About Product

Pastile naturale pentru potență maximă

 • Erecții tari și rezistente în doar 30 de minute
 • Se ia doar la nevoie, fără reacții adverse
 • Colet discret, fără logo sau alte informații
Pops - Pastile pentru potenta maxima

AI O ÎNTÂLNIRE DISEARĂ?

Nu știi niciodată cum se poate termina noaptea ta, așa că fii pregătit! Asigură-te că ai o pastilă Pops la ține în permanență. Crezi că poți face o impresie bună? Tu concentrează-te pe parteneră, iar Pops se va ocupa de restul.

IA POPS ȘI VEI FI GATA ÎN DOAR 30 DE MINUTE

Tot ce trebuie să faci este să iei Pops cu cel puțin 30 de minute înainte de acțiune pentru o noapte de potențial maxim. Recomandare: Consumă Pops la cel puțin o oră după ultima masă.

REZULTATE DE NEEGALAT

Noaptea ta va fi legendară

Probleme cu erecția?

se ocupă de erecție, tu te ocupi de parteneră. Așa nu îți vei mai face griji dacă erecția o să apară sau nu. Cu pops îi vei oferi partenerei o experiență care o îi va da ochii peste cap.

Erecția nu întârzie să apară

Gata cu stresul. Gata cu jena. Gata cu îndoiala de sine. Doar certitudinea că erecțiile tale vor rămâne puternice, groase și capabile să reziste pe toată durata acțiunii.

Un penis de neîndoit.

Oricât de obosit, oricât de plictisit sau oricât de stresat ai fi, ia un pops si nu ți se va moleși. Vei putea schimba poziții fără să îți faci griji că vei pierde erecția. Vei putea folosi prezervative de orice grosime, penisul tău tot erect va rămâne.

Poate prelungi actul sexual

Unfortunately, we can't cure premature ejaculation.

Mai poți încă o dată?

Majoritatea bărbaților transpiră când aud această întrebare, mai ales după o partidă lungă și sălbatică de sex. Cu pops te vei recupera remarcabil de repede, așa o vei face tu pe ea să transpire.
Mascota pops tabla plan
Simplu

Nu ai nevoie de un plan.

Majoritatea pastilelor pentru potență își fac efectul în 60-120 de minute, ceea ce înseamnă că trebuie să elaborezi un întreg plan. Cum, când și unde să iei pastila. Cu pops, nu mai trebuie să îți faci griji pentru că pops îți coboară sângele la cap uimitor de repede, în doar 30 de minute.
0
Minute pana la efecte

Alte pastile

0
Minute pana la efecte

Only natural ingredients.

We have carefully chosen the most powerful and recognised herbs for their individual benefits. Each ingredient in the pops composition will help you make your partner's eyes roll.

Ginseng

For people with severe erectile dysfunction we have added gingseng, an herb known for its amazing potency benefits.

Tribulus Terrestris

To get an erection, you need a libido or a strong sex drive. That's why we added Tribulus Terrestris.

Capsula pops

Palmier Pitic

To keep you relaxed throughout the game, we've added Dwarf Palm.

Ghimbir

For improved blood circulation and faster recovery we added Ginger.

Incredere

De ce sa alegi

Pops este singurul brand care oferă garanția banilor inpoi după ce încerci o capsulă. Dacă nu ești mulțumit de rezultate ne poți contacta prin telefon sau email și îți vom rambursa banii direct în cont.
Blister Pops
Discreție

Descrete packaging

Nimeni nu poate afla ce se află în interiorul coletelor trimise de către noi. Ținem foarte mult la discreția și intimitatea clienților noștri. Toate colete sunt trimise în cutii de carton fără logo sau alte informații.
Colet Discret

Pops, incape oriunde

Blisterul pops poate fi rupt individual pentru a putea tine doar o capsula dupa tine. Incape in buzunar, portofel sau in torpedou. Cand te afli pe teritorii necunoscute si ai nevoie de pops, scoti pastila, o inghiti si in doar 30 de minute esti gata de treaba.
Eficient
Portabil

Pops, incape oriunde

Blisterul pops poate fi rupt individual pentru a putea tine doar o capsula dupa tine. Incape in buzunar, portofel sau in torpedou. Data viitoare cand pleci la vanatoare si se iveste oportunitatea stii ca ai glontul dupa tine. Erectia este asigurata.

