Ce să nu faci înainte de sex

Ce să nu faci înainte de sex

Siguranța și confortul în timpul relațiilor intime sunt esențiale dacă vrei să te bucuri pe deplin de experiență atât tu, cât și partenera ta. Bine, nu zice nimeni nimic dacă vreți să faceți sex în trei. Însă, pentru moment discutăm despre ce se întâmplă între voi doi. Și, mai exact ce să nu faci înainte de sex ca să nu moară pasiunea.

Sunt convins că ți s-a întâmplat măcar o dată să faci ceva ce nu ar fi trebuit și să te trezești că partenera ta (din seara aceea sau chiar partenera cu care ești de mult timp) zice că nu mai are chef și amână pentru altădată.

M-am gândit la o soluție pentru asta.

O soluție pe care să o aplici și tu, normal. Ar fi păcat să nu dau mai departe experiența pe acre o am la capitolul ăsta după atâta timp. Mai ales că vorbesc zilnic la sală cu tipi care au mai mult sau mai puțin cam aceleași probleme.

Așa că am creat decalogul Ce să nu faci înainte de sex. Sper să te ajute.

Așadar, iată ce să nu faci înainte de o relație intimă, indiferent că vorbim de o relație de lungă durată sau o partidă de sex la miezul nopții.

Decalog Ce să nu faci înainte de sex

Dacă respecți regulile de mai jos înainte să ai activitate în dormitor, îți garantez că o să fie bine. Poate chiar mai bine ca înainte.

Nu face presiuni

Știu că poate ai vrea să încerci ceva ce partenera ta nu este de acord. Știu cum e să tânjești la anumite poziții sexuale sau să vrei să încerci ceva ce ai văzut în filmele porno. Însă, regula de aur a sexului este nu-ți presa partenera să facă ceva ce nu-și dorește.

Fie că e vorba despre jocuri erotice pentru cupluri sau anumite poziții de care nu este încântată, nu forța, nu te milogi, nu o critica și nu da vina pe ea.

Fiecare persoană are propriile limite și dorințe și trebuie să le respecți.

Nu consuma alcool sau droguri

E adevărat, alcoolul afectează judecata și te încetinește. De droguri nu mai zic. Însă noi am mai vorbit despre beneficiile vinului afrodisiac pentru potență și de faptul că un pahar mic de vin te poate ajuta. Vezi și ce cocktailuri afrodisiace să încerci.

Aici vorbim de excese. Un pahar de vin înainte de sex e mai mult decât suficient să te pună în mișcare. Atenție să nu combini pastilele de potență cu alcool. Pe scurt, îți alegi: ori vin, ori pastilă, chiar dacă vorbim doar de pastile de potență pe bază de plante.

De droguri nu mai vorbesc, nici înainte de sex nici după, niciodată dacă e posibil. Sigur nu vrei să iei decizii regretabile pe care nu ți le amintești.

Nu te grăbi

O relație intimă ar trebui să fie o experiență plăcută și confortabilă pentru ambii parteneri. Nu te grăbi și nu forța lucrurile. Lasă-te purtat de moment și bucură-te de fiecare pas.

Înainte de sex ce să nu faci

Partenera ta va aprecia foarte mult asta deoarece femeilor le place să fie mângâiate, sărutate, să există un preludiu, nu să fie totul pe repede înainte. Numai bine, așa afli care sunt zonele erogene la femei ca să o faci să te dorească și mai mult.

Nu ignora protecția

Protecția este esențială în timpul relațiilor intime, indiferent de starea ta sau a partenerului tău. Ca să nu mai spun de faptul că atunci când nu ai o parteneră de lungă durată, efectiv nu ai ce să cauți lângă cineva fără protecție. Mai ales că există și prezervative care prelungesc actul sexual.

Așa că, asigură-te că ai la îndemână prezervative și alte metode de contracepție și folosește-le în mod corect.

Nu uita de igienă

Igiena personală este importantă atât înainte, cât și după relațiile intime. Înainte de a începe, asigură-te că ești curat. După toată durata partidei de sex, spală-te cu atenție pentru a preveni infecțiile și iritațiile.

Nu ignora confortul

Te întâlnești de câteva luni cu această tipă? Atunci, ar fi bine să nu faceți sex din prima undeva unde nu e confortabil doar ca să bravezi.

Confortul este foarte important în timpul relațiilor intime. Asigură-te că ești într-un mediu confortabil și că ai la îndemână tot ce ai nevoie, cum ar fi lumina sau apa. Clar, dacă sunteți un cuplu cu experiență, puteți experimenta și alte locuri dubioase unde să faci sex.

Dar la început, încearcă să nu judeci și să nu critici. Fiecare persoană are propriile preferințe și dorințe în timpul relațiilor intime.

Nu te simți obligat

Dacă nu simți să faci sex, nu face. Și bărbații au voie să nu aibă chef sau să fie obosiți, nu doar femeile. Iar acest lucru nu e o rușine.

Ce nu se face înainte de sex

Nimeni nu ar trebui să se simtă obligat să intre într-o relație intimă. Dacă nu ești pregătit sau nu te simți confortabil, spune „nu” și respectă-ți propriile limite.

Nu te concentra doar pe orgasm

Știu că vrei ca partenera ta să fie pe culmile fericirii și să-i oferi orgasme multiple. Însă, o relație intimă nu trebuie să fie doar despre atingerea orgasmului. Concentrează-te pe explorarea și descoperirea partenerei tale și bucură-te de fiecare moment.

Nu ignora comunicarea

Și nu în ultimul rând, comunicarea. Comunicarea este esențială, mai ales când vine vorba de sex și de preferințele pe care le are fiecare. În cazul în care ai probleme sau nelămuriri, discută deschis și sincer cu partenera ta ca să eviți orice tensiune sau confuzie.

Nu consuma alimente grele pentru stomac

Ai mare grijă la ce mănânci înainte de a face sex. Dacă vrei o shaorma cu sos și cartofi prăjiți, mai bine încearcă altceva. Îți recomand

Ce să nu faci înainte de sex: concluzii

Ca bonus, aș mai adăuga la acest decalog să ai grijă ce mănânci înainte de a face sex, adică evită alimentele care pică greu la stomac (fast-food, în principal) sau alimentele foarte picante.

În concluzie, înainte de a intra într-o relație intimă, asigură-te că ești pregătit și că respecți limitele și dorințele partenerei ca să nu te trezești că nu înțelegi de ce nu mai faceți sex.

Lasă un răspuns