Durată partidă sex sau cât durează cu Pops

Cât durează o partidă de sex versus cât durează cu Pops

Astăzi o să-ți adresez o întrebare bună, chiar două: cât durează, de fapt, o partidă de sex?  Și cât durează o partidă de sex dacă iei suplimente? O să afli răspunsul la ambele întrebări și alte informații utile în cele ce urmează. 

Cât durau partidele mele de sex la început

Una cred că a durat fix 5 secunde. Eram tot transpirat, penisul era doar pe jumătate erect, nu intra, aveam în cap numai: nu mi se mai scoală, nu mi se mai scoală niciodată, ce mă fac? Îți dai seama că nu s-a mai întâmplat nimic. Bine că era întuneric și nu am văzut dezamăgirea de pe fața tipei că nu cred că mai făceam sex în viața asta. De rușine.

Și asta nu e tot.

Am mai pățit chestii asemănătoare. Acum ceva timp, am găsit o tipă super dezinhibată. 

Ca s-o impresionez, am zis să facem sex spontan în lift.

Mai bine zis, am încercat s-o facem în lift. Nu-mi era confortabilă nici poziția, nici locul, și, ca să fiu sincer, nici ideea.

Cred că m-a ținut erecția fix 3 minute, atunci nu știam de pastile de potență. Și nu, nici măcar n-am terminat. Mi s-a dus erecția și aia a fost. Sincer să fiu, nici nu știu. Asta se încadrează la partidă de sex sau nu?

Lăsând hazul de necaz la o parte, viața mea sexuală și modul în care am început să fac sex s-a îmbunătățit considerabil, mai ales de când iau pastile pentru potență maximă. La o adică, nu te naști învățat și un mic ajutor îți poate fi de folos uneori.

Stilul de a face sex se rafinează în timp. Și rezistența tot în timp se construiește. Mai ales dacă afli despre beneficiile țelinei la bărbați și alte remedii naturiste.

Ideea este că la început, dacă aveam partide care durau 10 minute, era vis. Acum, durata medie la mine este undeva la 40 de minute. Și nu includem preludiul. Doar penetrarea. Nu sună rău deloc, știu.

Dar, de fapt, cât ar trebui să dureze o partidă de sex?

Cred că cel mai bun răspuns la întrebarea asta e: depinde. Depinde de multe chestii. 

Durată partidă de sex

Cât durează o partidă de sex normală?

Mai exact, care este durata unui act sexual normal, fără să te folosești de cele mai bune pastile pentru potență?

Trebuie să stabilim de la început că o partidă de sex începe în momentul penetrării. Nu introducem și capitolul preludiul.

În spiritul acesta, am prieteni care spun că au avut partide de o oră și jumătate, cu antrenament (îți spun mai târziu despre ce antrenament e vorba) și cu mici ajutoare. Alte cunoștințe spun că-i ține jumătate de oră. Mai sunt și partide de 5 minute sau chiar mai puțin.

Cert e că, durata normală medie a unei partide ar fi undeva la 15 minute. Însă toată treaba cu durata depinde de mai mulți factori.

Bine, acum depinde foarte mult la ce ne referim și cum măsori tu durata partidei de sex. Măsori de la primul sărut până când adormiți? Cu tot cu preludiu sau fără? Doar penetrare sau și alte joculețe? 

Dacă este să ne luăm după cercetători, povestea stă puțin diferit. După spusele lor, durata unei partide de sex se încadrează între 33 de secunde (ăștia clar n-au auzit de vitamine pentru potență la bărbați) și 44 de minute. Media ar fi, zic ei, undeva la 5,4 minute. 

Tot cercetătorii zic că prea scurt înseamnă 1-2 minute, mediu se situează pe la 3-7 minute și maxim ar fi între 7 și 13 minute. Pentru ei, o partidă de sex care durează între 10 și 30 de minute ar fi mult prea lungă. Acum depinde și de preferințe, dar cred că ție ți-ar plăcea și mai mult, nu? 

De ce depinde durata unei partide de sex

Asta cred că e una dintre întrebările acelea de 1000 de euro. Sau mai mult. Ei bine, află că durata medie a unei partide de sex poate să difere de la individ la individ. De la cum te masturbezi, la locul unde faci sex, la stilul de viață și chiar la anxietatea de performanță. Plus, depinde și dacă iei ceva care să te ajute. Dar să le analizăm pe rând.

Dacă masturbarea este sănătoasă, de ce scurtează durata unei partide?

Păi e simplu. Folosești stimuli vizuali și te masturbezi rapid? Gândește-te că așa cum îți obișnuiești corpul, așa îl ai și când faci sex în realitate. Înțelegi ce vreau să zic?

