exercitii crestere potenta la barbati

Exerciții pentru creșterea potenței la bărbați

Salutare! Îmi place la nebunie să fac sport, iar unul din preferatele mele e sexul. Ca-n orice sport, ai nevoie de antrenament, așa că am găsit câteva exerciții pentru creșterea potenței care te ajută să performezi în pat.

Până la urmă, totul ține de oxigenarea penisului și încordarea mușchilor pelvieni, nu-i așa?

Se știe că disfuncțiile erectile sunt cel mai des întâlnite la oamenii sedentari, atât din punct de vedere sportiv cât și sexual. De aici apar și problemele cardiovasculare, pentru că organismul nu mai este la fel de bine oxigenat. Așa că, sportul te ajută să obții aportul de oxigen în sânge de care ai nevoie, iar erecțiile te ajută să obții aportul de oxigen la nivelul penisului.

Nu degeaba un bărbat tânăr are, în medie, 3-4 erecții pe noapte, chiar și în timpul somnului. Sau cum se mai spune între prieteni… te trezești când ți se scoală „ceasul deșteptător”. Așa funcționează un corp sănătos, deși cu timpul intensitatea erecțiilor și frecvența lor scade. La fel și capacitatea de a obține o erecție la stimuli. Așa că, bucură-te cât durează și pune în aplicare și metodele de creștere a potenței pe cale naturală despre care am vorbit în articolul trecut.

Așa că hai să vedem care sunt aceste exerciții pentru creșterea potenței care dau randament dacă le practici în mod constant.

Exerciții pentru creșterea potenței ușor de pus în aplicare

#1 Genuflexiunile

Sunt unul din cele mai eficiente exerciții care ajută nu doar musculatura picioarelor ci și a zonei pelviene. Acești mușchi trebuie menținuți tineri și elastici, ca să nu ai probleme cu erecția. 

Oricum, cu siguranță ai auzit de genuflexiuni și ai un spațiu chiar acasă unde le poți face. Nu necesită echipament. Ai nevoie doar de câteva minute pe zi, preferabil de două ori pe zi, să faci măcar 2 serii a câte 10 genuflexiuni. Îți îmbunătățesc circulația sângelui și te bucuri mai mult de actul sexual.

#2 Exerciții Kegel

Simplu, fără echipament, la tine acasă. Asta îmi place și mie la exercițiile din lista asta. Practic, ai nevoie doar de timp, dar acolo unde e voință cu siguranță se găsește și timp. Kegel întăresc mușchii planșeului pelvian și îmbunătățesc fluxul de sânge către penis.

Mușchii pelvieni

Cum se fac? Prin contracții voluntare simple ale mușchilor pelvieni, adică ăia dintre testicule și anus. Strângi timp de 5-10 secunde, apoi eliberezi, ca atunci când te abții să mergi la toaletă. Apropo de asta, când le practici trebuie să ai și vezica liberă.   

Despre Kegel am mai vorbit, alături de alte metode pentru a obține erecții tari și în articolul cu sfaturi pentru potență maximă. Sunt una din cele mai eficiente metode de a-ți îmbunătăți erecția și a preveni ejacularea precoce.

#3 Abdomenele

Fie că-ți vine să crezi sau nu, abdomenele sunt foarte utile pentru activitatea sexuală. De fapt, abdomenul e zona care se încordează cel mai tare în timpul sexului, odată cu zona lombară, fesele și mușchii pelvieni. 

Ai nevoie de o saltea de sport și să ai spatele perfect drept. Ca să nu fie prea dificil, îți poți menține genunchii îndoiți în timp ce le faci. Câte 2 serii pe zi, a câte 10 abdomene, timp de cel puțin 30 de zile, vei vedea că fac minuni. Plus că femeile adoră un bărbat cu abdomenul plat.

#4 Ridicările de bazin

Dacă tot eram la capitolul saltea de sport, întinde-te pe spate și ridică-ți bazinul fără ajutorul brațelor. Ține brațele întinse pe lângă corp și ridică, apoi lasă ușor jos bazinul. Repetă tot de 10 ori procesul. După 7 zile consecutive poți chiar repeta de 20 de ori. 

Important este să te ții de treabă și-ai să vezi că simți cum îți tonifică mușchii fesieri, îți întinde mușchii pelvieni și, mai mult decât atât, îți vei întări organele genitale. 

#5 Planking sau exerciții în planșă

Pentru momente intense în timpul sexului, include pe lista ta de exerciții și poziția scândurii. Crede-mă, face minuni. Întărește toți mușchii din corp și crește rezistența. Întărește în special spatele, mai exact zona lombară dar și brațele pentru că trebuie să stai perfect drept și în aceeași poziție timp de 20, apoi 30 și chiar 50 de secunde.

Alte exerciții pentru creșterea potenței

Crede-mă, după părerea mea, orice sportiv are șanse să performeze în pat mult mai bine comparativ cu un tip sedentar. E clar că depinde ce sport face, dar atât timp cât faci mișcare și îți oxigenezi corpul și mintea, ești mai sănătos. Până la urmă, scopul tău și motivul pentru care citești acest articol este să vezi cum sportul, chiar și exercițiile simple pentru creșterea potenței ca și cele de mai sus, te ajută să obții mai ușor erecții tari și să le menții.

Alte exerciții eficiente sunt:

  • înotul – este cel mai bun sport pentru a crește performanțele sexuale. E bun și pentru cardio, ca să nu rămâi fără aer în timpul unei partide mai intense de sex.
  • alergarea – este excelent pentru picioare și mușchii pelvieni. Un exercițiu foarte bun, fie că îl practici pe bandă de alergat, sau în aer liber.
  • ridicatul greutăților – când tragi de fiare eliberezi testosteron, hormonul care ajută cel mai mult la obținerea și menținerea erecției. Iar când antrenezi umerii, pieptul și abdomenul, zi de nu te simți mai viril? 
  • orice sport de aerobic te ajută. Tot ce e bun pentru sistemul sanguin și pentru cardio, e bun și pentru sex. Căci până la urmă cu asta are sexul cea mai mare legătură.

Așadar, dacă nu vrei să practici niciunul din aceste exerciții pentru creșterea potenței la bărbați, atunci te poți rezuma la sex. Cu cât îl faci mai des, cu atât îți crești potența. Capeți experiență, te antrenezi pentru a fi mai bun.

Cam atât pentru azi. Spor la sport!

Lasă un răspuns