Ce să faci înainte de sex

Ce să faci și cum să te pregătești înainte de sex

Cât eram la sală și-mi făceam rutinele, mi-am dat seama că știu mulți oameni cărora le e greu să se bucure cu adevărat de sex. Și știi de ce? Pentru că se stresează. Sau le e frică de momentul când actul sexual se termină și va trebui să interacționeze cu persoana respectivă. Bine, aici vorbesc de bărbați, dar să știi că și femeile se simt ciudat uneori.

Ce să faci și cum te pregătești înainte de sex

Tu ești unul dintre ei? Vrei să te bucuri cu adevărat de momentul acesta, de persoana de lângă tine, dar nu ai idee ce să faci înainte de sex? Ce, nu știai că dacă faci anumite chestii înainte de actul sexual în sine, totul va merge ca pe roate?

Ce faci înainte de o partidă de sex

Știi ce să nu faci, adică ce să nu spui după sex, dar ce faci ca să te simți bine și partenera ta la fel? Tot ce îți recomand am testat pe mine. Știu că suntem diferiți, dar esența e aceeași, așa că sigur te va ajuta ce-ți voi spune.

Elimină alimentele care afectează potența

Ai grijă ce mănânci înainte de partida de sex. Stai departe de alimente care afectează potența, adică nu mânca prăjeli, fast-food, alimente mult prea sărate care pot cauza probleme cu erecția. Ca să-ți fie mai ușor, stai departe de mâncărurile grele. Sau de alimente care scad testosteronul, cum ar fi carnea de vită sau produsele de patiserie.

Acum, dacă mănânci înainte de sex ceva din ce am enumerat eu mai sus, poate nu o să te afecteze foarte tare, însă cu siguranță te vei balona și nu va fi deloc plăcut să performezi. Ți-o zic din propria experiență.

Când nu aveam bani și nici prea multe cunoștințe despre nutriție sau sport, mâncam mult junk food și din cauza asta am început să am probleme cu potența. După ce am studiat mai atent situația, adică am început să mănânc mai sănătos, am văzut că-și revine și etajul inferior.

Așa că ai grijă ce mănânci înainte de sex, te poate afecta mai mult decât crezi. Nu încerca fasole, varză, ceapă, usturoi. Mai degrabă citește despre beneficiile ananasului la bărbați și încearcă fructe pentru potență.

Ai grijă la igiena personală

E normal să fii stresat dacă ai un ciorap rupt sau nu ai apucat să faci un duș serios înainte de marea întâlnire. E normal să simți că ești anxios pentru că o să te întrebi mereu ce va crede femeia aceea despre tine atunci când te vei dezbrăca în fața ei.

Uite ce să faci înainte de o partidă de sex

Îngrijește-te mereu ca să nu-ți faci gânduri aiurea, iar gândurile aiurea să se transforme în probleme cu potența.

Relaxează-te înainte să faci sex

Poate suna contraintuitiv, însă dacă-ți faci probleme nu e ca și cum rezolvi ceva. Știu că anxietatea sexuală la bărbați este foarte întâlnită, chiar eu m-am confruntat cu ea acum ceva timp și nu, nu a fost deloc plăcut.

Dar după aceea mi-am dat seama că agitația și anxietatea mai rău îmi făceau. Și m-am gândit așa: dacă nu merge, nu e ca și cum anxietatea îmi va rezolva problema. Așa că, ce va fi, va fi. Am lăsat-o în voia sorții și am avut parte de cele mai intense momente din viața mea. Nu îți mai zic de sex în trei sau ce jocuri erotice pentru cupluri am încercat.

Cert e că situația s-a îmbunătățit când mi-am luat singur presiunea de pe umeri. Gândește-te că mai rău de atât nu are ce să se întâmple și oricum, totul trece. Toate momentele trec.

Ia o pastilă de potență pe bază de plante

Dacă vrei să-ți recapeți încrederea în sine și să eviți chestiile de tipul mi se scoală dar nu se întărește sau alte probleme cu erecția, încearcă o pastilă potență pe bază de plante. E ajutorul de care ai nevoie și, în plus, există mult prea puține riscuri în ceea ce privește efectele adverse. Asta nu înseamnă că nu trebuie citit prospectul. Trebuie.

Deci, ce faci de acum încolo înainte de sex?

Te relaxezi.

Ai grijă la igiena corporală să nu te stresezi.

Mănânci ceva sănătos, ușor și nutritiv. Îți recomand și un pahar de vin roșu afrodisiac dacă îl tolerezi.

Poți chiar să încerci și o pastilă pentru potență. Însă nu combina pastila de potență cu alcoolul, riști să-ți fie rău sau să nu-și mai facă efectul.

Orice faci înainte de sex, să fie bine!

Lasă un răspuns