Erecția la bărbați

Ce influențează erecția la bărbați? Soluții tari pentru erecții puternice

Salut! Domnul Pop la datorie. Domnul Pop care azi vrea să-ți vorbească despre erecția la bărbați. De câte tipuri e, din ce cauză ți se blegește și cum faci să ai erecții ca lumea.

Ești interesat? Dacă da, hai să-ți zic una alta. Stai comod.

Ce este erecția și de câte tipuri e

Erecția e atunci când penisul crește în volum datorită vasodilatației arterelor și a acumulării de sânge. Și e gata de acțiune.

Află că și erecția e de mai multe feluri, ca mâncarea de Crăciun. Păi ce, bagi în tine doar sarmale și salată de boeuf? Mai bagi și altele.

Așa cum ziceam, erecția la bărbați e de trei feluri mari și groase:

  • erecție reflexogenică – p*la se scoală fix când trebuie să ai un contact sexual, la comandă am putea zice;
  • erecția psihogenică – apare la stimuli audio sau vizuali sau când ai fantezii sexuale cum ar fi sex în trei;
  • erecția nocturnă – când ți se scoală noaptea.

Dar ce faci atunci când erecția nu mai e de niciun fel? Când se sperie și nu se mai scoală în niciun fel?

Erecția la bărbați sau de ce nu se mai mai scoală

Boss, erecția la bărbați e un mecanism complex. Atunci când e tare, înseamnă că se aliniază toate planetele. Ești excitat, îți place partenera (poate chiar o iubești), ai libidoul crescut cât Casa Poporului.

Erecțiile puternice arată că nu ești stresat, n-ai anxietate de performanță, nu te stresezi aiurea. Ce să mai, sunteți acolo, gata să dărâmați patul. Sau mașina de spălat.

Când p*la nu se mai scoală sub nicio formă, începi să te sperii. Să te gândești: bă, ce-am de nu se mai scoală, ce i-am făcut? Oare sufăr de impotență și de-aia nu mai reușesc s-o ridic?

Sau se mai poate întâmpla ceva, să se scoale dar să nu se întărească.

Întrebarea e: de ce?

Sunt multe cauze pentru care erecția la bărbați se duce pe p*lă, cum s-ar zice. Uite-le pe cele mai importante.

Suferi de disfuncții erectile

Știi doar că erecția la bărbați e influențată de afecțiuni precum disfuncțiile erectile. E simplu, dacă suferi de vreo chestie de genul ăsta, nu se mai scoală.

Ori se scoală, dar ai o erecție atât de slabă încât ești incapabil de a-ți penetra partenera.

În cazul ăsta, mergi la urolog sau androlog, ca să fii sigur că nu e ceva grav. Medicul îți va da să faci analize pentru impotență

Însă, problemele cu erecția nu apar peste noapte. Problemele cu erecția la bărbați pot fi și rezultatul…

Problemele psihologice afectează erecția la bărbați

Problemele psihologice afectează erecția la bărbați și treaba asta e de la Pop citire. Crede-mă, nu vrei să știi prin ce am trecut acum mulți ani.

Stres, anxietate sexuală maximă, teama că nu am penisul mare, toate astea mi-au afectat erecția de am zis că, gata. N-o mai scol, nu mai sunt în stare să f*t niciodată.

Așa că da, dacă nu știai, erecția la bărbați chiar e afectată de probleme psihologice. Ca să nu mai punem la socoteală episoadele depresive, stresul continuu, anxietățile care nu au neapărat legătură cu actul sexual în sine, dar care îl afectează.

Dacă ai o problemă cu anxietatea, să zicem că ai anxietate generalizată, îți e teamă de absolut tot, îți faci griji și scenarii non-stop, asta o să te ajute să nu mai ai erecție deloc, crede-mă pe cuvânt.

Stil de viață nesănătos

Erecția la bărbați e direct influențată de stilul de viață pe care-l ai. Și asta o să ți-o tot repet până vii la mine și-mi zici: Pop, boss, ai avut dreptate.

Dacă bagi fast-food, ești sedentar, ba chiar greutatea ta e peste cea normală, atunci uite de ce nu se mai scoală. Nu vreau să sune dramatic, dar ăsta e un factor destul de important. Oricât de tânăr sau bătrân ai fi, ești expus.

O dietă echilibrată, hidratare corespunzătoare și sportul ajută cum nici n-ai crede. Poți încerca chiar și exerciții pentru creșterea potenței ca să dai un boost potenței, cât și erecției.

Plus, bagă băuturi care cresc potența, că nu știi de unde sare iepurele. Dar nu băga o dată la 3 luni, bagă constant. Substanțele nutritive au un rol benefic asupra potenței și a erecției implicit.

Află cum poți lua un tratament pentru erecție care dă rezultate și ți-o scoală imediat.

Vârsta și erecția la bărbați

Nimeni nu vrea să ajungă aici, dar toți ajungem din păcate la întrebarea de la ce vârstă scade potența la bărbați. La unii poate să fie la 45, la alții la 60. Depinde mult de organism. Normal că o dată ce potența scade, erecția la bărbați se duce și ea.

Partenera cu care faci sex

Poate unul dintre cele mai importante aspecte. Erecția la bărbați e direct influențată de femeia cu care te f*ți, fie ea doar pentru o noapte sau parteneră de cursă lungă.

Erecția la bărbați – soluții tari care funcționează

Ai văzut ce poate influența erecția la bărbați. Dar ce poate s-o scoale? Ce ar trebui să faci ca erecția ta să fie cum trebuie?

Păi e simplu, citește invers toate cauzele pe care ți le-am enumerat.

Încearcă să ai un stil de viață sănătos. Ți-am zis mai sus ce să faci.

Mergi la medic dacă simți că p*la nu ți se scoală din cauze organice.

Mergi la terapeut dacă anxietatea de performanță sau alte gânduri nu-ți dau pace.

Încearcă preparate naturale pentru potență maximă.

Ai mereu la tine pastile potență pe bază de plante, care-și fac efectul în 30 de minute și nu nici efecte adverse.

Ce e de reținut

Așa cum îți ziceam mai sus, erecția la bărbați e un mecanism complex. Ca erecția să fie blană și beton, totul trebuie să meargă bine: să fii ok la cap, să nu ai vreo boală, să nu ai probleme cu stresul.

Toți factorii ăștia au impact asupra erecției la bărbați și de cele mai multe ori, își spun cuvântul.

Fii atent cum se descurcă domnul general și analizează situația în care te afli. De multe ori, erecția la bărbați poate să apară ca prin magie și să dispară la fel.

Poate ai nevoie de un medic, o vacanță sau doar o pastilă potență ca erecția să-și revină. Alege cum trebuie și spor la dat!

Lasă un răspuns