Erectii puternice Pops

Vrei erecții puternice? Încearcă pastile pentru potență Pops

Salut! Sunt Pop și n-aș fi eu dacă n-aș discuta cu tine despre sex. Și, pentru f*tai, ai nevoie de erecții puternice, că doar nu faci treabă cu ea moale. De fapt, nu faci treabă cu ea deloc.

Toți bărbații vor erecții puternice și de durată. Iar unii cred că mărirea penisului sau îngroșarea lui îi ajută să aibă erecții așa cum ar trebui. Eu îți zic doar atât: operația nu e neapărat o soluție.

Mai ales dacă mi-ai citit articolele, ai aflat că e indicată în cazul în care ai micropenis sau alte probleme și nu te poți bucura de o viață sexuală ca lumea.

Altfel, eu chiar n-aș paria pe p*la mea. Mai ales când sunt și alte variante să obții erecții tari, de durată, fără efecte adverse și fără riscuri atât de mari.

Pe lângă alte chestii pe care le-am testat și au mers, mai sunt și pastile pentru potență Pops. Dar toate la timpul lor.

Ce am făcut să am erecții puternice

Așa cum ți-am tot spus de-a lungul articolelor, de când mi-am schimbat stilul de viață, mi s-a schimbat și activitatea sexuală. În bine, normal. Normal, am amânat aproape până în momentul ăla în care m-am trezit că nu mai am erecție și am crezut că am impotență psihică.

Sau impotență funcțională, nici asta nu era exclus. Însă am aflat ce medic tratează impotența și alte disfuncții sexuale masculine, am mers la consultație și mi-a zis: băiete, stai pe treaba ta, că problema e la cap și la cartofii ăia prăjiți pe care-i tot bagi în tine!

După asta, ce să mai spun?

Află și cele mai comune efecte pe care le au pastilele pentru erecție.

Am băgat sport

Știu, man, poate sună plictisitor și o să spui că n-ai timp de așa ceva, dar să arăți bine, să ai încredere în tine, plus o p*lă care să stea fermă ți-ar plăcea, nu?

Așa ziceam și eu. Că eu nu fac sport, că n-am timp, că nu știu ce. Și, după ce că m-am îngrășat, mi-a scăzut și cheful de sex. Ce libidou, ce nebunii, nu mai aveam poftă de nimic.

Îți zic doar atât: activitatea sportivă de orice fel îți crește masa musculară și îți și îmbunătățește circulația

Dacă nu vrei să faci sport, fă măcar exerciții pentru creșterea potenței. Te asigur că vor face o diferență enormă. În timp, normal, nu mâine.

Am mâncat sănătos

O să zici: hai mă, Pop, iar mă iei cu d-astea? Man, te iau până încerci și tu. Că dacă-mi zici că iar te iau, înseamnă că n-ai încercat. Sau ai încercat o zi, două și atât, vrei rezultate. Hai să-ți spun un secret: ca să ai rezultate, indiferent că e vorba de erecții sau alte chestii, trebuie să deprinzi un obicei bun.

Iar obiceiurile bine se deprind în cel 21 de zile. Asta înseamnă 21 de zile consecutive în care tu încerci. Bineînțeles, depinde și de obicei. Acum n-o să te duci la sală în fiecare zi timp de o lună. Dar de câteva ori pe săptămână ai putea.

În plus, încearcă să incluzi în dieta ta:

Schimbări mici, dar cu efecte mari.

Am slăbit mult

Un regim alimentar duce la greutatea ideală. Să știi că și kilogramele în plus intră la cauzele erecției slabe. Aparent, atunci când te îngrași, ai mai mult estrogen în corp și mai puțin testosteron. Și ție-ți trebuie testosteron ca să ai chef de rupt patul în două.

După ce am reușit să bifez toate astea și am făcut și niște schimbări în ceea ce privește felul de a gândi, totul a fost bine.

Vrei rezultate imediate? Atunci…

Ia Pops, pastile pentru potență

Un lucru știu sigur, Pops pastile îți dau o erecție fermă și de durată, în 30 de minute. Fără să te chinui să te ungi cu geluri, să iei cine știe ce prafuri dizolvate în apă sau să te dai cu spray pe instrument.

Are efect imediat, nu are reacții adverse (dar nu ți-o recomand dacă ai probleme cu inima) și e discretă. E o pastilă simplă, pe care o iei cu apă. Și aia e tot. Dup-aia te bucuri de f*tai ca lumea, două-trei numere, cât te ține. Și-ți revii imediat.

Hai, testează și zi-mi dacă funcționează. Te aștept aici.

Te salut, la mai mare și mai tare!

Lasă un răspuns