Fantezii sexuale la femei

Despre fanteziile sexuale ale partenerei tale

Salut! Sunt Pop și bine ai (re)venit!

Toate bune și la locul lor?

Domnul general se prezintă ok sau e nevoie de întăriri?

Dacă ai nevoie sau nu, tu decizi.

Dar, până să ajungem la întăriri, sunt aici să-ți povestesc despre fantezii sexuale la femei. Da, știu, e un subiect care te interesează la fel de mult cum mă interesează și pe mine. De-aia am făcut research serios și rezultatele le împart cu tine.

Am discutat pe blogul ăsta de toate: despre probleme psihologice care afectează erecția, cum e când n-ai chef de sex, am făcut chiar și un top unde îți spun care sunt cele mai șmechere poziții sexuale pentru bărbați. Și multe alte subiecte pe care le găsești pe blogul Pops.

Însă despre fantezii sexuale la femei n-am discutat.

Întrebarea pe care probabil o ai în minte (sau ai avut-o la un moment dat) este: de ce m-ar interesa pe mine ce fantezii sexuale are gagică-mea? F*****l e tot f***i, oricum o dai. Ce fantezii, ce nebunii, despre ce e vorba de fapt?

Despre fantezii sexuale la femei și cum să le satisfaci

Ideea e că fanteziile sexuale, și mai ales alea satisfăcute, nu numai că reușesc să creeze o legătură mai strânsă între parteneri. Dar te ajută să faci și sex incendiar. Să ai partide de sex pe care să le povestești nepoților.

Știu, poate sunt cuvinte mari. Însă nu mint.

Dacă-i satisfaci o fantezie sexuală femeii tale, va fi a ta pe veci. Sau mult timp.

Dar, până la veci, hai să discutăm un pic despre treaba asta cu fanteziile. Ce sunt, care-i faza cu ele și de ce trebuie să știi ce fantezii are femeia de lângă tine.

Și cum să le satisfaci.

Ce sunt fanteziile sexuale?

Pe scurt, fanteziile sexuale sunt niște reprezentări mentale care, ghici ce, au treabă cu sexul.

Ți-a zis partenera ta, la un moment dat că ți-ar sta bine în uniformă (orice uniformă)? E un exemplu de fantezie. Înseamnă că i-ar face mare plăcere și ar excita-o la maxim dacă ai f***o îmbrăcat în uniformă.

Înțelegi ce zic? Probabil și tu ai avut fantezii de genul ăsta măcar o dată în viață. Cu partenera îmbrăcată în uniformă de menajeră, iepuraș sau alte alea. Te recunoști? Așa e și la femei.

Și ele au fantezii cu bărbați bine dotați (sau nu, depinde) care să le f**ă de să le lase fără aer.

Posibilitățile sunt nenumărate.

Top fantezii sexuale la femei

Femeile au multe fantezii. Și, ca bonus, dacă pot spune așa, diferă de la femeie la femeie. Cum e, probabil, și-n cazul tău.

Dar sunt câteva fantezii sexuale care-s top cam la toate femeile. Dacă le numești așa în treacăt, se udă imediat.

Vrei să știi care sunt?

Bărbați în uniformă/costum

Nu cred că există femeie pe care să n-o treacă un fior de plăcere atunci când vede un bărbat în uniformă sau îmbrăcat la costum. Ce mai, ar sări pe el în doi timpi și trei mișcări. Așa că, dacă vrei să-ți surprinzi femeia în mod plăcut, ia-ți costumul pe tine (sau uniforma, dac-o ai) și f***o. Îți garantez că nu se va supăra.

Role play

Când vine vorba de role play, treaba devine serioasă. Femeile sunt actrițe prin excelență, iar un rol cât de mic le încântă.

Jocul de rol poate fi simplu sau complex.

Puteți să vă dați întâlnire la un restaurant și să vă prefaceți că nu vă cunoașteți. Să discutați, să vă atingeți subtil și apoi să vă terminați reciproc în pat. Asta ar fi varianta soft, simplă.

Varianta complexă…ei bine, depinde mult de fiecare femeie în parte și de ce are în cap. Dar, din propria experiență îți spun că poate ajunge foarte departe.

Vezi și secrete pentru potență și alte trucuri pentru a-ți menține steagul sus cât mai mult timp.

Bărbați care domină

Asta s-ar putea să-ți placă. Și femeilor le place foarte mult ideea de a fi dominate. De a lăsa garda jos puțin.

De a fi f****e de cineva care știe să dețină controlul, care e puternic și care le zice ce să facă.

În cazul ăsta, te poți juca destul de frumos, zic eu. Eu, cel puțin, așa am făcut.

Poți să-i spui să-ți facă un oral, să-ți vorbească ca și cum tu ești cel mai tare din parcare. Practic, posibilitățile sunt nenumărate. Aici, ți-aș recomanda să decideți împreună cât de departe să mergeți.

Și, ca să reziști la toate chestiile astea (s-ar putea să te obosească mai mult decât ai crede) ia o pastilă pentru potență Pops. Își face efectul în 30 de minute și dup-aia, nu mai ai treabă. Știi vorba aia, bat și f*t ca mașina de cusut.

Romantism și vorbe dulci

Asta nu știu dacă intră neapărat la fantezii, dar multe femei vor să fii cât mai tandru, să le săruți pe frunte în timp ce le penetrezi. Să le șoptești la ureche că le iubești, să le mângâi, să le atingi cât mai mult.

Dacă ți se potrivește, dă-i înainte. Mai ales dacă și ai o legătură emoțională cu partenera. Dacă nu, nu.

Concluzii

Fanteziile sexuale la femei sunt multe. Eu ți le-am zis pe cele mai întâlnite.

Îți mai spun doar atât: fii atent la semnele pe care ți le dă femeia și acționează. Dacă-ți zice că-i place cum îți stă cu costum, știi ce ai de făcut.

Te salut, la mai mare și mai tare!

Lasă un răspuns