Greșeli pe care bărbații le fac în pat

Top 5 greșeli pe care bărbații le fac în pat

Știi doar că, într-o relație romantică, intimitatea fizică e o parte importantă în ceea privește  conexiunea cu partenerul tău. Însă, așa cum probabil ai experimentat și tu de-a lungul timpul, există momente când te poți simți nesatisfăcut (și partenera ta la fel) în ceea ce privește viața sexuală.

De ce?

Bine, acum vorbim de tine în raport cu partenera ta. Precizez asta ca să nu existe confuzii.

Revenind…

Pentru că e posibil să fi făcut ceva greșeli în pat. Știu, sexul nu vine cu un manual de instrucțiuni, dar trebuie să știi că sunt unele chestii care, în pat, pot fi considerate greșeli.

Așa că de ce să nu vorbim noi despre cele mai frecvente greșeli pe care bărbații le fac în pat și cum le poți evita pentru a îmbunătăți experiența sexuală atât pentru tine, cât și pentru partenera ta?

Greșeli pe care bărbații le fac în pat

Sunt câteva lucruri pe care ar trebui să știi chiar dacă ai o relație de scurtă sau de lungă durată. Uite topul pe care să-l iei în seamă de acum încolo.

Ce, nu vrei să-i oferi partenerei tale orgasme multiple? Așa mă gândeam și eu.

Neglijarea preludiului înainte de sex

În multe filme porno, tipul intră în cameră, tipa se excită imediat și începe partida de sex.

În realitate, lucrurile stau destul de diferit. Și probabil ți-ai dat seama de asta.

O regulă de bun simț este să nu treci niciodată peste preludiu. Da, bărbații se încing imediat, o  simt și eu pe pielea mea, însă femeile au nevoie de un ajutor în plus. Un compliment, atingeri tandre, săruturi, un sex oral.

Asta e o regulă de bază: nu treci niciodată peste preludiu. Niciodată.

Ritm alert în timpul partidei

Mulți bărbați tind să se grăbească în timpul actului sexual ca să ajungă mai repede la orgasm. Sper că tu nu faci parte din acea categorie.

Dacă faci, încearcă să fii atent la ritmul și intensitatea actului sexual, și să-ți sincronizezi mișcările cu cele ale partenerei. E destul de important să nu te grăbești pentru că partenera ta s-ar putea să nu simtă nimic. Și să fie din nou o partidă în care plăcerea ei nu contează.

Orgasmul tău e mai important decât al ei

Trebuie să-ți reamintești că ambii faceți sex, nu numai tu. Adică amintește-ți și de plăcerea ei. Nu, nu e neapărată nevoie să-i oferi mai multe tipuri de orgasm la o singură partidă. Însă e important să nu fii doar tu pe scenă.

Lipsa comunicării, greșeală majoră din dormitor

Într-adevăr, nu trebuie să țineți conferințe în timpul partidei de sex, dar ar ajuta să-i ceri feedback-ul în ceea ce privește pozițiile sexuale și restul chestiilor pe care vrei să i le faci. Sau vrea să ți le facă.

Și nu, când zic comunicare nu mă refer neapărat la propoziții lungi. E suficient să

Lipsa igienei personale

Nu cred că trebuie să-ți spun că igiena personală e esențială când vine vorba de actul sexual. Bine, e importantă mereu, dar dat fiind contextul despre care discutăm…

Reamintire: bărbații ar trebui să aibă grijă să se spele pe mâini și să își spele bine zona genitală înainte de a avea contact sexual.

Dacă ai o igienă personală proastă, riști să îți distrugi starea de spirit și să îi faci și partenera să se simtă incomod. Și să te refuze.

În plus, igiena personală precară poate duce la apariția infecțiilor și a altor probleme de sănătate.

Așa că mare atenție la igienă.

Ai aflat ceva nou din articolul ăsta? Mergi repede și pune în practică tot ce ai învățat. O să auzi cum sună succesul.

Lasă un răspuns