Nu mi se mai scoală

De ce nu mi se mai scoală în totalitate? Cauze și soluții

Te salut! Sunt Răzvan și ghici ce? Au fost dăți în viața asta când m-am întrebat, un pic disperat, recunosc: de ce nu mi se mai scoală în totalitate? De ce nu mai am și eu erecții din alea ca-n tinerețe, când, vorba aia, spărgeam cărămida cu penisul?

Fac un mic salt în trecut, ca să vezi ce întrebări existențiale (sau nu) îmi adresam eu. Cine știe, poate ești într-o situație similară.

Nu mi se mai scoală din cauza faptului că stau prost la capitolul chef de sex?

Femeia nu vrea să stea și în poziția care pe mine mă excită cel mai tare?

Sunt mult prea stresat din cauză că nu-mi găsesc sensul în viață? (Acum câțiva ani, eram stresat rău din cauza jobului mult prea solicitant pe care-l aveam și parcă nimic nu mai avea sens, de aici și întrebarea asta).

Nu mă mai atrage gagică-mea? Vreau altceva? Mi s-ar potrivi o relație poliamoroasă? (Dup-aia, m-am gândit că, dacă eu nu o pot scula ca lumea cu o singură tipă, fix asta-mi trebuie, mai multe partenere).

Oare sunt impotent? Trebuie să caut acum ce medic tratează impotența și să-mi fac un consult?

Astea sunt doar câteva dintre întrebările care mi-au trecut prin minte în câteva dintre serile în care efectiv mă uitam la p**ă și ea rămânea la jumătate. Dacă ai trecut prin asta, știi cât de nasol e. Dacă nu ai trecut, dar ești curios să afli de ce nu ți se mai scoală și ce poți face să ai o erecție de fier chiar dacă nu mai ai 17 ani, rămâi cu mine și hai să vorbim ca-ntre bărbați.

De ce nu mi se mai scoală în totalitate? Cauze

E o chestie comună ca, de la un timp, să nu mai ai o erecție puternică sau să te trezești cu p**a bleagă sau irigată doar pe jumătate atunci când vrei să dai și tu la b**i ca omul.

Care pot fi cauzele? Hai să vedem.

Cauzele pot fi:

 • psihologice – ai un job nasol care te consumă psihic, ai anxietate de performanță, partenera te inhibă, traume din trecut;
 • sedentarismul;
 • oboseala fizică;
 • masturbare excesivă;
 • exces de alcool sau fumat.

Nu mi se mai scoală – e din cauza stresului de job?

La capitolul psihologie nu pot spune că-s maestru, dar am trecut printr-o situație care mi-a dat de gândit acum ceva timp.

Mai sus îți ziceam de una dintre problemele pe care le-am avut acum ceva timp și care mi-au afectat și viața sexuală. Adică jobul. Aveam un job solicitant, de c***t și un șef la fel. Mă făcea să mă simt ultimul om, nu puteam să-mi susțin punctul de vedere pentru că, atunci când încercam, mi-o reteza rapid cu vorbe de genul:

-Bă, limbricule, dacă mai vii vreodată cu ideile tale la mine, te dau afară!

Și-mi era teamă. Cum să rămân fără job? Cum m-ar fi privit partenera dacă eu rămâneam ca fraierul și n-aduceam niciun ban în casă? Și am suportat mult. Și știi care a fost prețul? Coșmaruri, stres, multă anxietate și o p**ă sculată doar pe jumătate. Uneori, nici măcar atât. Îți dai seama că am intrat la idei, voiam să merg și la urolog. M-am gândit că-s impotent. Însă nu era cazul. Mi-am dat seama că totul era psihologic. Mă simțeam nasol și corpul meu traducea starea cu un penis erect pe jumătate. Evident, nu putea face nimic cu el așa.

Când mi-am dat seama care e cauza, parcă mi s-a luat un văl de pe față. Mi-am dat demisia, mi-am găsit un job ca lumea și problema s-a remediat.

Din cauza partenerei nu mi se mai scoală?

Cred că am fost cu toții aici. P***a bună, bună rău, dar vrea numai aceleași chestii de fiecare dată. Și nu, aici nu vorbim de preludiu, ăla e obligatoriu, sper că știi. Pentru amândoi.

Dacă ești în situația asta, poate ar trebui să discutați. E foarte posibil să te trezești cu surprize plăcute și să constați că s-a strecurat pe undeva o eroare de comunicare.

De ce nu mi se mai scoală

La polul opus, te poți confrunta cu anxietatea de performanță. Femeia bună, totul merge brici în dormitor, dar așteptările sunt până la cer. Și la durata actului în sine, și la poziții și alte nebunii. Și asta, man, te poate afecta din punct de vedere psihic. Pentru că simți că orice ai face, nu te ridici la așteptări.

În cazul ăsta ai nevoie de un impuls. De ceva încredere în tine. Dacă nu faci sport, apucă-te. O să te simți mult mai stăpân pe corpul tău. Și poți încerca și niște pastile pentru potență naturiste. Nu ai fi nici primul, nici ultimul care încearcă așa ceva, îți garantez. Își fac efectul în 30 de minute și dup-aia bam, bam, ești pregătit să dai. Nu trebuie să te mai frustrezi că-ți vezi p**a doar pe jumătate sculată. Bineînțeles, asta doar dacă vrei să ai o erecție de zeu.

Pe lângă ce am povestit, mai există și alte cauze care îți fac p**a să se scoale doar pe jumătate sau mai puțin. Una dintre ele e masturbarea excesivă, pe care o faci fără cap. Dacă te interesează subiectul, citește mituri despre masturbare și cum să te masturbezi corect ca să-ți crești potența.

Apoi ar mai fi și oboseala fizică. Numai chef de sex nu ai dacă ești frânt. Plus, excesul de alcool, mai ales înainte de f***i. Dacă bei cât să-ți faci curaj, e ok. Dacă exagerezi, te trezești cu p**a bleagă.

Soluții pentru un penis de fier

Am discutat despre cauzele erecției slabe și ți-am expus și experiența mea legată de: ce mă fac, nu mi se mai scoală? Sper să te fi ajutat să conștientizezi ce și cum.

Cum mă știi, am și sfaturi care să te ajute. Uite și ce am făcut eu ca p**a să mi se scoale așa cum trebuie, în toată măreția ei:

 • am încercat să elimin sursele de stres – îți recomand să faci și tu la fel, măcar pe alea pe care le poți elimina;
 • mi-am inclus în rutină sală cel puțin 4 ore pe săptămână;
 • am băgat în meniu legume pentru potență;
 • discut frecvent cu partenera să fim amândoi mulțumiți în pat.

Pare dificil, dar nu e. Dacă am reușit eu, sigur poți și tu.

This Post Has 4 Comments

 1. Crăciun Nicu

  Da așa e poate că și din cauza ca în fiecare zi beau o bere sau două

 2. Marius

  Salut cum se poate rezolva problema

 3. Marius

  Vreau si eu detali

 4. Amir

  Ati rezolvat careva ? Cv

Lasă un răspuns