Creșterea libidoului la bărbați

Ce determină creșterea libidoului la bărbați?

Dacă ai ajuns aici, probabil cauți informații utile despre creșterea libidoului la bărbați. Ceea ce mi se pare perfect normal, orice vârstă ai avea.

Și eu, de exemplu, am zile în care n-am chef de sex, dar tot aș face sex. Poate sună ciudat, dar sunt sigur că știi despre ce vorbesc.

Tu nu ai pățit asta?

Sigur ai pățit-o măcar o dată în viață.

Eu zic așa: merg să-mi fac o limonadă (fără zahăr), mă așez confortabil, te așezi și tu confortabil și vorbim mai multe despre creșterea libidoului la bărbați și alte chestii despre care să ții cont ca să fie bine acolo unde trebuie.

Libidoul la bărbați: care sunt cauzele lipsei chefului de sex?

M-am întors.

Încep prin a-ți spune că m-am cam săturat de o chestie.

Și anume, peste tot pe unde mă uit se vorbește doar de libidoul femeilor. Dar de al bărbaților, nu.

Cumva, există o prejudecată cum că bărbații trebuie să aibă poftă de sex mereu.

Că dacă spun că n-au, de fapt își înșeală partenerele.

Chestie care sincer, nu trebuie să fie adevărată. Bine, mai puțin atunci când e. Dar nu intrăm în detaliile astea, cel puțin, nu în articolul ăsta.

Una dintre cauzele unui libidou scăzut poate ține de anumite probleme sexuale bărbătești. De un nivel de testosteron prea mic.

Cum crești libidoul ușor și natural, fără efecte adverse

Sau poate fi vorba despre impotența funcțională, de exemplu. În cazul ăsta, trebuie să afle ce medic tratează impotența, ca să nu vorbim de diagnostice date după ureche.

Impotența e o cauză organică care-ți poate afecta libidoul. Cum mai e și boala penisului curbat sau Peyronie.

Însă mai sunt și cauze psihologice care-ți pot afecta rău de tot cheful de sex, cum ar fi impotența psihică, care e diferită de impotența funcțională organică.

Adică ai episoade din alea când te dai de ceasul morții că aoleu, nu mi se mai scoală din cauza anxietății sau crezi că durata unei partide de sex va fi prea scurtă.

Uite, eu de exemplu, sunt meteosensibil. Adică mă influențează schimbările bruște de vreme. Nu, nu încep să mă doară genunchii și să mă plâng de reumatism pe la colțul ușilor.

Doar că sunt lipsit de chef, mă doare capul și, în general nu vreau să fac nimic. Chiar dacă femeia de lângă mine vrea. Na belea, se mai întâmplă să nu ne sincronizăm.

Din câte vezi, sunt o grămadă de chestii care pot afecta libidoul.

Creșterea libidoului la bărbați la orice vârstă

Problemele ca problemele, dar nu uita că există și soluții. Pe care le poți aplica imediat.

Așa că, notează-ți. Pentru tine, pentru prietenul care are și el probleme la capitolul ăsta și nu știe pe unde să scoată cămașa.

Creșterea libidoului la bărbați nu e un proces complicat. Doar că trebuie să acorzi atenție unor aspecte. Uite ce poți să faci.

Fă sport ca să crești libidoul

Poate ți se pare ciudat. Ce legătură au una cu alta? Păi gândește-te că libidoul, în linii mari, se referă la chef. La cheful de a face sex. Și ca să ai chef de sex trebuie să te expui, să-ți expui corpul și să fii intim cu celălalt. Sau ceilalți.

Sportul ajută la creșterea libidoului bărbaților

Dacă nu ai o părere bună despre corpul tău, cum o să te expui? O să-ți fie rușine, o să fii anxios și rezultatul nu va fi cel pe care-l aștepți.

Așa că mergi la sală, ieși la alergat, fă exerciții pentru creșterea potenței. O să vezi cum îți crește încrederea în sine.

Explorează-ți sexualitatea și libidoul tău va crește

Pot să pariez pe ce vrei tu că ai sau ai avut la un moment dat o fantezie sexuală. Discută cu partenera și vezi ce părere are despre asta.

I-ar surâde ideea? Atunci pregătește-te de o rundă de jocuri erotice pentru cupluri. S-ar putea să-ți descoperi o latură de care nu știai. Și asta o să te facă să aștepți cu sufletul la p*lă, pardon, la gură, următoarea partidă.

Pastile potență pentru creșterea libidoului și rezistență în pat

E mișto treaba cu jocurile erotice, însă prima oară când le pui în practică, s-ar putea să fii inhibat. Să vrei s-o faci, dar să te inhibi atât de tare încât să nu ți se mai scoale. Sau să ți se ducă cheful dintr-odată.

Ca să nu mai ai și grija asta, ia pastile potență naturiste. Nu numai că determină creșterea libidoului, dar te ajută și să reziști mai mult în pat.

Ce să reții

Să nu ai chef de sex nu e o tragedie, mai ales dacă le ai și tu pe ale tale. Însă e o tragedie să vrei să faci sex dar să n-ai chef.

Cum îți ziceam și mai sus, creșterea libidoului la bărbați nu e grea. Doar că trebuie să acorzi atenție corpului tău, să-ți explorezi sexualitatea și să apelezi la un ajutor dacă simți că ai nevoie.

Lasă un răspuns