cresterea potentei pe cale naturala

Metode de creștere a potenței pe cale naturală

Salutare! Una din plăcerile mele cele mai mari (în afară de sex) este să îi ajut pe ceilalți. Asta fac și prin articolele de pe blog și apreciez că mă urmărești. Azi vorbim despre creșterea potenței pe cale naturală, fără efecte adverse și fără riscuri.

Se spune că o minte sănătoasă se simte cel mai bine într-un corp sănătos. Multe dintre secretele pentru potență de care am vorbit zilele trecute se bazau pe factori psihologici, respectiv pe minte. E bine, azi îți vorbesc mai mult de partea fizică. 

Încep prin a-ți spune un lucru: dacă nu reușești să obții erecții nici dimineața, nici când te masturbezi sau când ești în mediul tău confortabil, atunci recomand să mergi la un urolog. Sau mai ales dacă tu crezi în aceste mituri despre masturbare. Însă, dacă reușești să obții erecții când ești singur dar când ești cu partenera ai dificultăți, atunci funcționează aceste metode pe care o să ți le prezint mai jos.

Creșterea potenței pe cale naturală: 5 metode

#1 Practică un sport

Creșterea potenței masculine prin sport este una din cele mai bune metode. Un corp sănătos are nevoie de mișcare, pentru că aceasta contribuie la încetinirea procesului de îmbătrânire a celulelor, crește rezistența fizică și îmbunătățește sistemul cardiovascular și pe cel circulator. 

Conform unor studii, cele mai bune sporturi pentru a crește potența pe cale naturală sunt aerobicul și înotul. Însă, și mersul la sala de forță te ajută, cât timp practici exercițiile de ridicare a greutăților în mod corect și nu faci exces de substanțe pentru creșterea masei musculare. Ridicarea greutăților contribuie la creșterea nivelului de testosteron, hormonul masculin responsabil direct de libido.

Sportul contribuie, de multe ori, și la creșterea încrederii în sine, în special prin obținerea unor mici victorii, precum este spre exemplu câștigarea unei partide de tenis sau depășirea recordului personal la alergare. Iar satisfacțiile personale îndepărtează stresul și nemulțumirea, principalii inamici ai potenței masculine. 

#2 Apelează la produse naturiste

Există anumite leacuri populare pentru potență maximă despre care am și scris. De la ghimbir, ginko biloba, tribulus terrestris sau ginseng, toate te ajută să îmbunătățești fluxul de sânge și să ai o erecție fermă. Și toate acestea sunt chiar ingredientele naturale ale pastilelor de potență Pops

Pe piață mai există și alte suplimente naturale pentru potență, dar trebuie să te asiguri înainte că acestea au ingrediente naturale și sunt folosite doar ca supliment alimentar cu efect imediat, nu medicament sau tratament. 

De asemenea, mai poți include în dieta ta zilnică și pește gras, produse lactate, cereale integrate, nuci, spanac, linte. Alege alimente care au la bază arginină, seleniu și zinc. Vitamine precum B1, B2, B3 și E, în special în componență cu zincul, întăresc vasele de sânge, implicit contribuind la obținerea unei erecții în timp scurt și de durată. 

#3 Ia-ți o vacanță

Știu că poate sună cel mai banal, însă e adevărat. Dacă ești mereu stresat cu munca, poate cu finanțele sau cu alte griji legate de casă, e clar că amâni mereu sexul sau nu te gândești la el. Dacă ești mereu obosit, la fel, parcă abia aștepți un weekend ca să dormi, nu să-ți scoți iubita din casă.

Am prieteni care din cauza pandemiei, nu au mai reușit să-și ia concediu, sau, mai rău, au rămas prea mult acasă. Oricum ar fi, n-au mai schimbat decorul, a apărut rutina și odată cu ea a apărut stresul. Așa au devenit irascibili și s-au simțit din ce în ce mai obosiți. De aceea, e simplu: Pop îți recomandă să-ți iei o vacanță atunci când simți că n-ai mai avut una de mult. E una din cele mai bune metode de creștere a potenței pe cale naturală, mai ales dacă-ți mergi cu partenera în această vacanță.

#4 Apelează la un psihoterapeut

Nu doresc nimănui să se ajungă aici, dar atunci când simți că nu îți poți controla emoțiile nicicum și asta îți afectează potența, deși tu ești sănătos fizic, atunci terapie e soluția. Cunosc mulți oameni, bărbați și femei, care fac terapie și îi ajută. Contează să găsești un terapeut bun, care să rezoneze cu tine și să fie total obiectiv.

Poți avea ședințele chiar online și efectul e același. Fii pregătit pentru întrebări legate de viața ta, familia ta, partenera ta, partenere din trecut, așteptări pe care le ai de la partenere și eventuale traume. Cine știe, poate va descoperi un factor care te-a inhibat atât de tare încât te împiedică și după câțiva ani să performezi în pat. Sunt bărbați care nu știu de ce nu își pot controla emoțiile, dar un terapeut poate afla dacă sunt anumite aspecte poate din copilărie lor sau relații anterioare care au avut un impact mai mare decât au crezut asupra lor.

Asta e doar o bază a discuțiilor, dar un specialist va ști cum să te ajute să exersezi controlul emoțiilor.

#5 Ordine în viața ta

Totul merge bine atunci când ai o direcție clară. O parteneră pe care te poți baza, o sursă de venit sigură, o familie sănătoasă, un scop clar. Însă, atunci când apar factori care te scot din zona de confort sau ai un stil de viață haotic, cu multiple partenere și îți schimbi rapid scopul, asta îți afectează și potența.

Știu, e incitant când ești tânăr și schimbi partenerele, locul de cazare sau jobul, însă până la un anumit punct. Atunci când nu ai stabilitate în viața ta și apar multe schimbări neprevăzute, acest lucru îți poate afecta atât emoțiile cât și organismul. Așa că, ia aminte de la Pop: fă ordine în viața ta, ca să performezi atât în plan personal cât și profesional. Mai întâi fă-ți ordine în gânduri, ca mai apoi să îți ordonezi și activitățile.

Atunci când ai mintea în toate părțile, este logic să ai o erecție slabă. Așa că te poți baza pe acest sfat de creșterea potenței pe cale naturală – găsește-ți relaxarea și confortul.

Sper să te ajute!

Lasă un răspuns