Lipsa erecției dimineața

Te confrunți cu lipsa erecției dimineața? Uite ce ar trebui să știi

Salut! Sunt Pop și am avut probleme cu erecția ca orice bărbat pe care-l cunosc și pe care nu-l cunosc. Iar lipsa erecției dimineața devenise o regulă într-o perioadă nu prea frumoasă pentru mine.

Din câte știi și tu, un bărbat sănătos are erecție dimineața din când în când.

Erecția matinală sau micul steag, așa cum îi zic eu, îți indică faptul că ești ok din punct de vedere sexual.

Că poți avea erecții puternice atunci când vrei să satisfaci femeia, că poți ejacula mult și bine, că poți finaliza partida așa cum trebuie.

Însă, ce trebuie să reții e că nu trebuie să ai erecție în fiecare dimineață. Adică nu trebuie să-ți faci griji dacă steagul nu se ridică chiar mereu. Totuși, e bine să știi ce înseamnă lipsa erecției dimineața.

Adică atunci când trec mai mult de câteva săptămâni, poate chiar luni, în care tu nu ai avut un pic de cort atunci când servești prima cafea.

Lipsa erecției dimineața – ce înseamnă și de ce apare

Lipsa erecției dimineața se traduce prin faptul că nu ți se mai scoală p*la. Adică nu te mai trezești cu ea în erecție așa cum se mai întâmpla din când când.

Lipsa erecției dimineața poate apărea din multe motive. Dar primul care trebuie menționat și de care trebuie să fii conștient e disfuncția erectilă. Din păcate, impotența la bărbați te poate lovi indiferent de vârstă.

Nu contează că ai 20 de ani sau 60.

Teoretic, penisul unui tip care nu are probleme cu potența face cort de cel puțin 3 ori în timpul nopții.

Dacă nu ai probleme cu erecția, steagul ar trebui să fie gata de pus în suport dimineața. Însă, dacă marchezi lipsa erecției dimineața, ți-am zis care poate fi cauza.

Impotența la bărbați are de obicei următoarele cauze:

Mai poate intra în ecuație și un stadiu avansat al bolii penisului curbat sau boala Peyronie, sau traumatisme nevindecate.

Plus, tulburările hormonale înseamnă scăderea testosteronului, implicit scăderea libidoului. Uite cum să crești libidoul rapid.

Medicamentele pe care le iei îți pot influența erecția și potența, deci grijă mare și citește mereu prospectul.

Erecția matinală pe care e bine s-o ai din când în când nu numai că te scapă de ideea de impotență, dar îți și arată că organismul îți funcționează cum trebuie.

Lipsa erecției dimineața – ce e de făcut?

Atunci când aveam probleme, m-am gândit mult la faza cu lipsa erecției dimineața și ce ar putea să spună asta despre corpul meu.

Mi-era o teamă și o rușine de muream, dar tot am mers la medic, care mi-a dat să fac analize pentru impotență ca să mă calmez.

Mi-a zis că sunt ok, faptul că nu mi scoală p*la dimineața sau că am penisul moale uneori fix înainte de sex se datorează unor probleme psihologice, mai exact anxietatea de performanță. Plus faptul că am un stil de viață nesănătos și nu mă mișc deloc.

Am zis că trebuie să mă bag serios pe prevenirea impotenței, asta dacă mai vrea să mai f*t și să nu mă mai lovesc de lipsa erecției dimineața.

Și chiar dacă eu aveam impotență psihică, m-am grăbit să elimin obiceiurile proaste ce țin de alimentație și sedentarism.

Nu știu cum să-ți spun, dar un stil de viață nesănătos îți afectează pe termen lung și căpuțul ăla de pe umeri.

Ce bagi în tine ajunge la creier.

Dacă tu nu bagi substanțe nutritive, bei alcool în exces și nu te miști, cum ai vrea să-ți funcționeze p*la?

Așa că am luat decizia să renunț în p*la mea la berea cea de toate zilele, asta după ce am citit că dacă beau în exces, berea provoacă impotență. Și nu numai berea, ci și alcoolul în general.

M-am pus pe exerciții pentru creșterea potenței și am schimbat alimentația. Am ajuns să mănânc 3 mese principale pe zi și 2 gustări, nu 2 mese și alea fast-food.

Am început să bag băuturi care cresc potența, vitamine pentru creșterea libidoului și fructe pentru potență. În plus, o pastilă potență naturistă n-a ucis niciodată pe nimeni așa că-ți recomand cu încredere pentru probleme ocazionale.

Ce trebuie să reții

Lipsa erecției dimineața nu trebuie să te agite foarte mult. Doar dacă lipsește de ceva săptămâni.

Treaba asta poate avea mai multe cauze, iar una dintre ele e impotența. Ți-am zis cum poți preveni impotența și ce am făcut eu ca să mă calmez și să aflu ce am: am mers la urolog.

Lipsa erecției dimineața îți poate indica că ai probleme și că trebuie să-ți schimbi stilul de viață. Acum, nu te panica, dar fii atent la corpul tău și ce semnale îți transmite.

Pop te salută!

Lasă un răspuns