Utilizare

Ia o capsulă Pops împreună cu un pahar de apă cu 30 de minute înainte de contactul sexual.
Recomandare: Consumă Pops la cel puțin o ora de la ultima masă, altfel efectele vor fi diminuate.
Mascota pops cu capsula si pahar cu apa

Misiunea noastră.

Pops s-a născut după ce doi prieteni au început să vorbească despre problemele pe care le aveau în pat și despre rezultatele negative pe care acestea le aveau asupra vieții lor.

"Sharing is caring". Împărtășirea problemelor noastre a dus la căutarea unei soluții, care a dus la nașterea Pops. Nu am avut de ales decât să o împărtășim cu oameni din întreaga lume. Acum ai și tu șansa de a îți îmbunătăți calitatea vieții private.
Pops logo

Un mic cadou

din partea noastră înainte de a-ți îmbunătății viața sexuală.
Nu există o comandă minimă, transportul îl plătim noi indiferent de suma comenzii. Livrarea se face în maxim 24 de ore de la momentul în care ai plasat comanda pentru comenzi cu livrare la adresă, iar pentru cele în easybox in 24-48 ore (exclus zile nelucrătoare).
Cadou

Begginer

4x Pastile Potenta Pops

79 RON

19.75 RON / capsulă

Seducer

12x Pastile Potenta Pops

219 RON

18.25 RON / capsulă

Playboy

20x Pastile Potenta Pops

299 RON

14.95 RON / capsulă

Nu vrei să ajungă acasă?

If you don't want to receive your parcel at home or at a specific address, you can opt for easybox delivery. Products can be picked up at any time without having to wait for the courier.
easybox by emag
 1. Pe pagină de finalizare a comenzii, alege ridicarea din easybox-ul aproape de țineÎn cazul în care nu știi dacă există vreun easybox pe lângă ține poți  cauți pe https://sameday.ro/easybox/ .
 2. După ce alegi easybox-ul și finalizezi comanda, coletul tău va ajunge ajunge la easybox selectat în 1 – 2 zile lucrătoareImediat ce coletul va ajunge vei fi anunțat prin SMS on your phone și vrei primi un cod PIN.
 3. Mergi la easybox, introdu codul PIN și sertarul ce va conține coletul tău se va deschide automat.

Simplu  bună ziua!

Livrarea în easybox este posibilă doar cu plata online cu cardul.

Mascota Pops contact telefon
Contact

Pentru orice întrebări vă rugăm să ne sunați

0735 142 722

Luni - Vineri 10:00 - 17:00

Mascota pops sprijinit pe pastiele pops

FAQ

Cele mai frecvente întrebări și răspunsuri

Orders are delivered within 24-48 hours of processing by express courier (UrgentCargus for delivery to address or Sameday for easybox orders). All orders are shipped free of charge.

Pops is contraindicated for people with high blood pressure.

Pops is the only brand that offers a money back guarantee after you try a capsule. If you are not satisfied with the results you can contact us by phone or email and we will refund your money directly to your account.

The guarantee applies for one capsule. If you are not satisfied, send us the box packaging along with the rest of the capsules and your money will be refunded.

 • The guarantee is valid for 30 days from receipt of order;
 • You can send the parcel to us by any courier with an AWB (Air Waybill) service;
 • We send you your money back;
 • We pay the shipping costs;
 • For more information, feel free to contact us by email or phone.
 • Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Pops este alcătuit dintr-un mix pe bază de plante.  Atât timp cât nu ești alergic la niciunul din ingredientele din compoziție, nu există efecte secundare.

Toate coletele trimise de pops vor fi în ambalaje simple, opace, fără logo sau alte detalii despre conținut. Secretul tău e în siguranță la noi!

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele “Perfect Pure Natural SRL”, fără să se facă referire la natura produsului.

You can pay online with your personal or company card in complete security. Cards accepted for payment are those issued under the VISA (Classic and Electron) and MASTERCARD (including Maestro, if they have the CVV2/CVC2 code).

No additional transaction fees are charged.

The processing of card data is done exclusively on PlatiOnline servers.

The security of your information is guaranteed by the fact that PlatiOnline does not store your confidential card data, but sends it encrypted over a secure connection to the processing bank. This way your information is safe.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.  ?