Cocktailuri afrodisiace potenta

Ce cocktailuri afrodisiace poți încerca pentru nopți fierbinți

Oare mai e nevoie să-ți spun că, uneori, poți să-ți întâlnești femeia vieții sau măcar partenera de-o noapte în club? Și, dacă vrei ca totul să meargă conform planului și s-o impresionezi, ar trebui să știi ce să-i servești pe tavă. Poate chiar un cocktail afrodisiac.

Ce sunt cocktailurile afrodisiace și de ce să le comanzi afli dacă-mi citești articolul, normal.

Cocktailurile afrodisiace îți dau chef de sex?

Înainte să comanzi, vreau să fiu sigur că știi despre ce vorbesc. Cocktail știu că știi ce înseamnă. Dar cocktail afrodisiac?

Și de ce să comanzi așa ceva?

Și cum comanzi, te duci la bar și-i zici omului: dă-mi și mie un cocktail afrodisiac?

Nu.

La ce mă refer atunci când spun ,,afrodisiac”? Păi, e o substanță care-ți stimulează impulsurile sexuale. Adică îți dă chef de sex. Nu că n-ai avea chef de sex tot timpul. Deși mie mi s-a întâmplat să vreau să fac sex, dar să n-am chef.

Și crede-mă, nu sunt singurul, cel puțin nu în cercul meu.

Cocktailuri afrodisiace pentru chef de sex

Pe lângă faptul că-ți vine cheful, cocktailurile afrodisiace te pot ajuta și la îmbunătățirea funcțiilor sexuale, să zic așa. Adică influențează în bine erecția la bărbați și te relaxează. Parte datorită alcoolului, parte datorită sucurilor de fructe. Atenție, alcool în cantități moderate. Prea mult nu e bun.

Ca să nu mai spun că au efect afrodisiac și asupra femeilor. Plus, că, imaginează-ți, câtă siguranță o să transmiți când o să știi ce să(-i) comanzi.

Presupun că acum ai înțeles cum stă treaba.

Haide, nu ești curios ce cocktailuri afrodisiace poți încerca?

Băuturi care cresc potența sau cocktailuri afrodisiace bune

Știi doar că există și băuturi care cresc potența. Eu îți recomand să le încerci și pe acelea, dacă vrei să ai rezultate bune pe termen lung. Băuturile care-ți cresc potența sunt în special smoothieuri. Sau, în unele cazuri, mai vorbim și de sucul de țelină, sucul de sfeclă.

Dar pentru o noapte, două, încearcă cocktailurile astea afrodisiace.

Proporțiile exacte nu le știu, dar știu ce conțin. Au un gust foarte bun și te ajută să te simți în formă. Și să fii în formă.

Cocktail afrodisiac cu prosecco

Cocktailul ăsta mi l-a comandat o tipă acum ceva timp și am zis că o să-l țin minte toată viața. Eram la un eveniment privat cu mai mulți antrenori personali, inclusiv tipe.

M-am trezit lângă mine cu o antrenoare cu un corp absolut superb, super sigură pe ea, cu două cocktailuri în mână. Ia și bea, parcă o și aud.

Cocktail afrodisiac cu proseco

Și așa am învățat și eu că mai există și alte locuri unde să faci sex, nu doar în dormitor.

Deci chestia asta conține piure de cireșe, piure de piersici și prosecco. Ce e afrodisiac la ele? Păi, pe scurt, cireșele conțin o grămadă de vitamina C, care intră la capitolul vitamine pentru potență maximă, iar piersicile te ajută cu circulația sângelui acolo unde trebuie. Cum sună?

Cocktail Orgasm

Alt cocktail mișto e cocktailul Orgasm. Și cu el am amintiri plăcute. Să zicem doar că le-am ajutat să obțină orgasme multiple. Da, da, ai citit bine.

După două din astea am cam uitat cum e cu nutriția și sportul.

Pot să-ți spun doar că e un cocktail foarte tare, cu o combinație puternică de vodka, lichior cremă de cacao, triplu sec, cireșe confiate, frișcă și gheață.

Cocktail afrodisiac Sex on the beach

Un cocktail bun, bun de tot. Are lichior și nectar de piersici (piersicile conțin vitamina B3 pentru potență, vitamina B5, vitamina C), lichior de vișine, suc de portocale și vodka.

Acum să știi că n-o să-ți recomand să bagi cocktailuri afrodisiace așa cum îți recomand să bagi fructe pentru potență, smoothieuri care cresc potența sau legume pentru potență maximă. Astea le comanzi și tu la bar o dată la ceva timp, nu le bei mereu. În plus, mai trebuie să-ți zic ceva.

Pastile de potență cu alcool sau cocktailuri afrodisiace

Dacă vrei să faci sex fără griji și te-ai hotărât să încerci o pastilă potență, nu le combina cu cocktailuri afrodisiace pentru că s-ar putea să diminueze efectele. Uite și alte motive pentru care nu e recomandat să iei pastile de potență cu alcool.

Ai înțeles acum care e treaba cu cocktailurile afrodisiace? Atunci, îți urez doar spor.

Lasă un răspuns