În timpul actului mi se înmoaie

În timpul actului mi se înmoaie. De ce?

Te salut! Domnul Pop la butoane, Pop pentru tine.

Azi e vremea poveștilor, așa că o să-ți spun, cu lux de amănunte, cum am pățit eu ca în timpul actului să mi se înmoaie. Și nu doar o dată, de mai multe ori.

Normal, o să-ți spun și de ce. Nu de alta, dar dacă te confrunți cu probleme asemănătoare, să fii pregătit din timp, nu să stai să dai la manivelă prea mult.

Îți zic sincer, nu e prea plăcut să-mi reamintesc, însă mă impulsionează idee că povestea mea te poate ajuta. În plus, nu am mai pățit de mult timp ca în timpul actului să mi se înmoaie.

Așa că sunt aici să te ajut.

Așa.

Aveam și eu chef de sex într-o seară. Aproape că avem și o semi-erecție. Eram încins deja, ce mai.

Eram solo, cum s-ar zice, însă n-aveam nici chef să ies să vrăjesc vreo tipă. Ce să fac? Să dau o labă? Era mai simplu. Însă eram sătul de beneficiile masturbării până-n gât.

Eu trebuia să f*t. Și știi cum devenim când vrem p*zdă. Ni se pune un văl pe față și pa, tot creierul coboară-n pantaloni.

Am zis să încerc și eu cu o sărăcie din aia de aplicație. Norocul meu (sau ghinionul) a fost să dau peste o gagică mai mult decât dornică. Ea voia p*lă, eu voiam p*zdă. Și rapid!

S-au întâmplat toate cele: ne-am vorbit porcos, am invitat-o la mine, ea a venit. Cumva, cred că m-a excitat treaba asta. N-a fost nevoie să joc teatru, s-o dau cotită. Femeia știa ce voia.

În timpul actului începe să mi se înmoaie

Ne pregătim noi așa cum trebuie, scot prezervativele, atunci când le-a văzut, s-a relaxat și mai tare.

Eu deja eram excitat, pe de-o parte că nu-mi venea să cred ce noroc am avut, pe de altă parte, gagica arăta mai mult decât decent.

Încep să dau cu ochii întredeschiși. Fiori de plăcere din cap până-n picioare. Deschid ochii și tipa are o față…

Da, fața aia care poate spune mai multe lucruri: vezi că o bagi pe lângă sau vezi că nu vreau anal sau cel mai nasol, vezi că nu simt nimic, semn că în timpul actului a început să mi se înmoaie.

Aolo, m-a luat panica. Ce fac dacă nu mi se mai scoală? Cum mă descurc? Am încercat să-mi revin, s-o fac cumva să-mi vină înapoi.

Mi-au venit în minte niște chestii pentru menținerea erecției. Am întrebat-o dacă are fantezii sexuale, s-a uitat la mine așa, din cap până-n p*lă și mi-a zis:

-Sincer, mi-ar plăcea să mă f*ți, dup-aia mai vedem…

A durut rău de tot treaba asta.

Și în momentul ăla, din cauza presiunii psihologice că nici măcar nu pot să f*t, s-a dus și ultima mea zvâcnire.

Noroc (sau nu) că femeia nu și-a bătut joc de mine după și a fost ok. Mai că nu m-a bătut pe spate să-mi spună: bro’, e ok, se mai întâmplă.

Normal că dup-aia a plecat și dusă a fost, mă și gândeam cum o să le spună prietenelor ei, fată, m-am văzut cu unul și nici măcar n-a dat de 5 ori…

De ce mi se culcă în timpul sexului?

Dacă ai pățit sau pățești ce-am pățit eu, atunci trebuie, întâi de toate, să-ți dai seama care-i procesul.

De ce se întâmplă asta.

La mine cred că a fost o combinație de excitare mult prea mare, anxietate de performanță și stres. O făceam cu o tipă pe care abia o agățasem.

Și mai e ceva. Se putea ca în timpul actului să mi se înmoaie și din cauză că nu eram cine știe ce în formă atunci. Da, nu-mi dădeau burțile pe afară, eram și un pic lucrat, dar începusem s-o iau razna cu orele de somn.

Adică dormeam foarte puțin. Ceea ce nu e tocmai ok.

Însă, ce trebuie să știi este că o erecție slabă sau lipsa ei pot avea mai multe cauze. De la un stil de viață nesănătos, la cauze organice, cum ar fi disfuncții sexuale masculine.

De aia, dacă simți că ceva nu e în regulă, să mergi la un medic.

Soluții pentru pierderea erecției

O să spui bine-bine, dar dacă ai o chestie pasageră, un episod nu foarte norocos în care vrei și tu să fuți, însă nu merge? Probabil te întrebi: ce să iau să mi se scoale?

Pastile potență Pops. Sunt discrete, sunt din plante, așa că nu există reacții adverse dacă nu ai probleme cu inima. În plus, își efectul în 30 de secunde. Scapi de stres și te ocupi de parteneră.

A, și nu uita de un stil de viață cât mai echilibrat. Am încercat pe pielea mea strategia asta și de când am tratat treaba cu seriozitate nu am mai pățit ca în timpul actului să mi se înmoaie.

Așa că spor la dat!

Pop te salută!

Lasă un răspuns