Libidoul la bărbați

Află ce este libidoul la bărbați și cum te afectează scăderea lui

Salut! Sunt Pop și bine ai venit pe planeta sexului și a educației sexuale. Păi cum putem noi f*te ca lumea dacă nu știm un pic de teorie, nu?

Au început să-mi vină multe întrebări pe pagina de contact și unele dintre ele au legătură cu libidoul, mai exact ce este libidoul la bărbați. Așa că m-am gândit să discutăm un pic și despre asta, că doar sunt ca fratele cel mare, nu? Iar fratele cel mare te ajută mereu la greu.

Hai să vorbim despre ce e libidoul la bărbați și cum poate să te afecteze scăderea lui. Și normal, oferim și soluții că așa e bine. Pe care sper să le pui în pui în practică.

Ce este libidoul la bărbați?

Pe scurt, libidoul la bărbați are legătură cu cheful de sex, cu apetitul sexual, mai bine zis. E simplu de înțeles. Gândește-te că dacă nu ai chef de sex, înseamnă că ai libidoul scăzut.

Așa cum îți mai ziceam și în alte articole, mai sunt și alte cauze care pot determina lipsa chefului de sex, cum ar fi problemele psihologice care afectează erecția ori anxietatea de perfomanță, episoade depresive sau anxietate.

Însă la capitolul libidou intră în ecuație testosteronul, un hormon care este foarte important pentru activitatea noastră sexuală și nu numai. Studiile spun că bărbații care au un libidou sănătos, adică au chef de sex ca lumea au o cantitate de 40 de ori mai mare de testosteron în corp față de femei.

Poate pare mult, însă nu e. Normal, o dată cu înaintarea în vârstă, cantitatea de testosteron din corp se diminuează. Și apetitul sexual scade și el.

Practic, un libidou sănătos determină și mai multă acțiune în pat. Dacă n-ai chef de una mică (sau mare) și treaba asta se prelungește, e posibil să ai un libidoul scăzut. Așa că potența la bărbați are legătură și cu libidoul.

Află și de la ce vârstă scade potența la bărbați.

Cum să crești libidoul rapid

Ți-am povestit ce este libidoul și cum te afectează scăderea lui. Faza e că, în afară de faptul că nu ai chef de sex, scăderea testosteronului mai are și alte roluri:

  • influențează densitatea osoasă;
  • influențează distribuția grăsimii;
  • influențează producerea spermei.

Dacă ai dezechilibre în ceea ce privește testosteronul, poți avea probleme la tot ce ți-am enumerat mai sus. În plus, un nivel scăzut de testosteron poate duce la:

Bine, bine, ai aflat ce este libidoul la bărbați și cum te poate afecta scăderea lui. Dar cum poate crește libidoul la bărbați?

Care e soluția pentru menținerea lui în parametri cât de cât normali, ca să nu te trezești cu impotență la 35 de ani sau că n-ai absolut niciun chef de sex? Sau ce poți face să ai și tu chef de sex atunci când trebuie?

Fii atent, sunt mai multe soluții pentru creșterea libidoului la bărbați.

În primul rând, ai vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați. Și nu, nu e farsă. Bagă vitamina D, vitamina E și complex de vitamina B. O să fii plăcut surprins în timp.

În afară de vitamine, mai ai și legume pentru potență care cresc libidoul. Normal, tot în timp o să vezi rezultatele, nu imediat.

Iar ceva care are efect imediat asupra libidoului bărbaților e pastila pentru potență Pops. De ce cresc libidoul la bărbați? E simplu. Pentru că au în componență plante ca ginsengul, tribulus terrestris, ghimbir și palmier pitic. Toate astea combinate îți cresc apetitul sexual, te ajută să ai o erecție de fier pentru cel puțin 2 numere (pentru unii chiar și 3) și mai ai și control pe erecție.

Ce să reții

Libidoul la bărbați are legătură cu nivelul testosteronului. Însă trebuie să reții că poți avea un apetit sexual scăzut și din cauza altor probleme. Așa că, dacă ești îngrijorat, nu amâna și mergi la medic pentru analize.

Te salut,

Pop

Lasă un răspuns