Ce să iau să mi se scoale repede

Ce să iau să mi se scoale mai repede?

Salutare! Sunt Pop și acum ceva timp aș fi vrut să știu ce să iau ca să mi se scoale mai repede. Și nu cred că mai e necesar să spun de ce voiam asta.

Să f*t, normal. Tare și apăsat sau cum se spune prin popor: Bat și f*t ca mașina de cusut!

Ideea e că acum ceva vreme, eram destul de timorat și mi se scula greu. Băi, dar greu. Chiar dacă eram mai tânăr și na, se presupune că atunci când ești tânăr, ai faze din alea când te întrebi, bă, de ce mi se scoală mereu sau ce naiba fac cu erecția asta pe care n-o pot controla?

E, la mine nu era așa, cel puțin pe la începuturi. Nu aveam deloc încredere în mine, mai că-mi era rușine și să mă masturbez. Află și care sunt beneficiile masturbării dacă nu le știi, ca să ai de ce să-mi mulțumești mai târziu.

Te întrebi ce am făcut? Ce p*la mea să fac? M-am chinuit. O bună perioadă de timp, am încercat să fac sex cu vreo trei tipe, țin minte, și se plictiseau să mi-o frece și să-mi facă oral. Efectiv, nu mă puteam concentra.

Vrei să știi ce am făcut mai departe? Urmărește-mă în continuare.

Se scoală sau nu se scoală, asta e întrebarea

Nu, nu au fost trei tipe o dată, îți dai seama că mă răstigneau alea, mai ales că femeia, atunci când vrea p*la, trebuie să te ții bine, te mulge efectiv de toată vlaga și energia.

Dar cum mie mi se scula după secole, astea se uitau la mine frustrate. Apoi își mai bălăngăneau un pic mâna pe p*la și, dacă eram în episodul nu se mai scoală, adică nici măcar după un secol nu se mai întâmpla nimic, m-au lăsat în pace.

Țin minte că am pățit cu toate trei chestii similare. Și îți dai seama că mi-a dat-o grav la orgoliu. În momentul ăla m-am gândit bă, dacă am ceva? Am căutat combatere tulburări erectile.

După ceva timp și un pic de dezbatere cu prietenul meu cel mai bun, mi-am dat seama că e posibil să fie de la felul meu de-a fi și poate, anxietate de performanță.

Mi-am zis că trebuie să schimb ceva că nu se mai poate așa. Și am început ușor ușor cu sportul. Lăsând la o parte faptul că mi-a crescut încrederea în sine, mă simțeam și mult mai bine în corpul meu.

Am combinat asta cu un stil de viață mai sănătos, dormit cât de cât decent, fără muncă în weekenduri și deja era altceva. Am văzut îmbunătățiri după ceva timp, însă sincer nu mai aveam răbdare.

Voiam efectiv să mi se scoale repede și să mi-o bag în prima femeie care-mi ieșea în cale. Recunosc, eram un pic disperat. Dar tu n-ai fi, mai ales după ce ai avut orgoliul rănit?

Ce să iau să mi se scoale rapid?

Faza e că m-a ajutat mult treaba cu sportul, cu stilul de viață sănătos. Am introdus în circuitul de la sală chiar și exerciții pentru creșterea potenței. Plus, pentru erecții tari ca piatra, am aplicat și ce mi-a zis prietenul meu: sfaturi pentru potență maximă.

N-ai zice, dar dacă n-ai chef de sex, de ce ți s-ar scula rapid?

Dacă ești în punctul ăla în care am fost și eu și te întrebi: ce să iau ca să mi se scoale repede și, dacă se poate și fără efecte adverse, încearcă pastile pentru potență naturiste. Ți se scoală rapid, după 30 de minute de la administrare, și știi cum se zice, totul e bine când se termină cu bine.

Însă, pe lângă asta, eu susțin stilul de viață sănătos, mâncatul decent, băutul cu moderație. Că altfel, nici nu ți se scoală, nici nu mai ai chef de sex, nici nimic.

Dă-mi de veste dacă-i de bine.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns