chef de sex

De ce uneori nu ai chef de sex și cum combați asta

Salut! Astăzi m-am gândit, ca un prieten bun ce sunt, să vorbim despre sex. Mai exact, despre acel chef de sex nebun pe care, uneori, nu-l ai. Chestie care sunt sigur că te frustrează și pun pariu că nu numai pe tine. Dacă înțelegi ce vreau să zic.

Să-mi zici dacă-ți sună cunoscut: e seară (sau dimineață), partenera ta dă semne că vrea și ea ceva acțiune și tu nu prea vrei. Da, e ok să fii bărbat și să n-ai chef de sex. Nu te speria că nu ești singurul. Dar ajungem să discutăm pe larg și despre asta.

Tu n-ai chef de sex, dar nu-i spui. Așa că încerci să faci tot posibilul să nu se prindă. Încercați un preludiu, câteva chestii care-ți creșteau cheful rapid acum ceva timp. Nu se întâmplă nimic. Este că situația se cam repetă? Eu îți spun că nu e ok. Și sunt sigur că și tu ți-ai dat seama de asta.

Man, eu îți zic doar atât: femeia asta te-o iubi, dar n-o să stea la infinit uitându-se cum te chinui s-o scoli. Adică, pune-te și tu în locul ei.

În cazul ăsta, ce e de făcut?

Hai să vorbim amândoi mai pe larg despre treaba asta și să găsim o soluție. Că doar la ce-s buni prietenii?

De ce n-ai chef de sex – care sunt cauzele 

Sunt convins că prin cercurile tale de prieteni nu se discută despre faptul că bărbații n-au chef de sex. Adică, despre ce vorbim? Bărbații trebuie să aibă tot timpul chef de sex. Ei bine, ăsta e un stereotip. Da, da, ai citit bine. Dacă ești bărbat, asta nu înseamnă că trebuie să ai și chef de sex mereu.

Și lipsa chefului de sex are niște cauze pe care nu bine să le bagi sub preș. Unii bărbați aruncă vina pe parteneră, că nu e îndeajuns de atentă cu ei sau nu le satisface cine știe ce fantezii sexuale. Poate fi și asta o problemă dar, de multe ori, e bulls*it, dacă mă întrebi pe mine.

O știi p-aia cu: mă doare capul, n-am chef azi? Eh, se aplică și la noi, bărbații. Cauzele lipsei de chef pot fi multiple, de la situații stresante la muncă la oboseală cronică.

Chiar ieri îmi zicea un prieten că s-a săturat de faptul că managerul îi dă de muncă fix cu o jumătate de oră înaintea finalizării programului. Nu reușește să termine la timp, asta îl face să întârzie acasă, nevastă-sa să-l suspecteze că are o amantă, el să se streseze și să se inhibe. Ghici unde duce asta. La lipsă de chef, la lipsă de sex, la lipsă de tot.

Și eu am pățit de câteva ori să nu am chef de sex. Ajunsesem să fiu atât de obosit și sictirit încât efectiv nu mai aveam chef nici să mănânc, dar să mi-o mai și pun.

Din câte vezi, lipsa chefului poate avea multe cauze. În afară de oboseală, mai sunt și alte cauze, pe care ți le spun mai jos.

Erecție slabă

Ți s-a întâmplat de câteva ori să te stresezi înainte de a face sex și să ai erecție doar pe jumătate sau deloc? Ți-a rămas în cap fața confuză a partenerei care nu înțelegea ce se petrece? Uite, un episod ca ăsta chiar poate să aibă consecințe pe timp îndelungat. E destul de dificil să-ți mai revii după o chestie din asta. Orgoliul tău probabil e rănit și psihicul la fel, chiar dacă nu lași să se vadă.

Din punct de vedere psihologic, tu poți vedea acest lucru ca pe un rateu. Că nu ești bun de nimic, că nu ești în stare nici măcar să-ți satisfaci partenera. Iar corpul tău funcționează ca atare, adică ce-i spui, aia face. Dacă tu gândești că ești un ratat, nu te vei putea relaxa, iar p**a nu se va scula. O știi și tu.

Însă eu spun să vezi treaba asta ca pe o oportunitate de a încerca și un mic ajutor din afară. Și nu mă refer (doar) la un blowjob, ci la un mix de ingrediente naturale care te ajută să-ți îmbunătățești fluxul sangvin la nivelul pantalonilor. Sunt o grămadă de leacuri populare pentru potență, dar decât să te complici cu fierturi de plante și altele, mai bine încerci Pops. Ai efect în 30 de minute și poți da bice liniștit mai multe partide, nu doar una.

Fără eșecuri, fără priviri confuze sau alte accidente. Aceste pastile potență nu te lasă cu jumătate de erecție. În plus, îți dau și imboldul de a începe treaba, fără gânduri aiurea și fără probleme. O să fii surprins în sensul bun. Și nu numai tu, îți garantez.

Masturbarea și cheful de sex

Lipsa chefului de sex să aibă legătură cu Manuela? Adică te-ai masturbat așa de mult la pornăciuni încât acum mai degrabă ai lua-o-n mână în fața calculatorului decât să faci sex cu partenera?

Dacă te gândești că p**a n-are nevoie de tandrețuri și îmbrățișări după finalizare, pe când sexul cu o parteneră mai necesită și alte chestii, atunci da, există o posibilitate ca tot procesul să-ți taie pofta. Mai poate fi vorba și de o teamă de a nu-ți dezamăgi partenera. Astfel, recurgi la una mică și toată lumea-i fericită. Pentru moment.

Însă, pe termen lung, din câte poți observa, toată chestia asta poate avea consecințe serioase. Tot ce vreau eu să spun este că masturbarea e benefică, chiar este una dintre metodele naturale de creștere a potenței. Desigur, dac-o faci cu capul ăla de pe umeri. Însă, dacă exagerezi și te folosești excesiv de stimuli vizuali, în timp, se poate lăsa cu lipsă de chef.

Te-a speriat cineva că masturbarea este un comportament sexual aberant? Atunci citește mituri despre masturbare și vezi cum să treaba de fapt.

Plictiseală mare

Nu zice nimeni că nu te poți plictisi de acceași persoană. Iar, odată cu plictiseala, să nu intervină și lipsa de chef. Evident, să ai chef de sex presupune o anumită stare. Dacă te-ai plictisit de aceleași poziții sexuale și asta îți taie pofta, încearcă ceva nou. Inclusiv alimente pentru performanța sexuală, care au și un efect afrodiziac.

Condimentează un pic situația. Vei observa că și partenera ta va reacționa la fel și uite cum îți vine cheful de sex. Și vecinul care-ți bate la ușă că-i prea mare gălăgie.

Deci care e faza, de fapt?

Că e ok să nu ai chef de sex mereu, că există multe cauze care îți taie apetitul sexual. Asta nu înseamnă că ai o problemă, ci că ai perioade mai aglomerate și mai stresante. E simplu. Dacă situația în ceea ce privește cheful de sex e greu de gestionat, poți încerca oricând Pops. Ai efecte rapide și te bucuri fără stres de mai mult de-un număr.

Hai salut și spor la dat!

Lasă un răspuns