Penis mic micropenis

Crezi că ai penisul mic? Află ce este un micropenis

Unul dintre lucrurile despre care bărbații așteaptă cu nerăbdare să discute este mărimea penisului.

Glumesc, normal.

De obicei, bărbații cred că au penisul mic în comparație cu oricine de sex masculin. Dar nu stă nimeni să discute deschis despre asta sau să-și măsoare penisurile în baie. Precis, de cele mai multe ori, unii bărbați nu au un fundament logic atunci când trag concluzia că penisul lor e mic.

Așa că, ce te faci atunci când crezi că ai micropenis?

Citește în continuare și află ce este un micropenis, dacă există tratament și orice lucru pe care trebuie să-l știi.

Ce este un micropenis și cum arată

Ca să te îmbărbătez, trebuie să-ți spun de la început că șansele să suferi de micropenie, adică să ai micropenis sunt foarte mici pentru că este o afecțiune, să-i zicem așa, rară.

Un micropenis este un penis mic. Foarte mic și arată ca atare.

În stare flască, la unii bărbați  nici nu se observă. Iar în stare de erecție, specialiștii în domeniu spun că un micropenis are sub 8 cm. Însă sunt cazuri în care penisul unui bărbat poate măsura chiar și 5 centrimetri în stare de erecție. Sau mai puțin.

Micropenisul este o afecțiune datorată hipotalamusului, o regiune din creier responsabilă de reglarea proceselor metabolice și de secreția de testosteron, hormonul masculin cu rol în dezvoltarea sistemului reproducător bărbătesc.

Are sens ce scriu, nu? Dacă secreția de testosteron nu este în proporții corespunzătoare, există șanse destul de mari să se ajungă la această afecțiune.

Cum știi că ai micropenis? Îl măsori

Toți bărbații își măsoară penisul mai devreme sau mai târziu în viață. Mai ales cei care cred că au micropenis. Dacă te-ai aflat și tu în această situație, sper că te-a ajutat explicația de mai sus să ajungi la concluzia că nu ai.

Înainte de a-l măsura, trebuie să știi că lungimea medie în erecție a unui penis este de 12,5 cm. Așa că, dacă ai peste 10 cm, nu poți spune că ai un penis mic. Filmele porno afectează potența la bărbați dar și percepția despre propriul penis, pe ecran toți îl au de 20 de cm, ceea ce nu este adevărat.

Ce este un micropenis? Oare sufăr de micropenie?

Însă, pentru siguranță, poți merge la medic (deși știu că mulți dintre voi amânați întâlnirea cu medicul și pot înțelege de ce, însă nu e recomandat) sau îl poți măsura singur acasă.

Ai ales varianta a doua? Atunci, ca să obții valoarea corectă în ceea ce privește lungimea, adu-ți penisul în stare de erecție, măsoară-l pe spate și dacă ai sub 8 cm în erecție, înseamnă că ai micropenis.

Tratament pentru micropenis

Micropenisul nu este o disfuncție sexuală, adică nu este vorba despre impotența la bărbați, nu poate fi tratat cu pastile.

De obicei, diagnosticul de micropenis vine imediat după naștere sau în copilăria timpurie și poate fi tratat cu ajutorul medicului pediatru. Acesta poate recomanda tratamente hormonale.

La maturitate, tratarea micropenisului se face, din păcate prin metode invazive, adică faloplastie, o procedură chirurgicală prin care este realizat, dintr-un alt țesut, un nou penis.

Mărirea penisului și îngroșarea penisului sunt, de asemenea, posibile. Doar cu sfatul medicului specialist.

Însă trebuie să stai departe de păreri despre kanamicină și potență, adică să nu-i asculți pe cei care și-au injectat kanamicină în penis sau orice altă substanță. Nu merită riscul de a-ți pierde penisul sau să-ți afectezi organismul.

Ca sfat, încearcă să stai departe și de pompele pentru mărirea penisului, sunt șanse mari să te rănești fără să obții rezultatele pe care le aștepți.

Așadar, ce ai reținut?

Să mergi la un consult medical dacă ai impresia că suferi de micropenie și să nu încerci acasă diferite metode să-l lungești. Exclus injectarea oricărei substanțe în penis, folosirea pompelor pentru mărirea sau orice altceva.

Lasă un răspuns