Îngroșarea penisului

Îngroșarea penisului sau cum arată un penis de excepție

Te salut! Pop aici. Sunt multe chestii pe care aș vrea să le discut cu tine, însă unul care merită toată atenția e îngroșarea penisului.

De ce vreau să vorbim despre asta?

Pentru că știu că sunt mulți bărbați neîncrezători în forțele proprii. Și-n propriile p*le. Și ce pot face cu ele.

Sunt mulți bărbați care se uită în pantaloni și zic: bă, uită-te ce p*lă sfrijită, ce chef de sex să am eu? Cum satisfaci femeia cu așa ceva?

Am fost acolo. Am fost unul dintre tipii ăia care se uitau în pantaloni și erau total dezamăgiți de ce vedeau.

Credeam că p*la mea e mică și amărâtă. Chiar și atunci când aveam erecție. Credeam că nu e suficient de groasă. Că nu sunt suficient de bărbat din cauza asta.

Ce naiba e cu ciocul ăsta subțire de pasăre la mine în pantaloni?

Și normal că la pachet veneau întrebări: oare femeile cred că o am prea mică și prea subțire? Cred că nu sunt în stare să le f*t cum vor ele și să se simtă bine?

Dacă era adevărat că o am mică sau nu, vei afla imediat. Și vei mai afla și cum arată un penis de excepție.

Despre încrederea în sine și îngroșarea penisului

Ca majoritatea problemelor mele din cercul ăsta, problema (pe care credeam că o am eu) legată de diametrul p*lii era, ghici ce, în mintea mea.

Normal, în perioada aia numai pornăciuni vedeam. Și știi cum sunt oamenii ăia pe acolo.

Lăsând la o parte că au terminat multe facultăți și erau în același timp ingineri, pompieri, medici, profesori, mai aveau și p*la mare. Cam nedrept, nu?

Râdem, glumim, dar chestiile astea afectează rău de tot încrederea în sine a bărbaților. Pe a mea a afectat-o și bănuiesc că și pe a ta.

Dacă ajungi să te compari mereu cu alții, te pierzi din vedere pe tine. Și crezi că trebuie să-ți îngroși penisul ca să arăți ca un star porno.

Știi cum am scăpat eu de chestia asta? Am lăsat-o mai moale și cu pornăciunile, dar mi-am dat seama că nu mă ajută cu nimic să mă compar cu cineva dintr-un studio. Care e filmat numai din unghiurile din care arată bine, e machiat de cei mai buni make-up artiști și mai e și actor.

Adu-ți aminte că ce vezi pe ecrane e regizat. Iar realitatea e diferită. Așa o să-ți dai seama cu adevărat ce nevoi ai și cum ești de fapt.

A, și dacă tot suntem la capitolul ăsta, eu mai aveam o problemă: nici nu aveam încredere în mine. Și cred că proiectam destul de mult pe p*lă. Sună dubios, dar așa e.

Și din cauza asta nici nu mai făceam sex cât aș fi vrut. Și știi tu că lipsa sexului la bărbați nu e deloc ok. Bine, nici la femei nu e.

Îți recomand să fii atent la treburile astea psihologice și să încerci să nu proiectezi. Nu contează că vorbim despre îngroșarea penisului sau nu.

Îngroșarea penisului sau cum arată un penis după care mor femeile

De ce ai vrea să recurgi la îngroșarea penisului? Să ai mai multă încredere în tine ca să f*ți?

În primul rând, trebuie să-ți spun că îngroșarea penisului pe bune se face doar cu ajutorul chirurgiei. Și nu, chiar nu te mint.

Gelurile pentru potență sau alte produse nu-ți îngroașă p*la cu 3-5 cm, în funcție de cât de mult gel pui pe ea și cât de puternic masezi. Îți garantez eu.

Treaba asta se face doar la medic. Îngroșarea penisului cu acid hialuronic îi mai zice. Și da, îți îngroașă penisul cu 2-3 cm. Și da, poate să fie răspunsul la nesiguranțele tale.

Însă (și partea nașpa acum vine), acidul hialuronic se absoarbe după 12 luni. Practic, va trebui să faci asta o dată pe an. Și mai e și dureros după. Chiar crezi că merită?

Vrei să ai un penis care să arate mai gros fără proceduri neinvazive? Atunci, îți recomand în primul rând să lucrezi la încrederea în tine. E cea mai bună alegere.

Din punctul meu de vedere, dacă ai încredere în tine, ai chef de sex, faci constant și exerciții pentru creșterea potenței, ieși mult mai bine decât dacă-ți bagi ace în p*lă.

Și ia pastile potență Pops. De la erecțiile rezistente și bune pe care ți le provoacă, p*la ta o să fie mai groasă. Eu spun că la nevoie e ce trebuie.

A, și să nu uit: nu există penis după care mor femeile. Există doar bărbați care știu să-și folosească p*la la capacitate maximă. Sincer, femeilor nu prea le pasă de cât o ai tu. Că e groasă sau subțire sau în alte feluri. Atâta timp cât ai un arsenal de seducție cât mai variat, o să fie bine.

Sfatul meu e să stai liniștit că ai ce trebuie în pantaloni.

Mai lucrează la încrederea în sine, acolo e cheia care deschide lacătul, dacă știi la ce mă refer.

Ce să reții

Metoda prin care ajungi la îngroșarea penisului pe cale naturală e încrederea în sine. Și cu asta am terminat pe ziua de azi.

Hai, la mai mare și mai tare! Te salută Pop!

Lasă un răspuns