creșterea libidoului la femei

Creșterea libidoului la femei și ce trebuie să știi

Te-ai gândit vreodată la faptul că stimularea libidoului la femei poate fi un pariu? Dacă nu, foarte bine, că nu este un pariu, este știință pură. Și un strop de atenție. Creșterea libidoului la femei nu este atât de grea pe cât se plâng sau cred unii bărbați.

Dar depinde de multe alte aspecte. Dacă ești aici, înseamnă că vrei să le afli.

Atunci, nu ai decât să citești în continuare.

Libidoul feminin: ce să știi despre el

Ce e libidoul la femei? Libidoul la femei este ca libidoul la bărbați, adică tot despre dorința sexuală discutăm. Poftă de o partidă sau mai multe de sex.

Însă informația pe care trebuie să o știi este că libidoul este puternic influențat de mai mulți factori, printre care:

 • factori psihologici,
 • factori biologici,
 • factori sociali.

Mai ții ținte când am discutat despre problemele psihologice care afectează erecția? Și la femei e la fel cu libidoul. Acesta poate fi influențat puternic de anxietate, depresie sau alte afecțiuni asemănătoare.

Și acum, sincer, cine mai are chef de sex dacă, în momentul de față, e într-un impas psihologic, nu-și găsește liniștea, nu se poate relaxa, este într-o agitație continuă etc?

cum crești libidoul femeilor rapid

Argumentul de aici se aplică atât la femei, cât și la bărbați. Însă, pot spune cu mâna pe inimă că pentru femei e un pic mai dificil de gestionat situația și aici intră în ring factorii biologici, fazele ciclului menstrual. Pe parcursul unei luni, femeia trece prin stări foarte diferite în funcție de faza menstruației. Schimbările hormonale pot da libidoul peste cap imediat.

Iar despre factorii sociali nici nu mai e nevoie să zic ceva. Standardele nerealiste la care sunt supuse (din nou, acest lucru se aplică și la bărbați) femeile nu fac altceva decât să creeze și mai multă nesiguranță.

Așa că, sincer, tu ai mai avea chef de sex tot timpul?

Creștere libido femei: sfaturi

Ce crește libidoul la femei? Partenera ta ar fi dispusă acum să încerce pastile pentru creșterea libidoului? Sau geluri? Pastile potență pentru femei?

Poate că da, poate că nu. E un șir lung de probabilități care nu te ajută nici pe tine, nici pe ea.

Sfatul și trucul meu secret este comunicarea. Da, mai știu și altceva în afară de sport sau nutriție. Însă are sens ce spun pentru că mai sus îți aminteam de factorii care influențează libidoul. Și mai ales libidoul la femei.

Fii alături de ea, înțelege-o, întreab-o cum îi e ziua, fii prezent în viața ei. Femeia, dacă se simte în siguranță lângă bărbatul ei, e ca o floare care se deschide când e cald afară.

Creșterea libidoului femeilor

Un alt sfat pe care ți-l pot oferi e să faci curat în casă, să faci cumpărăturile sau să speli vasele. O femeie va aprecia mereu un bărbat care pune osul la treabă și crede-mă pe cuvânt, o să i se pară ești și mai atrăgător.

Poți să-i prepari cina. Cu alimente afrodisiace, normal. O masă plină de vitamine și minerale niciodată nu o să dea greș. Cu un pahar de vin afrodisiac alături, desigur.

Afrodisiace pentru creșterea libidoului la femei

În afară de înțelegere, compasiune și spălat vase, mai poți face și altceva pentru creșterea libidoului partenerei tale. Când mergi la cumpărături, uite ce alimente afrodisiace pentru creșterea libidoului la femei să ai în vedere:

 • goji,
 • avocado,
 • pepene roșu,
 • pepene galben,
 • ghimbir,
 • stridii,
 • banane,
 • căpșuni,
 • scoici,
 • țelina.

Prepară-i sucuri naturale de țelină (puteți bea amândoi) și alte fructe din cele de mai sus și s-ar putea să-ți ajuți partenera. Sau, cel mai ușor, invit-o în oraș la cină.

Nu uita de modificările hormonale. Îți reamintesc ca să nu dai vina pe faptul că iar o doare capul. S-ar putea să o doară pe bune.

În rest, îți doresc numai bine și libido în creștere pentru partenera ta și pentru tine.

Lasă un răspuns