Aud din ce în ce mai des despre un așa zis comportament al bărbatului impotent.
Și m-am întrebat, ca tot omul: ce vrea să însemne asta?
Apoi mi-am dat seama că sunt șanse să fie o problemă mare pentru unii bărbați. Și, după aceea, mi-am amintit că am avut și eu o perioadă în care am crezut că trebuie neapărat să aflu ce medic tratează impotența și că trebuie să merg pentru un consult.
Ca să mă calmez, am mers. Medicul mi-a zis, după ce mi-a făcut ceva analize, că n-am nici pe naiba și aia a fost.
Însă, până să ajung la medic, m-am sucit de câteva ori, am zis că n-are sens, că se rezolvă.
Dar, pe dinăuntru, eram turbat.
Cum de nu mi se mai scoală? Ce naiba fac eu acum?
Și da, nu mi s-a mai sculat de câteva ori la rând. În zile diferite, la ceva distanță una de alta. Asta da spaimă.
Tipa cu care eram în perioada aia era și super directă, nu prea mă menaja. Și mi-a zis că am un comportament tare dubios și că ar trebui să mă calmez că altfel nu se mai scoală nici măcar cum se scoală acum.
Adică destul de greu (da, am avut și perioade din astea, despre care sigur o să-ți povestesc la un moment dat). Îți dai seama că m-am simțit de cacao atunci când mi-a zis femeia asta, dar ce era să fac?
Avea dreptate.
Între timp, am lăsat baltă treaba asta (s-a întâmplat demult) dar mi-am amintit acum, când am mai auzit replici de genul:
-Uită-te la ăsta ce comportament de impotent are. Ar trebui să facă ceva.
Și dup-aia venea și ,,poanta’’, chipurile:
-Bă, el ar face, dar dacă n-are cu ce…
Despre comportamentul bărbatului impotent
Ce ți-am povestit mai sus e adevărat.
Și da, nici mie nu mi-a plăcut cum se raportau ăia doi la un alt tip care putea avea o problemă serioasă. Însă oamenii sunt oameni și nu mai intru în detalii.
Revenind la treburile noastre, așa cum ți-am mai povestit și-n articolul despre impotența la bărbați, sentimentul că nu mai poți s-o scoli e copleșitor.
Iar această senzație copleșitoare se traduce prin:
- stimă de sine scăzută;
- neîncredere în forțele proprii;
- anxietate;
- anxietate socială;
- depresie;
- frică;
- lipsa chefului de sex;
- imposibilitatea de a avea sau a menține o erecție.
Nu degeaba ți-am zis să mergi la medic. Dacă ai sau ai întâlnit pe cineva care are comportament de bărbat impotent, asta nu înseamnă neapărat că și e sau ești impotent.
Da, știu sună cam ciudat, dar gândește-te ce am pățit eu.
Nu mi s-a sculat de vreo câteva ori și am zis că gata, asta a fost, s-a terminat lumea, nu mai pot să f*t. Ceea ce nu a fost cazul.
De ce nu trebuie să-ți faci griji
Dacă ai trecut prin coșmarul ,,nu mai am erecție’’ sau ,,nu mi se mai scoală’’, îți reamintesc faptul că nu trebuie să-ți faci griji, mai ales dacă e ceva episodic. Pentru chestii episodice, o pastilă pentru potență Pops te rezolvă imediat. Și pe tine și pe parteneră.
Gândește-te cum poți da rateuri atunci când ai un eveniment important. De exemplu, trebuie să ții un discurs și, din cauza emoțiilor, spui ceva nepotrivit.
Fix așa e și aici. E posibil ca din cauza emoțiilor, stresului sau chiar a anumitor probleme psihologice, erecția să-ți fie afectată.
Știu că e nasol.
Te simți de parcă gata, aia a fost, totul se termină aici, nu mai ai viață de acum încolo.
Ceea ce e greșit.
Și știi de ce e greșit?
Pentru că întotdeauna există o rezolvare. Indiferent că vorbim de un penis curbat, care nu, nu e o problemă, pentru că p**a nu trebuie neapărat să fie dreaptă ca bastonul, sau de treaba asta cu impotența.
Și, îți repet. Ai probleme cu potența atunci când ai erecția de dimineață lipsește cu desăvârșire și trec mai mult de trei luni și tu n-o poți ridica.
Dacă tu crezi că ai ceva, nu sta să pierzi timpul.
Analizează problema, vezi ce e de făcut și acționează.
Nu sta să te perpelești.