Exercitii muschi pelvieni ejaculare precoce

Exerciții pentru mușchii pelvieni sau cum să previi ejacularea precoce

Salut! Sunt Pop și vreau să te învăț o chestie șmecheră: exerciții pentru mușchii pelvieni ca să previi ejacularea precoce. Sună bine, nu?

Ți-am povestit despre ejacularea precoce sau prematură, ce înseamnă, care sunt cauzele și ți-am recomandat și ceva remedii. Poate pe viitor o să scriu mai multe despre ele, dacă te interesează.

Faza e că sunt câteva remedii care te pot ajuta în cazul ejaculării precoce. De la pastile pentru potență naturiste, cu ajutorul cărora poți avea control pe ejaculare, ca să nu te mai trezești că termini prea repede până la leacuri populare pentru potență care îți influențează și ejacularea.

Dar mai există ceva bun de pus în practică, cu rezultate bune. Și zic asta pentru că am încercat pe pielea mea. Normal, mă refer la ce ți-am zis mai sus, la exerciții pentru mușchii pelvieni care te ajută să previi ejacularea precoce.

Însă, înainte de intra în pâine, hai să-ți zic una-două chestii despre mușchii ăștia. Fac asta pentru că eu, la început, mă uitam ca mâța-n calendar și nu știam care-i faza cu ei și de ce trebuie să-i pun la treabă.

Ei bine, mușchii pelvieni se mai numesc și mușchi Kegel și dacă-i antrenezi corect, poți rezista de cel puțin 2 ori mai mult în pat.

Exercițiile pentru mușchii pelvieni și ejacularea precoce

Dacă ești sceptic, te înțeleg perfect. Și eu am fost. Nu prea-ți vine să crezi că există exerciții pentru mușchi pelvieni care să te ajute cu ejacularea precoce. Sau, mai mult, chiar să-ți rezolve aceste probleme cu ejacularea care te frustrează, te enervează și-ți dau partida și orgoliul peste cap.

Pe lângă exercițiile pentru mușchii pelvieni care te ajută să împiedici ejacularea precoce, poți să mai aplici și exerciții pentru creșterea potenței la bărbați.

Așa cum ziceam mai sus, trebuie să-ți povestesc despre mecanism, ca să înțelegi logic cum se desfășoară lucrurile în culise.

Mușchii ăștia pelvieni pe care-i mai găsești și sub numele de Kegel, se mai numesc într-un fel, și anume pubococcigieni. Denumirea asta complicată vine de la faptul că mușchii ăștia se găsesc în zona osului pubian, în spatele testiculelor. Ei se întind până la anus și controlează gradul de excitare.

Acum parcă are mai mult sens ideea cu exercițiile, nu? Stai să vezi ce urmează.

Antrenamentul mușchilor pelvieni pentru ejacularea prematură

După informațiile astea legate de anatomie, m-am convins că trebuie s-o încerc și pe asta, adică antrenamentul mușchilor pelvieni pentru ejaculare prematură. Am încercat o grămadă de chestii, asta de ce n-aș încerca-o?

Numai că trebuia să-i localizez întâi. Mușchii pelvieni, că la ei mă refer. Dacă nu-i localizezi bine, riști ca antrenamentul să nu dea niciun rezultat. Cum am reușit eu? Păi simplu, m-am dus la baie să urinez și m-am oprit în mijlocul acțiunii. Mușchii pubococcigieni s-au încordat și gata, i-am reperat.

Atenție, nu trebuie să-ți încordezi și abdomenul, doar mușchii pelvieni ca să previi ejacularea precoce.

Eu am făcut o serie de exerciții care m-au ajutat enorm. Și faza mișto e că poți să le faci oriunde, nu contează unde ești. Nimeni n-o să-și dea seama.

Plus, exercițiile astea nu numai că te vor ajuta să-ți controlezi ejacularea, dar te vor ajuta să sexperimentezi și cum să ejaculezi mai mult și mai bine.

Încordează rapid mușchii pelvieni

Fii atent la mine: încordează-ți rapid mușchii pelvieni. Ca și cum ai bate din palme. Apoi relaxează-i. Și tot așa.

Pare simplu, nu? Eu îți recomand să nu începi cu 100 de repetări dintr-odată, nu că n-ai putea. Atunci când o să încerci, o să vezi că e un exercițiu simplu. Însă e mult mai bine să începi cu 25 de repetări în prima zi. Și să mărești numărul în fiecare zi.

Dacă nu faci asta în fiecare zi, nu va avea efect.

Încordează lent mușchii Kegel

După ce faci primul exercițiul, poți începe să încordezi lent mușchii Kegel. Practic, e același exercițiu de mai sus, cu o diferență de ritm. Da, ai ghicit, tot zilnic trebuie să-l faci.

La primul trebuia să încordezi o secundă, la al doilea trebuie să încordezi câteva secunde. Eu am reușit 4 secunde prima oară, am ajuns la 10-12.

Încordează rapid-lent

Vrei să faci treaba asta pe bune? Atunci fă cele două tipuri de exerciții o dată și încordează rapid-lent. Numai că ai nevoie de mai multă concentrare. La prima vedere, exercițiile pentru mușchii pelvieni ca să previi ejacularea precoce par ușoare, de aia ești tentat să combini și să repeți din prima de multe ori.

Nu zic că-s grele că nu sunt. Însă nu trebuie să cazi în capcana de a face multe repetări din primele încercări.

La exercițiul combinat e bine să începi cu încordare rapidă, relaxare apoi încordare lentă și relaxare. O să ți se pară contraintuitiv prima oară, dar o să vezi că o să-ți intre-n reflex.

Acum să nu te sperii că de la exercițiile astea pentru mușchi pelvieni o să dai în ejaculare întârziată. Aia e cu totul altceva și ți-am explicat ce și cum în articol.

Concluzii

Exercițiile pentru mușchii pelvieni care ajută la prevenirea ejaculării precoce nu sunt noi. Însă depinde de tine dacă funcționează sau nu. De ce zic asta? Pentru că trebuie să le repeți, man. Zilnic, fără excepție. Altfel, o să zici că nu funcționează.

Pop te salută și-ți urează ejaculări plăcute!

Lasă un răspuns