Covid-19 probleme cu potența

Există o legătură între Covid-19 și problemele cu potența?

Salut! Pop sunt și subiectul ăsta pe care vreau să-l dezbat azi cu tine e legătura dintre Covid-19 și problemele cu potența.

Trebuie să te avertizez de la bun început că nu-s medic. Pentru discuții avizate, mergi la un specialist.

Cred că ai observat că în ultimul timp tot fac legături. Zilele trecute îți vorbeam despre legătura dintre cafea și testosteron, azi mă gândeam că ar merge și subiectul ăsta pus pe tapet.

De ce Covid-19 și de ce probleme cu potența?

Pentru că, din câte am înțeles cu toții, în unele cazuri, virusul Covid-19 nu te dă peste cap ca o gripă normală.

Pe lângă simptomele pe care le au mulți, adică frisoane, lipsa gustului și a mirosului, stare de rău generală, slăbiciune, amețeli, e posibil ca pe termen lung să mai existe și altele. Și aici intervine legătura dintre Covid-19 și problemele cu potența.

Să fiu mai exact, ca să înțelegi la ce mă refer.

Covid-19 afectează potența la bărbați?

Am avut câțiva cunoscuți care au avut Covid-19 și, după cum vezi, eu scriu o grămadă despre potența scăzută la bărbați și alte probleme. Că am trecut și eu prin probleme de genul și mi-ar plăcea să știu că bărbații cu probleme asemănătoare nu se simt singuri. Și că orice problemă poate fi rezolvată.

Revenind la treaba noastră, din câte știm, virusul afectează în mare parte sistemul respirator. S-au făcut studii, că fumătorii sunt mai expuși, după aceea s-a schimbat calimera, că de fapt fumătorii sunt ok și tot felul de chestii.

Cert e că virusul afectează mai multe părți ale corpului și, în cazuri grave, organele. Și, de aici, păstrăm firul logic.

Să zicem că ai avut Covid-19, da? Și că de atunci pare că organismul tău nu-și mai revine. Nu mai e cum era înainte. Te simți vlăguit, libidoul e scăzut, practic cheful de sex lipsește cu desăvârșire.

Fă un exercițiu și amintește-ți: cum erai înainte? Aveai episoade mult prea dese de, hopa, nu se mai scoală? Sau pățeai să se scoale dar să nu se întărească?

Dacă pățeai chestiile astea des înainte și nu erau doar episoade izolate, iar tu nu ai mers la urolog sau androlog să vezi dacă ai probleme cu potența, sunt șanse mari ca…

Virusul să te fi afectat și mai tare. Știm că cine avea afecțiuni sau așa-numitele comorbidități înainte de a lua virusul, după, acestea s-au agravat. Nu în toate cazurile, dar în cele mai multe da.

Cei doi cunoscuți care au avut Covid-19 nu aveau probleme cu potența înainte de a lua virusul, însă mi-au zis că și după multe luni de la vindecare, încă se simt vlăguiți.

Și parcă obosesc mai repede în timpul actului sexual. Nici eu nu au mers la specialist, dar au promis că o vor face curând.

Covid-19 și impotența masculină

Ți-am povestit despre impotența la bărbați, că pentru bărbații care suferă de impotență e dificil să aibă erecții puternice și ferme sau să mențină o erecție în timpul actului sexual.

Efectiv, ai penisul moale și nu se poate scula nici cu slujbe.

Aparent, Covid-19 provoacă, pe lângă altele, și probleme de circulație a sângelui. Și ghici cine are nevoie de circulație ca lumea și unde în timpul unei partide de sex. Exact, p*la ta. Acum vezi legătura?

Normal, nu trebuie ca toată lumea să pățească asta. Însă, oricât de departe ar părea posibilitatea asta, uite că poate exista o legătură între Covid-19 și impotența masculină.

Însă știi ce-ți recomand eu? Pentru orice fel de probleme, mergi la medicul care tratează impotența, adică la urolog. Și, dacă are și specializare în andrologie, cu atât mai bine.

Dacă e s-o luăm așa, acum orice probleme cu potența ai avut, după Covid-19, ea se poate înrăutăți. Sau nu, depinde mult de caz.

Ce trebuie să reții

Tu nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Dar, dacă ai avut Covid-19 și probleme cu potența, dinainte sau după, mergi la medicul care tratează disfuncții sexuale și cere-i o părere. Niciodată nu strică.

Și nu uita că pentru episoade izolate de probleme cu erecția, poți încerca oricând pastile potență naturiste. Dar nu încerca dacă ai probleme cu circulația sângelui. Întotdeauna citește prospectul și documentează-te.

Sănătate, spor la dat!

Lasă un răspuns