jocuri erotice pentru cupluri

Jocuri erotice pentru o partidă reușită

Când mă gândesc la jocuri erotice nici nu știu dacă-i bine să te las să-mi pătrunzi în minte. Nu de alta, dar am o imaginației de filmele porno sunt pistol cu apă.

Eu te salut ca de obicei; cu sfaturile despre sex, din nou la datorie.

Asta cu jocurile erotice ca subiect de articol a venit după o discuție pe mail. Din una în alta m-a întrebat un cititor ce fac eu în dormitor ieșit din comun ca să am partide intense de fiecare dată.

Primul lucru la care m-am gândit a fost o experiență super dubioasă de acum ceva ani. Eram cu una la un chef, ea foarte înfierbântată. Am dansat, ne-am frecat lasciv pe acolo și mi-a șoptit să mergem în cameră. În capul meu, numai filme. Doar că, fata era pe treaba ei. M-a dezbrăcat, mă săruta pătimaș și a început să-mi vorbească vulgar. Și să-mi zică că să-mi imaginez cum am două femei la picioarele mele și că mi-o udă în același timp. Asta fix atunci când s-a apucat ea să-mi facă sex oral. No, când a auzit băiatu’ asta, ce crezi că a făcut? A ejaculat.

Crede-mă, moment mai penibil nu am trăit. Ce să o mai scol după, să am erecție și să-mi reiau treaba? Am băgat capul în pământ și am dat din bascheți cât de repede am putut.

Așa a început experiența mea cu jocurile erotice, dar și cu anumite frici legate de sex.

Jocuri erotice pentru cupluri

Oricum, îți zic acum că am trecut peste trac. Experiența de atunci mi-a arătat ce pot face jocurile erotice cu mintea omului. Dar și ce poți să pățești dacă nu ești bine pregătit pe parte de potență și erecție.

Acum, încerc de toate când e vorba de sex. Și frate, nici nu poți să crezi câte ai de pierdut dacă nu te joci și tu puțin cu mintea și cu imaginația ei.

Jocurile erotice sau fanteziile sexuale pentru cupluri sunt mină de aur. Mai ales atunci când intervine rutina. Când faci sex exact la fel de fiecare dată. Și te mai întrebi de ce naiba ți se lasă chiar când împingi și tu la ea. Sau că nu ți se scoală decât după ce te saturi să tot insiști cu preludiul. Îți zic eu, lenea și rutina sunt de vină.

Așa că, pune-ți mintea la treabă și încearcă jocuri erotice pentru cuplu. Sunt wow pentru tine și revoluționare pentru ea.

Jocuri erotice populare pe care e musai să le încerci

A treia persoană

Hai nu-mi spune că nu te-ai gândit niciodată la o partidă în trei. Cu ea și cu prietena ei. Păi, dacă asta te excită, de ce nu o transformi în fantezie pe care să o joci împreună cu gagică-ta?

Stai calm. Sunt șanse multe să-i placă și ei ideea. Femeile sunt atrase de alte femei, chiar dacă unele nu o prea recunosc.

Și, dacă te simți curajos și pregătit, încearc-o și pe asta cu sexul în 3, doar că acum e doar despre ea. Adică, o femeie cu doi bărbați. Ce zici, cum îți sună scenariul ăsta?

Hai nu te transforma în pisoi. Amintește-ți, sunt doar jocuri erotice. Sunt între tine și ea, nu e musai să devină realitate.

Băiatul de la delivery

Pe aceeași idee ca mai sus, un joc erotic popular implică sexul cu un necunoscut. Adică fie tu să intri în pielea personajului, fie tu să fi cel care doar o privește pe ea în timp ce face sex cu băiatul de la delivery.

Nu-mi sări în cap că am ceva și pentru tine. Dacă nu ești pregătit pentru scenariul de mai sus, încearcă să transformi băiatul în femeie. Cum îți sună o partidă de sex cu profesoara, secretara sau cu școlărița?

Da, da, toate sunt jocuri erotice pe care e musai să le încerci alături de partenera ta.

Jucării sexuale

Indiferent de ce încerci, e bine să te apropii cât poți de realitate. Să o mimezi cât poți de bine. Cu cât păcălești creierul mai bine cu atât sexul o să fie mai intens.

Așa că, cumpără jucării sexuale pentru plăcerea ta și a ei. Apoi, folosește imaginația și pune în aplicare scenariul erotic care să vă dea pe spate.

Masturbarea comună

Pe asta chiar o recomand cu tărie. Încearcă să vă masturbați împreună. Să vă priviți atunci când vă atingeți. Da, o să fie puțin ciudat la început, mai ales dacă nu sunteți super deschiși și lipsiți de inhibiții. Dar, o să fie o experiență precum fructul interzis. Și o să aveți un orgasm așa cum nu credeați că-i posibil.

Când te-ai ars o dată

Asta nu-i despre un joc erotic. E sfatul meu pentru tine, inspirat din trecutul meu.

Când încerci jocuri erotice și orice altceva care sparge rutina, bagă o pastilă pentru potență Pops. Nu de alta, dar nu vrei să fi luat prin surprindere. Când faci chestii ieșite din comun ai nevoie de o erecție care să-ți dea încredere. Altfel, s-ar putea să se transforme totul rapid într-un mic coșmar.

Lasă un răspuns