Ce să nu-i spui partenerei după sex

Ce să nu spui niciodată după o partidă de sex

Indiferent că ai o relație de lungă durată, o iubire de-o noapte sau efectiv o întâlnire care se lasă cu sex, trebuie să știi că există câteva chestii pe care nu ar trebui să le spui niciodată. După o partidă de sex, se-nțelege.

De ce?

Pentru că poți zdruncina încrederea persoanei respective și o poți răni. Oricum, e ceva total neplăcut, mai ales că sexul este, în primul rând despre încredere și vulnerabilitate.

E ca și cum ai pune sare pe o rană deschisă.

Dar, mai exact, ce nu trebuie să spui niciodată după sex?

Ce să nu spui niciodată după sex

Sincer, sunt mai multe motive pentru care scriu acest articol. Iar unul dintre ele (pe care ți-l pot spune) este că, în trecut, am fost rănit de câteva tipe cu care am făcut sex. Foarte rănit. Mi-a fost greu să-mi revin din punct de vedere psihologic, ca să nu mai spun de pierderea erecției și alte probleme.

Nu ai voie să spui asta după sex

Însă mi-am revenit și sincer, nu vreau ca femeile să treacă prin așa ceva. Nici bărbații. Însă astăzi vreau să afli tu ce să nu spui niciodată după sex partenerei tale.

Nu lua în râs corpul ei

Da, femeile au celulită, probabil vergeturi, semne din naștere. Însă asta nu ar trebui să devină subiect de discuție după ce ați terminat partida de sex. Chiar dacă îți pasă de ea și vrei să știi mai multe, mai ales dacă sunteți la început, nu o întreba de unde are semnul ăla pe coapsă sau ce a pățit la mâna stângă. Așa că, după sex, nu-i spune niciodată că ar arăta mai bine dacă ar avea grijă de ea sau ceva asemănător. Posibil să te trezești cu o palmă.

Vrei ca relația voastră să evolueze? Bun. Atunci ai destul timp să-i arăți că-ți pasă de ea. Pe moment, rezumă-te la strâns în brațe și un compliment după ce terminați. E mai mult decât suficient.

Nu vorbi despre fostele tale iubiri

Cred că este de la sine înțeles să nu discuți despre ce sex în trei ai făcut tu acum ceva timp sau alte experiențe amoroase cu care vrei să-ți validezi statutul. Știi vorba aia, arată, nu spune.

Cu cât te lauzi mai mult, cu atât ai mai multe șanse ca tipa cu care tocmai ai petrecut o noapte frumoasă să-ți spună la revedere pentru că nu-i plac tipii aroganți. Sau nu-i pică bine comparațiile. Repet, momentele de după sex sunt pline de vulnerabilitate. Nu e cazul să vorbești despre trofeele tale.

Nu-i spune că i-a luat mult să ajungă la orgasm

Știm amândoi din articolul cu tipurile de orgasm la femei că le e mai dificil să ajungă la momentul de aur. Și asta chiar e aproape o regulă: femeilor le ia mult mai mult să ajungă la orgasm față de bărbați. Așa sunt ele construite.

Află ce să nu spui niciodată după sex

Însă asta nu înseamnă că trebuie să-i dai de înțeles partenerei tale în vreun fel, adică verbal sau nonverbal, că i-a luat o veșnicie să ajungă la orgasm. Nu e ca și cum ea își dorește asta.

Bineînțeles, poți avea cele mai bune intenții, însă după sex cel mai bine e să taci. Cred că e cea mai sigură alegere.

Nu-i spune că nu face mișcare

,,Se vede că nu prea faci mișcare.’’ sau ,,Se vede că nu prea ești în formă.’’

Îți spun doar atât: pune-te și tu în situația ei. Cum te-ai simți dacă partenerul ți-ar spune asta? Și se aplică atât cuplurilor, cât și partidelor de o seară. Sincer, decât să spui așa ceva, mai bine pleci fără niciun cuvânt.

Concluzia este că, indiferent de cât de lungă sau scurtă este relația, trebuie să ai grijă ce spui după actul sexual. Și nu doar verbal, ci și non-verbal. Nu-i da de înțeles partenerei tale că nu a fost îndeajuns de bună pentru tine sau că se putea și mai bine. Sunt bărbat și știu de ce îți amintesc lucrurile acestea. Am fost nesimțit la rândul meu și nu vreau să o mai pățească și alte femei

Așa că tu învață de la mine și fii un gentleman până la capăt. Nu spune după o partidă de sex nimic din ce ți-am enumerat eu.

Lasă un răspuns