ce medic trateaza impotenta

Ai aflat ce medic tratează impotența?

Te salut! PAzi știi la ce mă gândeam? Să discutăm despre ce medic tratează impotența. Nu se știe niciodată când ai nevoie de o informație de genul ăsta. În plus, e mai bine să fii pregătit decât să dai din gard în gard că n-ai habar unde să mergi și de la cine să ceri o recomandare.

Indiferent despre cine e vorba, că ești tu, că-s prietenii tăi sau tipul ăla nou de la job cu care mai bei o bere din când în când, toți suntem asemănători. Asta înseamnă că-s șanse mari ca toți s-avem probleme din când în când la capitolul dormitor. Și chiar sper ca tu să n-ai probleme. La o adică, asta e una dintre plăcerile vieții. E păcat s-o ratezi.

În plus, eu am avut o perioadă mai dubioasă când nici măcar un număr nu puteam duce, așa că știu cum e și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Ca să scurtăm un pic vorbăraia, fii atent ce-ți propun: până să aflăm ce medic tratează impotența, hai să discutăm punctual despre niște chestii, care probabil ți s-au mai întâmplat la un moment dat și te-au cam trecut sudorile reci. Dar nu te ambala, că nu-s grave.

Care-i faza cu impotența și alte tulburări de dinamică sexuală?

Probabil cea mai mare teamă a ta, a mea și a tuturor bărbaților de pe planeta asta este că, într-o zi, gata. Adio erecție, adio sex oricând, oriunde, adio senzații tari de la administrat vitamina P.

Practic, impotența e atunci când efectiv nu mai poți face nimic o perioadă mare de timp, când nu mai ai erecție la niciun stimul, când nu mai ai nicio zvâcnire la nivelul pantalonilor. Când nici măcar să te masturbezi nu poți. Și nu, nu crede acele mituri despre masturbare că nu-s fundamentate. Masturbarea e o activitate sănătoasă și ajută la creșterea potenței, dacă o faci cu cap și n-o dai în excese.

Vezi că am făcut o listă cu remedii naturiste pentru impotența funcțională, dacă ai nevoie de informații în plus.

Așa că, dacă nu ți se mai scoală de câteva ori, să nu te gândești că ești impotent. Poate ești stresat sau partenera a făcut o glumă proastă ultima oară și domnul general a zis: ok, eu pe asta n-o mai f*t, man, e treaba ta ce faci cu ea.

Lăsând gluma la o parte, îți trebuie mai mult ca să primești diagnosticul de impotență. Dacă nu ai suferit vreun traumatism, nu iei medicamente care produc efecte adverse sau nu ai probleme mari cu circulația sanguină, atunci nu-ți face probleme. Încă ceva care-ți demonstrează că nu ești impotent e sfânta erecție de dimineață. Dac-o ai, fie și pe jumătate, ești valabil, îți zic eu.

În afară de ridicatul steagului, poate ți s-a mai întâmplat să n-ai chef de sex. Job stresant, plictiseală, e de înțeles.

Ar mai fi și ejacularea precoce, atunci când ții steagul sus puțin. Dacă ți s-a întâmplat asta doar de câteva ori, ești ok, nu te stresa. Se mai întâmplă și la case mai mari.

Ce medic tratează impotența

Ți-am enumerat mai sus câteva chestii prin care e posibil să fi trecut și tu și care se întâmplă oricărui bărbat activ sexual de cel puțin câteva ori în viață. E de înțeles că te-au pus pe gânduri, chiar dacă au fost doar episoade izolate. Ce-ți spun eu este să nu-ți faci griji.  Însă, dacă simți nevoia să mergi la un consult de specialitate, nu ezita.

Dacă nu ai aflat ce medic tratează impotența, afli acum: este medicul urolog. Acesta se ocupă de toate tulburările ce țin de dinamica sexuală. Pe lângă medicul urolog, mai există și medicul androlog care te poate ajuta cu sfaturi și recomandări în ceea ce privește combaterea tulburărilor erectile.

Poți găsi medici care au ambele specializări. Însă, ca să nu te complici, mai ales dacă ai nevoie doar de un consult, îți recomand să mergi, în primă fază, la medicul urolog. Acesta îți poate recomanda și alți medici dacă e cazul.

În principal, medicul urolog tratează afecțiuni ca:

  • impotența;
  • infertilitatea;
  • prostatita;
  • infecții ale tractului urinar;
  • ejacularea precoce.

În plus, poți să-l întrebi tot ce-ți trece prin cap referitor la activitatea ta sexuală sau la problemele pe care le ai. El îți va spune dacă trebuie să faci anumite analize sau ai nevoie de tratament. Nu trebuie să-ți fie rușine să mergi la urolog, mai ales că ar trebui să-i faci o vizită măcar o dată pe an.

Însă, dacă ce-am discutat te-a liniștit și crezi că n-ai nevoie de un consult urgent, ci doar de un stimulent, atunci îți vând un pont: pastila pentru potență Pops. O iei rapid, n-are efecte adverse – e făcută numai din plante – și ai rezultate mai mult decât satisfăcătoare.

Lasă un răspuns