legume pentru potenta la barbati

Legume pentru potență care îți cresc și libidoul

Te invit în minunata lume a libidoului crescut, a erecțiilor puternice și a gemetelor care trezesc vecinii. Nu e doar un vis frumos, ci o realitate pentru cei care au descoperit ce legume pentru potență să consume. Și cred că și tu vrei să afli ce și cum, că doar de-aia suntem aici.

Știi că am mai vorbit noi și despre leacuri populare pentru potență maximă la bărbați. Acolo am discutat pe larg despre cum te ajută ghimbirul, ginsengul sau Gingko Biloba.

Dacă ai fost îndeajuns de curios să încerci, te felicit. Dacă nu le-ai încercat pentru că ai impresia că nu-s de tine, te felicit din nou. Decizia e a ta. Poate nu vrei s-o ai tare ca piatra  sau nu vrei să ai chef de sex. Poate-ți plac privirile înțepătoare ale partenerei sau apropourile cum că unii fac sex de 3-4 ori pe săptămână și tu o scoli abia o dată la două săptămâni.

Ideea e în felul în următor: eu am avut și disfuncții erectile, și libidoul căzut în Groapa Marianelor (care, din câte știi, e destul de adâncă) și știu pe propria-mi piele cât de nasol te simți. Dar înțeleg și faptul că nu vrei să mănânci rădăcini. Așa că îți pun la dispoziție o listă cu legume pentru potență, dar care au efect și pentru libidoul scăzut. Ce zici, de data asta le dai o șansă sau stai și plângi?

De ce ai libidoul scăzut?

Dar, în primul rând, până să ajungem la capitolul legume pentru potență, trebuie să ai o discuție sinceră cu tine și să te gândești care ar putea fi cauzele libidoului tău scăzut. Da, o să devenim iar un pic pompoși și-o s-o ardem introspectiv. Însă eu vreau să te ajut. Și tu, dacă vrei cu adevărat să ai rezultate bune în pat, nu prea ai de ales așa că o să mă asculți.

Libidoul scăzut sau, mai pe românește, lipsa chefului de sex, poate avea multe cauze. Dacă ești stresat la muncă, treaba asta are consecințe în pat. Probabil ți s-a întâmplat și ție de vreo câteva ori să începeți acțiunea și tu să te gândești la nu știu ce Excel necompletat. Sau vreo factură scoasă aiurea. Ca să nu mai vorbesc de manageri și șefi incompetenți, care îți dau ordine și tu trebuie să le execuți.

E posibil ca lucrul ăsta să te frustreze îndeajuns de tare încât să nu dai cine știe ce randament în dormitor. Am un prieten bun care efectiv și-a băgat p**a în munca de corporație din cauza managerilor și a oboselii cronice. Avea un salariu peste medie, însă ajungea acasă terminat (și nu, nu în sensul bun) și fix de sex nu-i ardea. Iar în weekenduri era atât de obosit și supt (doar de vlagă, din păcate) încât a zis: Gata!

Pot continua la nesfâșit cu exemplele astea. Important este ca tu să-ți dai seama care-i faza și să vrei să faci o schimbare.

Legume pentru potență și efectele lor

Bun, hai să vedem acum care-s legumele alea șmechere care te ajută s-o ridici în slăvi, atât p**a, cât și partenera. Nu uita că ai și vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați.

#Țelina

Fii atent că fix leguma aia pe care o dădeai la o parte din ciorbă când erai mic te poate ajuta acum. Bagă țelină crudă deoarece e un afrodiziac puternic. Știu, n-ai fi zis. Nici eu. Aparent țelina îți stimulează organismul să producă feromoni, care te vor face să pari cel mai șmecher armăsar.

#Cartoful

Da, aparent banalul cartof, atât cel dulce cât și cel normal, conține zinc. Și, așa cum discutam cu tine într-un articol anterior, zincul e responsabil pentru nivelul de testosteron din organism. Pe scurt, ai testosteron, ai și libidoul crescut și chef de împerechere ca iepurele. Și ai și erecții tari ca bolovanul.

Te gândești la ce m-am gândit și eu? Să știi de pe acum că răspunsul este nu, cartofii prăjiți nu te fac să ai chef de sex deoarece sunt multe prea prelucrați din punct de vedere chimic și își pierd din beneficii. Cartofii sunt top când vine vorba de legume pentru potență, dar trebuie consumați cât mai puțin prelucrați. Ideal ar fi sub formă de suc. Ca bonus, cartofii conțin și colagen, așa că nu numai că o să ridici steagul sus, dar o arăți și de nota 10.

#Ceapa roșie

Considerată afrodiziac de popoare antice precum egiptenii și romanii, consumul de ceapă roșie te energizează și te face să te simți ca Johnny Sins pe canapeaua unui studio porno. Nu, nu glumesc. Dacă o consumi cu regularitate, desigur. În plus, dacă te scârbește aroma specifică, poți s-o murezi sau s-o consumi în salate.

#Morcovul

Probabil și pe el îl dădeai la o parte din ciorbă. Poate nici acum nu-ți place prea mult gustul. Însă ai fi suprins să afli că pentru babardeală, sucul de morcovi consumat regulat e ce trebuie. Morcovul conține vitamina A, iar această vitamină ajută testiculele să transforme colesterolul în hormoni sexuali și bum! Ai libido ca la 17 ani. Dacă și partenera ta are o problemă cu libidoul, pasează-i și ei morcovul.

Încă un cuvânt și te las că, poate ți s-a făcut poftă de f**ai. Indiferent de ce legume pentru potență consumi, trebuie să vezi și factorii care te stresează și care te împiedică să f**i ca lumea. În plus, dacă vrei ca aceste legume pentru potență să aibă efect, consumă-le într-o stare cât mai naturală.

Dacă ai doar probleme ocazionale cu domnul general, atunci ia pastila de potență și aia e. Te rezolvi rapid, rezolvi și partenera și mai vezi tu după.

Lasă un răspuns