Depinde foarte mult cum te masturbezi. Actul în sine, este sănătos, dacă îl faci cum trebuie. Dacă nu-l faci cum trebuie, e vai de timpii tăi.

Cât durează o partidă de sex cu Pops

Da, da, durata unei partide de sex se poate micșora fix din cauza asta. Și nu, nu intră în categoria mituri despre masturbare. Chiar se întâmplă.

Însă există soluții. Bagă-te la masturbament. Adică transformă masturbarea într-un antrenament. Nu te masturba în timp ce te uiți la porno, fă-o încet și nu de multe ori pe zi. O să vezi o îmbunătățire la durată.

Durata unei partide de sex ține de locul unde o fac?

Cam da. La fel cum îți povesteam mai sus cu tipa din lift, așa îți zic și aici. Mai ales dacă ești un tip emotiv. E normal să nu te simți confortabil în lift, sub pat, pe câmp sau oriunde îți vine (sau îi vine) s-o faceți. Și asta afectează și erecția, și durata.

Ceea ce nu e plăcut nici pentru tine, nici pentru o parteneră mai zvăpăiată. Plus, dacă n-ai chef de sex și nu te simți confortabil…știi rezultatul.

Stilul de viață afectează durata partidelor?

Așa cum ți-am mai zis și cu alte ocazii, contează mult ce bagi în tine. Ca să scoți ce trebuie, normal. Și să-ți satisfaci partenera.

Așa că, lasă mâncarea grasă și băuturile alcoolice. Îți mai recomand și exerciții pentru creșterea potenței. Te ajută să păstrezi mai mult erecția și fac bine și la stima de sine. Ca să nu mai zic de sănătate.

Anxietatea de performanță sexuală

Atunci când vorbim de orice implică un act sexual la bărbați, vorbim și de factorii psihologici. Și, dacă mai aducem în discuție și durata unei partide…

Problemele psihologice afectează erecția și mai afectează și timpul efectiv. Ești stresat și cu gândul în altă parte? Atunci, nu te mira că nu ai erecție sau că penetrarea durează foarte puțin.

Forma penisului și biologia

Tot cercetătorii au descoperit și că forma penisului poate influența cât durează o partidă de sex. După ce au inspectat penisuri și vagine și spermă artificială, au descoperit că striațiile de pe penis sunt puse acolo ca să elimine sperma unor parteneri anteriori. 

Deci actul sexual să fie, din punct de vedere biologic, folositor pentru a elimina ce-a rămas de la ultimul? Asta ca să ai tu cele mai mari șanse de fertilizare? Cel puțin dubios, dar dacă așa zic cercetătorii… 

OK, dar ce treabă are asta cu durata actului sexual? Știi de ce nu mai poți să bagi și al doilea număr în mod normal fără să iei ceva de la Pops? Cică biologia noastră ne îngreunează sarcina ca să nu ne eliminăm propria spermă din parteneră.

Cât de bine te cunoști pe tine, dar și pe ea

Durata sexului depinde foarte mult de tine în primul rând, dar bănuiesc că asta știai deja. În mod tradițional, când tu ai atins orgasmul, s-a cam terminat partida. De obicei trebuie să stai puțin, să încarci bateriile și apoi o poți lua de la capăt.

Pe de altă parte, ai putea să o iei mai încet sau chiar să amâni momentul. De asta îți ziceam mai sus despre exercițiile alea de masturbare. Învață cum să te masturbezi corect și vei fi mai stăpân pe tine.

În plus, depinde și de parteneră. Dacă e o tipă din club, nu prea veți avea cine știe ce sincronizare, deci aici slabe șanse să colaborați strâns. În cazul în care vorbim de partenera de sex de toate zilele, pe ea poți să o cunoști din ce în ce mai bine și vei învăța cum să te adaptezi și la răspunsul ei sexual ca să creșteți împreună durata actului.  

Cât durează o partidă de sex cu Pops

Păi, dacă iei pastila pentru potență Pops, o să dureze fix atât cât să-ți satisfaci pe deplin partenera. Fără timpi mici, de la o jumătate de oră încolo. A, și o să mai poți încă o dată.

Iei pastila, penisul începe ușor să se-ntărească, iar într-o jumătate de oră (pe ceas) ești gata de treabă.

Îți recomand Pops dacă vrei să faci impresie bună (să fi avut eu pastila asta în lift, acum ceva timp…), dacă ai o stare mai proastă sau dacă ai probleme cu erecția din alte motive.

Te temi de reacții adverse la pastila de potență Pops? N-ai de ce, ingredientele sunt naturale. 

Vorbim de o pastilă din plante, așa că nu ai treabă cu efectele adverse. Bine, dacă ai afecțiuni severe, îți recomand vizita la medic înainte de orice.

Lasă un răspuns