Cum satisfaci o femeie

Cum satisfaci o femeie ca să te țină minte

Ce zici, răspundem azi la întrebarea: cum satisfaci o femeie?

Sunt convins că ți-ai pus întrebarea asta de multe ori, mai ales atunci când erai tânăr și voiai și tu să f**i. Sigur te-ai gândit: bă, cum se face?

Ce ar trebui să fac sau cum ar trebui s-o fac încât să mă țină minte?

Oare ar trebui s-o țin țeapănă o oră? Dacă nu mi se mai scoală dup-aia?

Ce să fac oare?

Dacă toate întrebările astea ți-au scurtcircuitat creierii, dar nu ai primit răspuns la niciuna, atunci hai să stăm la discuții.

Îți voi povesti despre conexiunea emoțională și despre cum ar trebui să fie f*****l propriu-zis ca toată experiența să fie memorabilă.

Cu plăcere.

Conexiune emoțională – întâmplări și sfaturi

Acum mulți ani, când eram mai pe la început într-ale f*******i, eram un tip normal.

Voiam să f*t, nu să stau la povești despre cum i-a murit pisica tipei pe care voiam s-o capsez. Puțin îmi păsa mie că a suferit trei luni după pisica aia.

Eu mă bâțâiam acolo pe scaun, aproape că-mi pierea și ultima fărâmă de chef de sex pe care o mai aveam când femeia povestea cum și-a îngropat pisica în spatele curții, la bunici.

Cu siguranță, senzația pe care am transmis-o a fost: nu-mi pasă ce s-a întâmplat cu mâța ta, eu vreau să te f*t! și, după ce și-a terminat povestea, s-a scuzat că are o stare nasoală, a plecat și de atunci n-am mai văzut-o.

Azi așa, mâine așa, mi s-a mai întâmplat treaba asta de câteva ori și, după ce am rămas cu p**a-n vânt, am zis că trebuie să schimb tactica.

Așa că m-am apucat de citit. Și ce-am aflat?

Lăsând la o parte faptul că femeile sunt total diferite de bărbați (normal că sunt și excepții, dar majoritatea funcționează cam după aceleași reguli) au o inteligență emoțională mult mai dezvoltată.

Normal c-o au, sunt programate genetic să fie mame. Dacă nu au grijă de copilul pe care îl fac, ăla n-are nicio șansă de supraviețuire. Asta așa, pe scurt, că nu vreau să te plictisesc.

Cum satisfaci o femeie ca să te țină minte? Păi e simplu. Ascult-o, în primă fază.

Femeilor le place să fie ascultate. Să fie auzite. Să simtă că ești acolo pentru ele.

Crede-mă, asta le excită la culme. Pe testate.

Acum depinde de tine dacă vrei să construiești o relație sau nu.

După ce ai reușit să legi o conexiune emoțională cu gagica, e timpul pentru lecția propriu-zisă, și anume…

Cum satisfaci o femeie ca să te țină minte

Așa cum ziceam mai sus, după experiența mea plus documentarea serioasă pe care am făcut-o, o femeie trebuie să fie, în primul rând, excitată emoțional.

Într-adevăr, sunt șanse să dai peste femei care n-au nevoie să fie ascultate, nu stau la discuții, vor doar să le f**i. Tare și apăsat.

Dar, până atunci, asigură-te că ești un domn și o asculți, îi scoți haina înainte să se așeze pe scaun, ești atent la micile detalii. Toate aceste lucruri o s-o facă să se simtă în siguranță cu tine, o să pară că îți pasă și, dacă ai noroc, o s-o facă să se dezbrace de inhibiții atunci când ajungeți în pat.

Asigură-te că știi cum reziști mai mult în pat sau cum prelungești erecția.

Apoi, ce mai ai de făcut este să intri în stare, s-o ajuți și pe ea să fie acolo, cu un preludiu atent și gata, ești pregătit de acțiune.

Practic, cum satisfaci o femeie?

  • stabilești o conexiune emoțională, oricât de basic ar fi, cu ea;
  • apoi dai bice.

Dacă ai emoții și ți-e teamă că o să se blegească, ia o pastilă pentru potență Pops. E naturistă, o iei la nevoie, nu-ți dă reacții adverse și, în plus, își face efectul în 30 de minute.

În timpul ăsta, te poți ocupa cum trebuie de parteneră: privește-o în ochi, sărut-o pasional, nu uita să-i mângâi fiecare părticică de corp ca să-i identifici zonele erogene.

O poți întreba și dacă are fantezii sexuale

Poți să mai adaugi pe listă și fanteziile sexuale. Și femeile au fantezii sexuale, nu doar bărbații. Întreab-o și, dacă e în zona ta de confort, poți să regândești traseul.

O să ai parte de o noapte de zile mari, așa cum îmi place mie să zic. Poate chiar mai mult de o noapte.

Concluzii

Recapitulăm lecția ,,Cum satisfaci o femeie ca să te țină minte’’.

1.Stabilești o conexiune emoțională cu ea. Fii atent la detalii, ascult-o, pune-i întrebări, empatizează cu ea. Dacă are fantezii sexuale și îți plac și ție chestiile astea, cu atât mai bine.

2.Pregătește-te să ții steagul sus. Nu trebuie s-o ții beton 2 ore, dar nici 3 minute. Mai ales dacă ai mai și înfierbântat-o. Asigură-te că ai un ajutor dacă știi că e cazul. Apoi, scoate tot arsenalul la atac: mângâieri, săruturi ferme, sex oral.

Dacă ai avut dubii cum să satisfaci o femeie, asta e pentru tine.

Hai, dă-i cu spor!

Lasă un răspuns