Control ejaculare precoce

Tehnici de control pentru ejaculare precoce

Salut! Sunt Pop și vreau să te învăț cum să nu-ți dai drumul repede. Sau, mai pompos, să te învăț tehnici de control pentru ejacularea precoce. Pe care să le și pui în practică, normal.

Zic asta pentru că am avut și prieteni care au avut episoade foarte dese de ejaculare prematură, care terminau repede, aproape imediat după ce-și penetrau partenerele și nu făceau nimic în privința asta.

Dar se plângeau încontinuu că nu merge treaba în dormitor, că durata partidei de sex în medie e de nici câteva minute, că nu rezistă deloc cât ar vrea și alte chestii de genul ăsta.

Repet, nu făceau nimic.

Și eu am avut probleme cu potența, inclusiv probleme cu ejacularea. Și știu că uneori e mai plăcut să te plângi decât să faci ceva.

În primă fază, m-am plâns și eu unor prieteni mai apropiați. Apoi, după ce m-am răcorit, mi-am dat seama că trebuie să și schimb ceva la mine. Asta, plus am primit niște sfaturi bune ca să am control pe ejaculare precoce. Și am zis: de ce să nu le pun în practică? Nu poate fi mai rău ca privirea femeii din dormitor când încerc s-o f*t și termin prea repede.

Așa cum am primit sfaturile, așa le dau mai departe, ca să-ți fie și ție de folos acolo jos.

Control ejaculare precoce – ce înseamnă

Atunci când vorbim de tehnici de control pentru ejaculare precoce, ne referim strict la ideea de control, evident. Adică să-ți controlezi impulsul de a ejacula, de a da sămânța afară prea repede și de a te bucura cât mai mult de sex și restul fanteziilor sexuale pe care vrei să le pui în practică.

Nu ai cum să faci tot ce-ți trece prin cap dacă tu termini repede, nu-ți mai revii după, iar partenera stă și se uită la tine. Ca să nu mai spun de faptul că e foarte posibil să se și laude prietenelor ei că n-a a vut și ea parte de un f*tai serios.

Așa că, dacă vrei să prelungești partida fără să încerci prezervative care prelungesc actul care-ți fură toată plăcerea, trebuie să ai un control bun pe ejaculare precoce.

Hai să vedem ce poți face ca să dai la b*ci serios, fără griji.

Tehnici de control pentru ejaculare precoce

Sunt câteva tehnici de control pe ejaculare precoce pe care trebuie să le ai în arsenal atunci când vrei să nu te termini prea repede. Ți-am zis deja cum să respiri corect ca să previi ejacularea precoce și ce tip de exerciții pentru muschii pelvieni care previn ejacularea precoce mai poți încerca.

Tehnicile de mai sus sunt foarte folositoare pe termen lung, amândouă sunt încercate de mine și îți spun cu mâna pe p*lă că au dat rezultate. Normal, cuvântul cheie aici e consistență. Le-am făcut în fiecare zi, nu o dată pe lună și dup-aia m-am plâns că nu funcționează.

Însă mai există și alte tehnici care te ajută să dobândești control pe ejacularea precoce. Și eu sunt aici ca să ți le spun pe toate pe care le știu.

Tehnici ca să termini mai greu

Poziții sexuale inedite

Atunci când vrei să termini mai greu, încearcă poziții sexuale inedite. Adică diferite față de ce ai încerca în mod obișnuit. Ți-am spus în articolul despre poziții sexuale ce poți face ca să ai parte de plăcere intensă, atât tu, cât și partenera ta.

Bonus: există poziții care te ajută să ai control mai bun pe ejacularea precoce. Adică să o întârzii. Pe lângă cele de care ți-am zis în articol, mai poți încerca și poziția în care tu ești deasupra.

De ce? Pentru că, în felul ăsta, tu ai control pe tot ce se întâmplă. Tu controlezi actul sexual, tu controlezi unghiul mișcării. Și asta ne duce la…

Viteza penetrării

E un aspect foarte important și sigur știi la ce mă refer. Faza e că dacă dai ca nebunul, o să termini foarte repede, evident. Așa că redu ritmul. Atunci când începi să o penetrezi, începe încet. O să fie plăcut și pentru ea, și pentru tine.

Și, încă ceva: nu uita de exercițiul respirației. Respiră ușor și adânc și crește viteza penetrării atunci când primești semnale că și ea e pe cale să termine.

Mai poți încerca și poziții sexuale în funcție de forma penisului ca să vezi cât de bine se poate simți sexul.

Mușchii pelvieni

Mai e o chestie pe care o poți încerca pentru control pe ejaculare precoce și asta e încordarea mușchilor pelvieni, despre care deja ți-am vorbit. Dar, ca să aibă efect, trebuie să faci câteva zeci de repetări zilnic.

Mai e o tehnică de control pentru ejaculare precoce și pe asta o poți folosi fi în momentul în care faci sex și anume, să apeși tare pe mușchii dintre anus și p*lă.

Există pastile pentru potență care previn ejacularea precoce?

Normal că există pastile pentru potență care te ajută să obții control pe ejacularea precoce și să dai cu spor, așa cum e și normal.

Pops pastile pentru potență te ajută să ai control pe ejaculare fără să te mai stresezi că vei termina prea repede. În plus, te ajută să obții și erecții puternice, care durează și durează.

Ce să reții

Dacă ai probleme în pat și termini mult prea repede, încearcă tehnicile de control pentru ejaculare precoce pe care ți le-am propus și vezi ce iese.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns