de la ce varsta scade potenta la barbati

De la ce vârstă scade potența la bărbați și la ce să fii atent

Au început să apară primele probleme cu potența și nu te mai simți la fel de în putere? Poate chiar ai suferit de pierderea erecției în timpul actului sexual

Când apar primele experiențe neplăcute te gândești că poate-i timpul. Ai ajuns și tu la o vârstă și penisul tău are nevoie de un răgaz. Parcă te și vezi nevoit să bagi pastile pentru rezistență în pat de fiecare dată când vrei să te mai bucuri și tu de plăcere.

De la ce vârstă scade potența la bărbați? E cazul să-ți faci griji că ți se întâmplă mult prea devreme? De câte ori faci sex când ajungi la o anumită vârstă? 

Citește mai departe pentru afla mai multe despre cauzele scăderii potenței la bărbați, dar și ce poți face în acest sens. 

Vârsta de la care potența începe să scadă 

Potența la bărbați, la un moment dat, se duce. Adică nu mai erecție sau poți obține una din ce în ce mai greu. E normal să se întâmple asta odată ce îmbătrânim, mai ales din cauza scăderii producției de testosteron sau din cauza irigării sanguine defectuoase. 

Însă, fiecare om e unic. Și fiecare organism îmbătrânește diferit.

Așa că, nu pot să-ți spun o vârstă de la care poți spune la revedere erecției. Unii bărbați o experimentează la 50. Alții la 60 sau chiar mai târziu. Și alții undeva între.

Dar nu-i o regulă. Asta trebuie să reții până acum.

Semnele transmise de organism

Dacă scăderea potenței apare normal, cauzată de îmbătrânirea organismului, ai câteva semne care îți spun asta.

De exemplu, începi să ajungi la erecție din ce în ce mai greu. Dar nu dintr-o dată. Se întâmplă treptat și nu brusc.

La fel și cu plăcerea. Ea se diminuează chiar și atunci când o penetrezi sau când îți face toate lucrurile care obișnuiau să te dea pe spate. Din nou, conștientizezi schimbarea, dar nimic nu se întâmplă peste noapte.

Organismul îți transmite toate semnalele la care să fii atent. Important e să nu intri în panică. Ai o mulțime de soluții prin care continui să te bucuri de o viață sexuală activă și plină de plăcere. De exemplu, ai putea afla mai multe despre creșterea libidoului la bărbați

Când nu vârsta e problema pentru scăderea erecției și potenței

De cele mai multe ori bărbații intră în panică degeaba. Cred că îi așteaptă impotența când de fapt nu e cazul. Au și ei o experiență eșuată și gata, gândurile negative o iau razna.

Cum ți-am spus, în cazul scăderii potenței de la vârstă, totul se petrece treptat.

Dacă ți se întâmplă ceva brusc, înseamnă, cel mai probabil, că ai ceva disfuncții erectile. Acestea pot fi tratate și prin plante și fructe afrodisiace și prin schimbarea stilului de viață și chiar prin exerciții specifice care implică masturbarea și respirația.

Ce provoacă disfuncțiile erectile

Ejacularea precoce, dificultatea în menținerea erecției sau pierderea ei, sunt toate disfuncții erectile. Pot avea cauze diverse, de la stres, oboseală, presiunea pe care o punem pe umerii noștri și până la masturbarea excesivă sau anumite tratamente pe bază de medicamente.

Atunci când o pățești este bine să nu exagerezi problema. Vezi cum evoluează lucrurile și dacă crezi că-i grav, mergi pe la doctor. Urologul este cel care tratează disfuncțiile erectile și impotența.

Oricum ar fi, dacă ai o erecție atunci când te masturbezi sau dacă erecția apare dimineața când te trezești, ești ok. Nu-i cazul să vorbim despre impotență sau lucruri grave.

Cum eviți scăderea potenței odată cu înaintarea în vârstă

Stai liniștit, există atât ceaiuri pentru scăderea potenței la bărbați, cât și medicamente pentru scăderea potenței și tot felul de tratamente alternative. Da, e normal să pierzi potența treptat când înaintezi în vârstă. Dar, dacă ai un stil de viață echilibrat o să amâni momentul.

Fumatul nu-i bun pentru potență. Nici alcoolul consumat în exces nu te ajută. Sedentarismul, alimentația săracă în ingrediente afrodiziace sau legume pentru potență  și stresul contribuie toate la deprecierea potenței tale.

Așa că, îngrijește-te. Acordă atenție fiecărui aspect care îți poate influența viața sexuală.

Și, la nevoie, ia o pastilă pentru potență Pops. E din ingrediente naturale, are efect în doar 30 de minute de la administrare și te ajută să treci peste disfuncțiile erectile și peste frica de eșec. Așa ca tine și eu vreau să privesc cu încredere în viitor. Sincer îți zic, nu știu ce m-aș face fără partidele mele intense de sex.

Lasă un răspuns