Ejaculare întârziată sau de ce mă termin greu

Oare de ce mă termin greu?

Dacă ești aici ca să afli mai multe despre potență sau sex, bine ai venit. Azi o să discutăm o chestie pe care am auzit-o la sală acum ceva timp și de care mi-am amintit acum. Un tip îi zicea altuia: bă, oare de ce mă termin așa greu?

Da, nu mai e vorba de probleme cu erecția, sau că durata partidei de sex e mult prea mică.

Sunt multe motive pentru care te termini greu. Poate ai un psihic de invidiat și asta îți dă (prea) multă încredere în tine. Poate ai un control pe ejaculare incredibil. Sau poate, pur și simplu, ai probleme cu ejacularea care necesită ajutor de specialitate.

Să ziceam că, momentan, nu te interesează treaba asta. Te interesează de ce te termini greu și nu vrei ca plăcerea partenerei tale să se transforme în ceva neplăcut.

Și nici nu vrei să ajungi în cazul în care spui: nu pot ejacula.

Dar să nu ne grăbim cu concluziile și cu scenariile prăpăstioase.

Am câteva răspunsuri care s-ar putea să te satisfacă și să te ajute să termini și să te și bucuri de experiență.

De ce mă termin greu: cauze

Din ce cauză termini greu? Hai să vedem.

Cum stai cu masturbarea? Ești la capitolul masturbare excesivă? Sau agresivă? Atunci, îmi pare rău să te dezamăgesc, dar asta poate fi o cauză pentru care termini greu. De exemplu, dacă te masturbezi înainte de partida de sex, s-ar putea ca aceasta să se prelungească. Și de asta să termini greu.

Nu mă înțelege greșit, există beneficii ale masturbării, este chiar una dintre metodele de creștere a potenței pe cale naturală. Însă trebuie să ai grijă cum o faci.

Dacă o faci doar ca să termini și foarte, foarte des, o să-ți fie greu să faci sex cu o parteneră. Adică să termini într-un interval decent, nu în trei ore.

Oare de ce ejaculez greu
                                                                                                   Sursă foto: 123rf.com

Nu demult am trecut și eu prin asta. Ajunsesem la 1h și 45 și nu reușeam să termin. M-am gândit că o fi fost din cauză că am testat o pastilă pentru potență.

Faza ciudată a fost că am făcut-o fără și a durat la fel.

Am zis că înnebunesc. Și știi ce era aiurea? Dacă mă opream și pentru câteva secunde, mi se culca.

Îmi ziceam: ok, în timpul actului mi se înmoaie dacă o las baltă, dar să dau așa și să nu se întâmple nimic? Asta nu e a bună.

Încă te-ntrebi de ce te termini greu? Păi un alt răspuns ar fi presiunea mare pe care o pui pe umerii tăi. Sună cunoscut? Atunci când faci sex, normal că vrei să fii și să pari cel mai tare. Toți vrem asta.

Să impresionăm. Faza e că asta se traduce prin foarte multă presiune. Care nu te ajută să te bucuri de moment. Și pa ejaculare.

Mai sunt și alte cauze:

  • administrarea anumitor medicamente (dacă iei pastile, citește prospectul și ce reacții adverse poți avea),
  • anumite condiții medicale (tulburări de erecție),
  • stimulare sexuală insuficientă,
  • stare de sănătate proastă.

Ce poți face dacă termini greu sau ai ejaculare întârziată

O sună sune a clișeu, dar o minte calmă te va ajuta mai mult. Așa că încearcă să te calmezi.

Dacă te agiți, oricum nu rezolvi nimic. Adică nu o să termini mai repede, problema ta fiind că termini greu. Încearcă niște ceaiuri afrodisiace pentru potență. Poate o să te ajute să te și calmezi, plus că te încarcă și la capitolul potență. În timp, nu dacă-l bei o dată.

Uite și cum poți să ejaculezi mai mult. Și să te bucuri de faptul că ești bărbat.

Ejacularea întârziată poate fi rezolvată doar dacă mergi la medic și înțelegi mai bine despre ce este vorba.

Încearcă să renunți la masturbarea de performanță. Asta îți poate afecta serios ejacularea, fix ce ți-am povestit mai sus.

La mine au mers chestiile astea. Și nici nu a trebuit să le fac pe toate. Se poate. Dar trebuie să le și urmezi. Nu să spui că n-au mers și tu tot greu termini. Încearcă-le și după aceea discutăm.

Lasă un răspuns