Ceai de tei la bărbați

Ceaiul de tei: le face bine bărbaților sau nu?

Eu, când eram mic, beam mult ceai de tei. Și-mi plăcea. Chiar și acum, la maturitate, îl beau. Asta până când am aflat că ceaiul de tei nu ne-ar face bine nouă, bărbaților pentru că ne-ar provoca probleme cu potența.

O să zici cum, cum adică să ne provoace probleme cu potența?

Hai să vezi cum e faza cu ceaiul de tei și dacă noi, bărbații, n-ar trebui să-l bem. Și, cel mai important, de ce și de unde a pornit toată chestia.

Ceaiul de tei provoacă impotență

Cam asta e marea problemă, frica de impotență. Faza e că pe asta o ai și dacă nu bei ceai de tei, este? Revenind la ale noastre, umblă vorba prin satul global (adică pe internet), că ceaiul de tei provoacă impotență.

Da, da, impotență la bărbați, adică: ai penisul moale, seamănă cu o erecție, dar nu prea e, ori în timpul actului se înmoaie. Practic, nu ai cum să faci sex că nu se ridică penisul ori ce se întâmplă la etajul inferior e insuficient pentru o partidă de sex serioasă, ca pe vremuri.

O mai ții minte pe aia cu miturile despre impotență? E, cam pe aici ne învârtim.

Ceaiul de tei provoacă impotență sau nu

Ar fi o bănuială cum că ceaiul de tei preparat din flori expuse la poluare să provoace anumite probleme de sănătate. Dar de aici la impotență mai e cale lungă. Plus că nu există studii care să confirme treaba asta.

Dar știi și tu cum e, satul global o ia razna de la orice prostie. Pun pariu că cine a pornit nebunia asta cu ceaiul de tei care provoacă impotență nici măcar nu știe ce conține.

Bromura, ceaiul de tei și impotența la bărbații tineri

Pe lângă treaba cu florile de tei expuse la poluare, mai e ceva: cică în armată, ca să n-aibă soldații chef de sex, li se dădea bromură de potasiu diluată-n ceai de tei.

Iar bromura nu avea efecte prea grozave, subliniem lipsa poftei de sex, greață și dureri de stomac. Aparent, impotența la bărbații tineri era în floare pe vremea aia. Nu sunt chimist, (dar dacă le construiesc dietele oamenilor la sală, mă împac mai mult decât bine cu nutriția și știu cu ce se mănâncă) și cu tata nu am avut o relație prea grozavă ca să-mi povestească ce gust avea ceaiul de tei primit în armată. Nici nu știu dacă primea.

Cam de la chestiile astea două cred că a pornit treaba cu disfuncțiile erectile, impotența și altele.

Dar ce conține ceaiul de tei de pentru unii e bun și pentru alții e moartea pasiunii?

Ce conține ceaiul de tei?

Ceaiul de tei preparat corect (adică infuzat, nu fiert) conține substanțe care, din contră, îți ajută organismul, nu-i provoacă impotență și alte disfuncții sexuale.

Ceaiul de tei conține:

  • antioxidanți, cum ar fi acidul galic,
  • substanțe active care calmează durerile de stomac,
  • substanțe active care ameliorează durerile musculare,
  • substanțe active care-ți mențin greutatea sub control,
  • substanțe active cu efect anxiolitic.

Nu e nimic nasol în toate chestiile astea. Ba, dimpotrivă, te ajută.

Beneficiile și contraindicații ale ceaiului de tei pentru potența la bărbați

Eu cred că ceaiul de tei e bun pentru bărbați. De fapt, știu. Și să-ți și zic mai pe larg de ce.

Antioxidanții sunt substanțele acelea care țin sub control radicalii liberi din organism, ăia responsabili de stresul oxidativ care-ți omoară celulele și te fac să îmbătrânești mai repede. Nu cred că mai e cazul să zic mai multe de ce te ajuta treaba asta cu potența.

Substanțele cu efect anxiolitic, adică acelea care-ți calmează anxietatea, (da, da, are legătură și cu anxietatea de performanță) îți calmează și capul. Ambele, mai exact. În plus, ceaiul de tei ameliorează și insomniile. Dacă dormi bine, ai chef de sex mereu. Dacă nu te odihnești, n-ai nici chef de sex, nici penisul nu te ajută.

Substanțele care mențin greutatea sub control tot în ceaiul de tei le găsești. O știi pe aia că, dacă te îngrași, nu o mai vezi?

Ceai din flori de tei bun pentru potență

Deci ceaiul de tei te ajută la potență, nu ți-o distruge.

Să nu uităm, totuși, de contraindicații, că are câteva. Dacă bei prea des și-l faci prea tare, s-ar putea să-ți afecteze inima. În plus, dacă nu-l prepari ca lumea, s-ar putea să te agite mai mult decât să te calmeze.

Și nu se recomandă să-l consumi atunci când ai treabă cu mașina că provoacă somnolență. În linii mari, cam asta am de zis despre ceaiul de tei și efectele asupra potenței la bărbați.

Ceaiuri pentru potență masculină

Poți lua în calcul să consumi și ceai de tei de acum înainte că, din câte ai văzut, îți face bine. Și nu uita că ți-am mai scris și despre alte ceaiuri pentru potență masculină pe care să le încerci. Orice ajutor e bun, crede-mă pe mine.

Ce să reții despre ceaiul de tei pentru potența la bărbați

Faza e în felul următor: din câte ai văzut, ceaiul de tei conține substanțe benefice pentru potența la bărbați. Nu trebuie să-ți faci griji că-ți provoacă impotență sau disfuncții erectile. Consumat cum trebuie, e bun. Și din surse sigure.

Acum, nu te aștepta că are efecte imediate. Adică bei o cană cu ceai și gata, dai la b*ci până o usuci. Ia o pastilă potență dacă vrei efecte imediate și vezi cu stilul sănătos de viață. Și documentează-te înainte să te sperie vreo informație ca asta.

Eu sunt aici dacă ai întrebări.

Lasă un răspuns