Efecte secundare resveratrol

Efectele secundare ale resveratrolului și contraindicații

În articolul anterior am discutat despre antioxidantul minune, mai exact, adevărul despre resveratrol, dacă libidoul este influențat direct de el. Sunt convins că ți-ai dat seama de faptul că această substanță poate avea un impact semnificativ asupra funcționării organismului tău. Și îți poate îmbunătăți viața sexuală.

Însă doar în cantitatea corespunzătoare, asta dacă nu vrei să te confrunți cu efectele secundare ale resveratrolului. Pentru că da, este important să fii atent și la efectele adverse. Însă, înainte de efecte adverse, trebuie să știi și care sunt sursele naturale de resveratrol, adică ce alimente conțin acest antioxidant.

Adevărul despre resveratrol, antioxidantul minune

Îi zicem antioxidantul minune pentru că are efecte mai mult decât spectaculoase asupra organismului. Pe lângă faptul că încetinește procesul de îmbătrânire celulară, adică, teoretic nu îți dă nimeni vârsta pe care o ai, îmbunătățește funcționarea creierului, reglează nivelul de insulină și îmbunătățește funcțiile ficatului. Și multe alte beneficii despre care, dacă există interes din partea ta, voi face un articol diferit.

Însă, adevărul despre resveratrol este că, pe lângă alte beneficii, ajută și la creșterea dorinței sexuale, adică îți crește libidoul.

Alimente care conțin resveratrol

Știm că există băuturi care cresc potența și diferite alimente cu același rol. Până la urmă, asta ne interesează, metode de creșterea potenței pe cale naturală. Dar care sunt alimentele care conțin resveratrol, mai exact, sursele naturale?

  • prune,
  • struguri cu coaja închisă la culoare,
  • cireșe,
  • citrice,
  • fistic,
  • fructe de pădure (coacăze, merișoare, afine, dude),
  • arahide,
  • ciocolata neagră,
  • cacao.

Acestea sunt sursele naturale de resveratrol pe care le poți avea în vedere dacă beneficiile acestui antioxidant te-au convins. Iar o sursă naturală de resveratrol recomandată este vinul roșu pentru potență.

Efecte adverse resveratrol

Ca să știi, aportul de resveratrol poate fi completat și cu suplimente naturale.

Efecte secundare resveratrol și contraindicații pe care trebuie să le știi

Orice lucru bun în viață are și un cost. Da, discutăm tot despre antioxidantul pe care ți l-am prezentat, mai exact despre efectele secundare ale resveratrolului pentru că, din păcate, există și e bine să le știi.

Însă, înainte de a-ți spune despre efecte adverse, trebuie să știi că nu s-au înregistrat schimbări semnificative, mai ales că ai nevoie de un aport serios de substanță antioxidantă pentru ca efectele secundare să apară. Teoretic, resveratrolul nu este toxic.

Totuși, nu este recomandat să consumi alimente care conțin resveratrol, mai ales în doze mari, cum sunt strugurii sau fructele de pădure dacă ai o schemă de tratament care include medicamente antiinflamatoare sau anticoagulante. De asemenea, nu sunt recomandate nici alimentele, nici suplimentele cu resveratrol femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Supradoza de resveratrol, din păcate, nu duce la creșterea libidoului bărbaților, dacă la asta te gândeai, ci la anumite probleme cu stomacul, diaree, amețeli, greață. E un antioxidant care te ajută din multe puncte de vedere, însă ai grijă la efectele secundare și la contraindicații.

Hrănește-te sănătos, fă mișcare și, pentru episoade izolate, poți încerca și o pastilă potență cu extracte din plante, care te ajută și cu libidoul, și cu erecția. Și citește articole scrise de oameni care se documentează serios.

Lasă un răspuns