lipsa sexului la bărbați

Lipsa sexului la bărbați – care sunt efectele și de ce e bine s-o faci des

Salut! Sunt Răzvan și azi ghici ce-ți povestesc? Despre lipsa sexului la bărbați și efectele ei.

Sună cam horror, sunt conștient. În plus, și eu sunt bărbat și am trecut prin așa ceva.

Și, sincer? Mi-aș dori să nu mai treacă nimeni. Doar că suntem oameni și relațiile interumane sunt complicate. Azi ești cu cineva, mâine nu mai ești.

Ca să nu mai zic de faptul că nu e roz situația nici atunci când ești într-o relație de foarte mult timp. Sau ești căsătorit. Și acolo e cu dus și întors, mai ales la capitolul sex.

În orice caz, e nasol să fie cu lipsă.

Hai că să n-ai chef de sex mai e cum mai e, că ăla se mai drege cu afrodisiace, cu un pahar de vin. Te ajută și unele pastile pentru potență, cu extracte din plante care-ți cresc libidoul.

Dar ce pățești dacă te f**i rar sau deloc?

Înainte de a pleca la drum cu articolul ăsta, vreau să-ți spun că, dacă ai ales abstinența, e foarte bine. E alegerea ta, nu ai de ce să te simți rușinat. Poți chiar să dai cu skip articolului.

Dacă nu e cazul, atunci așază-te confortabil și hai să povestim care-i faza cu lipsa sexului și cum te poate afecta.

Lipsa sexului într-o relație

Îmi amintesc cum era la începutul primei mele relații oficiale, să zic așa. Man, nu era colțișor din garsoniera aia în care să n-o fi făcut-o. Zici că am băgat numai băuturi care cresc potența ani de zile. Aș fi f***t mereu.

Ne apuca pofta așa, deodată, uitându-ne unul la altul. Aveam libidoul în tavan mereu.

Atunci nici nu se putea pune problema de lipsa sexului. Bine, eram tânăr, nici nu știu dacă aveam 20 de ani.

Ei bine, timpul a trecut, relația s-a schimbat, eram cu altă tipă. Și m-am trezit, la un moment dat, că trecuse o lună jumătate și noi nimic.

Dar nimic, nimic. Nici măcar un oral așa, rapid.

Amândoi eram ocupați, ne schimbaserăm joburile, super stres, super nebunie. Ne îndepărtaserăm unul de altul.

Depărtarea e una dintre chestiile care te duc în direcția aia în care sexul lipsește cu desăvârșire. Te îndepărtezi, nu-ți dai seama, intri într-o stare de confort, vă priviți și voi de două ori în ochi pe zi, comandați ceva de mâncare, somn și aia e.

Bine, lipsa sexului într-o relație poate veni și din cauza unor probleme cu potența. Sau a faptul că ea nu mai are chef.

Poate e stresată. Sau sunteți amândoi stresați. Poate ea și-a găsit pe altcineva și tu nu ai habar de asta. Sau poate ți-ai găsit tu.

Cert e că lipsa sexului într-o relație de multe ori nu vestește ceva bun. Chestie care ne duce la…

Lipsa sexului la bărbați – care sunt efectele

Lăsând la o parte depărtarea, stresul, jobul extenuant sau copiii, lipsa sexului te poate duce pe culmile disperării.

Ori începi să visezi p***e peste tot, ori începi să faci laba des la pornăciuni. O faci așa des că ai început să citești mituri despre masturbare. Te-ai speriat un pic la început, dar după ți-ai dat seama că n-au nicio treabă cu realitatea.

Dar, revenind la p****e noastre, uite ce poți să pățești ca bărbat dacă ești activ din punct de vedere sexual și dintr-odată, nimic.

Slăbirea mușchilor pelvieni

Dacă nu mai dai la b**i și ai lăsat deoparte și acele exerciții pentru creșterea potenței despre care am vorbit acum ceva timp , s-ar putea să ai probleme. Slăbirea mușchilor pelvieni îți dă peste cap controlul atunci când vine vorba de vezică.

Stări de nervozitate dese

Lipsa sexului te face enervant și irascibil. O știi p-aia cu: nu ești tu când ți-e foame?

E, și aici e la fel. Nu ești tu când te f**i. Și pe bună dreptate pentru că nivelul neurochimicalelor din creier, pe numele lor oxitocina, responsabilă de atașament și endorfina, responsabilă de calmarea durerii și stimularea stării de bine, nu se mai eliberează.

Așa că devii acru și nasol cu toată lumea.

Risc mare de infarct

Sunt șanse să ai probleme și cu inima dacă nu mai faci sex. Persoanele care fac sex cel puțin de 2 ori pe săptămână au un risc redus de atac de cord.

Insomnii

Conform anumitor cercetări cu care nu te plictisesc, lipsa sexului poate duce la insomnii, atât în rândul nostru, al bărbaților, cât și în rândul femeilor. Cuplurile care au parte de activitate cel puțin de 2 ori pe săptămână au un somn mult mai odihnitor, de calitate, și nu doar imediat. Ci și pe parcursul săptămânii.

Concluzii

Cu ce pleci din articolul ăsta?

Păi cu faptul că lipsa sexului dăunează grav sănătății. Dacă nu faci sex dormi prost, nu mai ai chef de nimic, e posibil să faci infarct, ești nervos și anxios.

Așa că fă bine să ai o viață sexuală decentă. Dacă ai o viață sexuală împlinită, te ferești de tot ce ți-am spus mai sus, plus că o să te simți mai încrezător în propriile forțe, mai frumos, mai potent. Iar partenera de lângă tine va fi și ea împlinită.

Închei prin a-ți spune că sunt aici dacă ai nevoie de sfaturi.

La mai mare și mai tare!

Lasă un răspuns