remedii naturiste impotenta functionala

Remedii naturiste pentru impotența funcțională pe care trebuie să le-ncerci

Salut! Răzvan la butoane. Ce mai zici, toate bune acolo jos? Dacă ți s-a mai întâmplat să ai probleme în pat, poate ar trebui să discutăm una-alta despre impotența funcțională. Așa, ca să fii în gardă. Și nu, nu trebuie să te rușinezi cu asta. Îți zic eu, nu e bărbat în lumea asta care să nu fi avut, la un moment, o problemă cu ciocanul. Și nu există bărbat care să nu fi apelat la remedii care să rezolve problema. Crede-mă pe cuvânt, sunt câteva chestii pe care dacă le aplici, fac minuni.

Bine, acum nu te gândi că dacă nu ți se scoală, ești impotent. Am avut prieteni care au pățit chestia asta de două-trei ori și gata, s-au speriat că au ieșit de pe piață.

E posibil să n-ai nicio problemă. Doar emoții, oboseală sau cine știe, să nu ai chef de sex din anumite motive. Însă e bine să știi cum stă treaba și cu impotența funcțională și care sunt remediile pe care să le iei în calcul.

Nu uita că, dacă ai informațiile necesare și o recomandare de la cine trebuie, poți rezolva rapid orice problemă ce ține de dormitor. Și, încă un aspect, nu te mai panica aiurea-n tramvai pentru orice. Ce spui, scoatem berile alea reci din frigider și punem de-o vorbă?

Ce este impotența funcțională?

Hai să-ncepem cu începutul, ca să știm pe unde ne situăm. Adică să discutăm în termeni  pompoși despre treaba asta cu sculatul p***i și menținerea erecției.

Impotența sau disfuncția erectilă se referă la faptul că nu poți să-ți menții penisul erect în timpul actului sexual și nu-ți poți controla erecția. Ceea ce nu sună deloc bine, știu. Și nu arată bine din nicio perspectivă.

Faza e că impotența poate apărea la orice vârstă, indiferent că vorbim de tineri, de bărbați în floarea vârstei sau trecuți de 50. Iar cauzele pot fi multe:

  • traumatisme;
  • efecte adverse ale anumitor medicamente;
  • astenia nervoasă (stare de oboseală intensă, însoțită de epuizare fizică și mentală);
  • excese de orice tip.

În afară de ce am enumerat mai sus, impotența mai poate să aibă și alte cauze. Dacă ai în minte același lucru pe care-l am și eu, că totul pornește de la capul ăla de pe umeri, atunci ai dreptate.

Creierul joacă rolul principal în declanșarea erecției și în excitația sexuală. Așa că, dacă ești stresat sau ai stări depresive, nu te aștepta să fii rachetă-n dormitor pocnind din degete.

Dar nu e cazul să te sperii. Ți-am enumerat toate chestiile astea ca să fii conștient de ele să n-ajungi la concluzia: bă, nu sunt în stare nici p**a s-o scol, dar să mai fac și altceva. Așa cum ziceam în articolul cu secrete pentru potență, să ai o erecție (și s-o și menții) nu e chiar floare la ureche. Trebuie puse în mișcare multe sisteme. Și toate odată.

Nu-i simplu. Dar nici prea complicat. Hai să vedem ce trebuie să faci ca să fie bine.

Impotența funcțională și remediile naturiste

Înainte de toate, nu uita că aspectul psihologic este foarte important, mai ales atunci când vorbim de impotența funcțională sau orice altă tulburare de dinamică sexuală masculină. Așa că, nu da vina pe tine dacă nu-i totul ok în dormitor. Dă vina pe tine abia atunci când nu faci nimic să tratezi treaba asta. Vrei să te documentezi mai serios? Uite și alte recomandări despre cum poți trata impotența funcțională pe cale naturală.

Zici că nu ai încercat niciun remediu naturist până acum? Ei bine, să știi că există unele remedii care consumate ca lumea, nu numai că ajută la declanșarea unor erecții de zile mari, dar te ajută să o și menții. Te întrebi dacă am încercat și eu așa ceva? Normal că am încercat. Crede-mă, când ești disperat, încerci orice. Însă nu vreau ca tu să cazi în capcanele în care am căzut eu. Vreau ca tu să iei decizii informat. Așa că fii atent la ce-ți spun.

Consumă frecvent ceai de Gingko Biloba

ginko biloba remediu impotenta

Gingko Biloba e una dintre plantele alea șmechere care stimulează circulația sanguină la nivelul creierului de la etajul superior. Și inferior, normal. În plus, consumul de Gingko Biloba e ideal în perioadele în care ești stresat și obosit. Și, dacă nu știai, mai e și afrodiziac natural. Așa că fii atent să ai mereu prin casă.

Consumă mazăre uscată

Poate o să te întrebi: cum m-ajută pe mine mazărea uscată să-mi scol penisul? Ei bine, mazărea conține zinc. Dacă nu ai suficiente rezerve de zinc în organism, ghici ce se întâmplă? Pe lângă faptul că libidoul tău se diminuează, reduce și capacitatea de a-ți menține erecția. Iar performanța ta sexuală, ei bine, nu se mai înscrie la categoria ,,performanță’’.

Îți plac nucile?

nuci cu migdale remediu impotenta functionala

Și nu, nu mă refer la ale tale. Dacă ai auzit de Omega 3, adică acizii ăia grași care au efecte benefice asupra funcționării corpului tău, află că fac minuni și în ceea ce privește circulația sanguină. Deci bagă nuci, migdale și alune. O să-mi mulțumești.

Tratament naturist pentru impotența funcțională

Toate variantele pe care ți le-am pus la dispoziție mai sus funcționează. Însă, dacă ai nevoie rapid de o soluție, pastila pentru potență Pops este exact ce-ți trebuie.

Conține doar ingrediente naturale, ca Ginsegul, Gingko Biloba, Ghimbir și Tribulus Terrestris și își face efectul în doar 30 de minute. Cam cât ar trebui să dureze un preludiu decent, zic eu.

Așa că, îmbină rapid utilul cu plăcutul și-ai să vezi cât de bine o să fie.

Te salut cu respect.

Lasă un răspuns