Rezista mai mult in pat cu legume pentru potenta

Cum să reziști mai mult în pat: legume pentru potență

Libidoul crescut nu este doar un vis frumos, ci o realitate pentru cei care au descoperit ce legume pentru potență să consume. Și cred că și tu vrei să afli ce și cum, că doar de-aia suntem aici. Știi că am mai vorbit noi și despre leacuri populare pentru potență maximă la bărbați. Acolo am discutat pe larg despre cum te ajută ghimbirul, ginsengul sau Gingko Biloba.

Dacă ai fost îndeajuns de curios să încerci, te felicit. Dacă nu le-ai încercat pentru că ai impresia că nu-s de tine, te felicit din nou. Decizia e a ta. Din fericire există și alte produse care să te ajute. 

Ideea e în felul în următor: eu am avut și disfuncții erectile și libidoul scăzut și știu pe propria-mi piele cât de nasol te poți simți. Dar înțeleg și faptul că nu vrei să mănânci rădăcini. Așa că îți pun la dispoziție o listă cu legume pentru potență, dar care au efect și pentru libidoul scăzut. Ce zici, de data asta le dai o șansă? 

De ce ai libidoul scăzut?

Dar, în primul rând, până să ajungem la capitolul legume pentru potență sau vitamine pentru potență, trebuie să ai o discuție sinceră cu tine și să te gândești care ar putea fi cauzele libidoului tău scăzut. 

Libidoul scăzut sau, mai pe românește, lipsa chefului de sex, poate avea multe cauze. Dacă ești stresat la muncă, treaba asta are consecințe în pat. Probabil ți s-a întâmplat și ție de vreo câteva ori să începeți acțiunea și tu să te gândești la nu știu ce Excel necompletat. Sau vreo factură scoasă aiurea.

Legume pentru potenta care ajuta la cresterea libidoului

Ca să nu mai vorbesc de manageri și șefi incompetenți, care îți dau ordine și tu trebuie să le execuți. E posibil ca lucrul ăsta să te frustreze îndeajuns de tare încât să nu mai dai cine știe ce randament în dormitor. Am un prieten bun care efectiv s-a lăsat de munca în corporație din cauza managerilor și a oboselii cronice. Avea un salariu peste medie, însă ajungea acasă terminat și fix de sex nu-i ardea. Iar în weekenduri era atât de obosit și supt de vlagă, încât a zis: Gata! 

Desigur, pe lângă problemele de natură psihologică sau rutina, vina poate fi atribuită inclusiv unor afecțiuni fizice. Dacă ai peste 60 de ani, pur și simplu este de vină vârsta. Dar asta nu înseamnă că nu există soluții pentru tine, de exemplu suplimente cu ingrediente naturale! 

Lista completă de cauze fizice care pot scădea libidoul poate include și obezitatea, diabetul, anemia, constipația, bolile cardiace, andropauza sau chiar alcoolismul. 

Cum să reziști mai mult în pat: legume pentru potență și efectele lor

Bun, hai să vedem acum care-s legumele alea șmechere care te ajută cu creșterea libidoului. Nu uita că ai și vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați

Țelina

Fii atent că fix leguma aia pe care o dădeai la o parte din ciorbă când erai mic te poate ajuta acum și chiar deschide un top al alimentelor pentru potență. Consumă țelină crudă deoarece e un afrodiziac puternic. Țelina pentru potență este deosebit de bună deoarece îți stimulează organismul să producă feromoni, care te vor face să atragi mult mai ușor partenerele, dar și să le satisfaci. 

Cartoful

Da, aparent banalul cartof, atât cel dulce cât și cel normal, conține zinc. Și, așa cum discutam cu tine într-un articol anterior, zincul e responsabil pentru nivelul de testosteron din organism. Pe scurt, ai testosteron, ai și libidoul crescut și chef de sex și erecții puternice. 

Cartofii sunt buni pentru potenta

Te gândești la ce m-am gândit și eu? Să știi de pe acum că răspunsul este nu, cartofii prăjiți nu te fac să ai chef de sex, deoarece sunt mult prea prelucrați din punct de vedere chimic și își pierd din beneficii. Cartofii sunt în top când vine vorba de legume pentru potență, dar trebuie consumați cât mai puțin prelucrați. Ideal ar fi sub formă de suc. Ca bonus, cartofii conțin și colagen, așa că nu numai că o să ai parte de erecții puternice, dar o să arăți și de nota 10.

Ceapa roșie

Considerată afrodiziac de popoare antice precum egiptenii și romanii, consumul de ceapă roșie te energizează și-ți crește libidoul. Dacă o consumi cu regularitate, desigur. În plus, dacă te scârbește aroma specifică, poți s-o murezi sau s-o consumi în salate.

Morcovul

Probabil și pe el îl dădeai la o parte din ciorbă. Poate nici acum nu-ți place prea mult gustul. Însă ai fi surprins să afli că, pentru sex, sucul de morcovi consumat regulat e ce trebuie. Morcovul conține vitamina A, iar această vitamină ajută testiculele să transforme colesterolul în hormoni sexuali și astfel îți recapeți libidoul de la 17 ani. Pe lângă proprietățile afrodiziace, consumul de morcovi este bun și pentru combaterea ejaculării precoce. 

Dacă și partenera ta are o problemă cu libidoul, consumul de morcovi este recomandat și pentru ea. 

Spanacul 

Spanacul este foarte bun pentru libido deoarece este foarte bogat în arginină. Consumat în mod regulat, adică în meniurile de zi cu zi sub diferite forme, chiar o să facă diferența când vine vorba despre activitățile din dormitor. 

Indiferent de ce legume pentru potență consumi, trebuie să descoperi și factorii care te stresează sau afecțiunile de care este posibil să suferi. În plus, dacă vrei ca aceste legume pentru potență să aibă efect, consumă-le într-o stare cât mai naturală.

Dacă ai doar probleme ocazionale cu erecția, atunci ia un preparat pentru potență maximă, adică o pastila de potență și aia e. O găsești în pachete de patru, douăsprezece sau douăzeci de capsule.

Lasă un răspuns