Ce înseamnă să ai un fetiș

Ce este un fetiș? Descoperă care sunt cele mai comune fetișuri

Îți spun direct: trebuie să afli ce înseamnă fetiș.

De ce?

În primul rând, pentru că suntem în secolul 21 și nu trebuie să ne mai ascundem după deget. Sunt multe persoane care par excentrice în ochii celorlalți. Dacă și tu ai o chestie de genul ăsta, nu trebuie să-ți fie rușine.

Sau să te gândești cum s-o tratezi.

În definitiv și la urma urmei, cu cât te cunoști mai bine, cu atât o să ai parte de sex mai mișto.

Apoi, pentru că ar fi bine să afli cât mai multe chestii despre sexualitatea ta. Cum poți să ai parte de senzații tari dacă nu-ți cunoști corpul, preferințele în materie de sex sau dacă ți-e teamă să pui în aplicare ce-ți dorești?

Dacă nu știi sau ți-e teamă să explorezi singur, sunt aici. Hai să afli ce este un fetiș, care sunt cele mai cunoscute fetișuri și de ce nu trebuie să-ți fie rușine dacă ai unul.

Ce înseamnă să ai un fetiș?

Pe blogul ăsta facem și research în zona sexualității. Nu-ți spun doar cum să ai parte de nopți incendiare în pat, vorbim și de altele.

Cum ziceam mai sus, nu ai cum să știi ce-ți place dacă nu cunoști chestiile de bază.

Mă rog, treaba cu fetișurile nu e chiar de bază, dar nu te gândi că e pentru avansați. Dacă există așa ceva. Eu cred că orice persoană trebuie să știe ce-l excită.

Ce-l face să se simtă bine în pat. Sau ce-l face să aibă chef de sex.

Dar ce înseamnă fetiș?

Ce sunt fetișurile și de câte tipuri sunt

Dacă ne uităm în DEX, aflăm că fetiș e ,,un obiect considerat purtător de forță magică’’. Te gândești la triburi și la credințele lor? Ești pe aproape.

Să nu încurcăm ce înseamnă fetișul cu fantezii sexuale. E un pic diferită treaba.

Însă, în zilele noastre, fetișul are o altă semnificație și se referă la ceva care provoacă dorința de a face sex. E o chestie care te excită și te înnebunește.

Reprezintă un obiect non-sexual sau o parte a corpului (cum ar fi picioarele, mâinile) care declanșează dorința de a face sex și care e necesar pentru persoana în cauză să ajungă la orgasm.

Eu, de exemplu, am un fetiș cu tocurile cui extrem de subțiri și înalte. Dacă femeia cu care mi-o trag e goală, dar are tocurile alea în pat și i le ating în timpul partidei, de abia mă țin să nu mă termin.

Ai și tu chestia asta? Ți-e greu să te ții? Poți lua pastile potență ca să ai control pe ejaculare. Plus, gândește-te că o dată ce știi sau recunoști ce te excită, n-o să mai ai episoade că nu se mai scoală sau vai, nu mai am erecție.

Sau cel puțin vei avea un ajutor.

Cele mai întâlnite fetișuri

Nu am fost chiar exact în definiția de mai sus.

Faza e că fetișurile nu se rezumă doar la obiecte, materiale sau părți ale corpului. Se referă și la anumite acte. Sau o recreere a lor în timpul partidei de sex.

Cum zicea, fetișurile sunt diverse. Sau cum ar zice un prieten, oamenii pot fetișiza aproape orice.

Sunt persoane care se excită atunci când partenerul sau partenera se îmbracă în piele, latex sau satin. Sau sunt persoane pe care le excită picioarele sau mâinile partenerilor.

Și mai puțin ce fac aceștia cu ele.

Ce este un fetiș și câte tipuri există
Beautiful woman in a fishnet on the whole body lying on the red bed linen in bondage set. Adult sex game

Gândește-te că sunt persoane care sunt excitate de plante cu țepi sau umbrele.

Sau sunt persoane care se excită atunci când sunt umilite verbal.

Însă studiile spun că unele dintre cele mai întâlnite fetișuri sunt cele care implică părți ale corpului.

Și, dacă am aflat ce înseamnă fetiș, hai să vedem și care sunt cele mai întâlnite fetișuri.

Foot fetish sau fetișul pentru picioare

E unul dintre cele mai comune. Degetul mare sau forma piciorului în sine poate excita pe cineva până nu mai știe de el.

Accesoriile din piele

Un fetiș la fel de întâlnit. Poate să ți se pară extrem de sexy și chiar să fantazezi mult pe tema hainelor din piele.

Lenjerii intime din dantelă

Pe lângă celelalte două, lenjeria intimă din dantelă ocupă un loc important în topul fetișurilor. Și asta cred că o știe orice bărbat.

De ce n-ar trebui să-ți fie rușine că ai un fetiș

Pe lângă ce am enumerat pe mai sus, sunt și alte fetișuri mai mult sau mai puțin întâlnite, cum ar fi ceva din zona BDSM – bondage-discipline, dominance-submission, sadism-masochism.

Adică o gamă mai largă de practici în dormitor (sau camere speciale, de ce nu) care implică imobilizare fizică, jocuri psihologice și alte practici care duc la amplificarea plăcerii.

De ce n-ar trebuie să-ți fie rușine că ai un fetiș? Pentru că normal să fii excitat și de altceva. E normal să-ți placă chestii anormale.

Atenție, atât timp cât nu îți afectează viața personală sau relația de cuplu. Dacă îți petreci prea mult timp încercând să obții plăcere prin fetișuri sau simți că te afectează emoțional, cel mai bine ar fi să vezi un specialist.

Sper ca informațiile despre ce înseamnă fetiș și te ajută să ai o viață sexuală împlinită.

Lasă un răspuns