impotenta la 35 de ani

Impotența la 35 de ani sau cum știi că ai probleme cu erecția

F**i nu f**i, vremea p**ii trece. În această notă vreau să încep articolul de astăzi.

Pe scurt, bucură-te de viață și experimentează. Fă sex ca un apucat dacă asta te face fericit. Nu de alta, dar nu știi niciodată când dai de greu.

Problemele cu potența nu țin de vârstă. Nu e ca și cum stai liniștit, îți vezi de alte tale pentru că știi tu sigur că p**a funcționează așa cum vrei tu până la 50 de ani. Am dat și eu un număr.

În realitate poți avea disfuncții erectile chiar și la 35. Da, sunt cazuri și de impotență, deși sunt rare și, de cele mai multe ori, sunt cauzate de afecțiuni asociate, de tratamente specifice sau de intervenții chirurgicale.

Dar să revin. Ai dat cu capul și ai dat rău. Ai 35, sau pe acolo, și crezi că ești impotent. Sau, că te paște impotența având în vedere că ultimele partide de sex au fost un adevărat eșec.

Băi, relaxează-te puțin. Că nu-i așa dramatic cum crezi. Îți spune Pop când e cazul să te isterizezi. Până atunci, ai răbdare și citește articolul meu.

Probleme cu erecția la 35 de ani

35 de ani e ca o bornă. Nu ești nici la începutul vieții sexuale, dar nici la finalul ei. Atunci e apogeul. Ești viril, în forță și, de regulă, ai o relație stabilă. Sau mai bine zis, poți să faci sex atunci când ți se scoală ție.

E normal să ai probleme cu erecția la vârsta asta?

Păi, cam e. Cum ți-am zis, nu are nicio treabă cu vârsta.

Majoritatea disfuncțiilor erectile apar din cauza stilului de viață. A proastelor obiceiuri și a problemelor de natură psihologică.

În primul rând, ești și tu un biet bărbat. Te stresează munca, dormi puțin, nu prea faci mișcare, mai și fumezi, mai scapi și într-o beție din când în când. Și toate te cam ajung din urmă. Chiar nu poți să f**i ca un robot tot timpul. Te mai lasă și organismul când ai mai mare nevoie de el. Și uite așa ajungi să ai prima experiență de rahat.

După, ce crezi. Ți-e frică. Dacă ți se întâmplă iar? Ești ca femeia la măritat. Parcă te sperie și un cur fain. Dacă îți dai drumul prea repede, dacă nu ți se scoală, sau mai grav, dacă ți se blegește când ești în mijlocul acțiunii?

Gândurile negre nu te ajută. Sunt moarea p**ii. Nu ai cum să dai lovitura când te gândești doar la eșec.

Și mai este și trecutul care nu-ți dă pace. Să zicem că îți place să o iei și la mână. Mai bagi un film porno, te mai relaxezi și tu după o zi grea. Cum te masturbezi, pe repede înainte? Dai rapid din mână și în 2 minute ai și ejaculat? Păi crezi că așa îți dresezi penisul să facă față realității?

Dacă te înveți să ejaculezi rapid, asta o să se întâmple și când îți duci femeia în dormitor.

Impotență sau disfuncții erectile?

Să facem o distincție că iar simt că te-a luat panica.

Să nu ți se scoale doar când te uiți la ea, să ți se mai lase când o penetrezi sau chiar să-ți dai drumul când ți-a atins-o și ea puțin sunt toate scenarii prin care trec cam toți bărbații la un moment dat. Nu au nicio treabă cu impotența.

Impotență e atunci când penisul tău e mort indiferent de ce-i faci. Uite cum să-l testezi rapid:

  • Apucă-te de una mică. Masturbează-te și vezi, ți se scoală?
  • Uită-te în pantaloni, dimineața după ce te trezești. Te salută ăsta micu?

Dacă răspunzi cu da atunci poți să respiri liniștit. Nu-i impotență la 35. Sau la 20, la 50 sau la câți ani ai tu. Ai doar probleme cu potența și erecția pe care le poți rezolva.

Altfel, dacă crezi că-i grav, mergi la doctor. Fă o programare la urolog și o să-ți zică el dacă ai motive de îngrijorare sau nu.

Ce să faci să scapi de stres?

Ca să scapi de disfuncțiile erectile poți face multe. Să-ți schimbi stilul de viață, să consumi alimente și fructe afrodisiace, să înveți să te masturbezi, să controlezi mușchii pelvieni, să înveți să respiri când faci sex sau să vezi în ea mai mult decât stimuli erotici.

Doar că toate durează. Cu exercițiu și implicare poți să îți vezi de viață liniștit nu doar la 35 de ani, dar pentru mult timp de acum încolo.

Eu îți recomand acum altceva. Știu că ești stresat. Așa că ai nevoie de o partidă care să-ți redea încrederea, să vezi tu că nu-i nimic greșit cu instalația. Bagă o pastilă pentru potență Pops. E naturală, își face efectul în 30 de minute și îți coboară sângele la cap. Atât de bine de o să ai o potență care o să-ți aducă înapoi zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns