Cât de mare trebuie să o ai în funcție de vârstă

Cât de mare trebuie să o ai în funcție de vârstă

Te-ai întrebat vreodată cât de mare trebuie să o ai? 

Hai să fim realiști. Toți am fost acolo: ne-am întrebat, ne-am măsurat și ne-am comparat. Când vine vorba de mărimea penisului, fiecare vârstă aduce propriile sale provocări.

Să vedem cum se schimbă lucrurile pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Cât de mare trebuie să o ai pe măsură ce înaintezi în vârstă?

Pe măsură ce îmbătrânim, (au, ce urât sună!), corpul nostru trece prin schimbări, iar penisul nu face excepție. 

Dacă te interesează, am scris și despre evoluția vieții sexuale și cum se manifestă ea în special la noi, bărbații.

La începutul vârstei de 40 de ani, spre exemplu, producția scăzută de testosteron din testicule poate influența dimensiunea și funcționarea acestui organ esențial.

De ce apare această modificare a penisului odată cu înaintarea în vârstă? E vorba despre un aspect firesc al procesului de îmbătrânire, care în mare parte e determinată de următorii factori:

  • Întreruperea fluxului sanguin, cauzată de acumularea de plăci în artere și pierderea elasticității vaselor de sânge pe măsură ce înaintăm în vârstă.
  • Reducerea numărului de celule musculare netede din penis, care sunt, conform cercetărilor din Arab Journal of Urology, înlocuite predominant cu celule de colagen.
  • Scăderea nivelului de testosteron, hormonul esențial pentru dorința sexuală, starea de spirit și multe alte funcții corporale.

Haide, totuși, să nu mă abat de la subiect. Iată cât de mare trebuie să o ai pe măsură ce înaintezi în vârstă.

Cât de mare trebuie să o ai pe măsură ce înaintezi în vârstă?

Cât de mare trebuie să o ai la vârsta de 20 de ani

În tinerețe, adică undeva în jurul vârstei de 20 de ani, penisul este la apogeul său. Hormoni pe val, erecții de durată și ditamai cârnatul care, să fim sinceri, ne face să ne simțim stăpâni pe lume.

Nu e niciun secret că în această perioadă durata unei partide de sex poate ține mult.

Dimensiunea penisului la această vârstă e undeva între 13 și 15 cm, iar unii băieți chiar trec cu succes peste această medie. E perioada în care totul funcționează la capacitate maximă și te simți invincibil.

Cât de mare trebuie să o ai la vârsta de 30 de ani

La 30 de ani, suntem deja mai maturi, mai experimentați și, să recunoaștem, poate și puțin mai liniștiți. Întrebarea ,,cât de mare să ai penisul?’’ nu mai stârnește în noi cine știe ce reacții.

Dimensiunea cârnatului rămâne în mare parte aceeași, dar controlul și încrederea în propriile forțe cresc. Am învățat că nu totul stă în mărime, ci în cum o folosești. Și nu vorbim doar de pat, ci și de viața de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, e o perioadă în care începem să înțelegem că nu totul se reduce la dimensiune, ci la cum ne comportăm în dormitor și cât de bine ne cunoaștem partenera.

Cât de mare trebuie să o ai la vârsta de 40 de ani

Ajungem la 40 de ani, și odată cu vârsta, unele schimbări sunt inevitabile.

Da, se poate ca dimensiunea să mai scadă un pic, dar vorbim de milimetri, nu de centimetri.

Testosteronul începe să scadă, și cu el, poate și frecvența erecțiilor spontane. Deci, la întrebarea legată de mărimea penisului la 40 de ani, nu există un răspuns universal valabil. Dar nu dispera!

Experiența acumulată, inteligența emoțională și îmbunătățirea stilului de viață pot transforma fiecare act sexual într-o experiență de neuitat.

Partea faină este că acum știm ce facem, știm ce vrem și suntem mult mai conștienți de nevoile noastre și ale partenerei. E perioada în care calitatea contează mai mult decât cantitatea.

După vârsta de 50 de ani

Numărul celor care se întreabă cât de mare trebuie să o ai, scade considerabil după această vârstă.

După 50 de ani, lucrurile se schimbă ceva mai mult. Testosteronul scade, erecțiile sunt mai rare și mai puțin ferme.

Din aceeași cauză pentru care penisul își pierde din dimensiuni odată cu înaintarea în vârstă – scăderea nivelului de testosteron – și testiculele suferă modificări similare. Pe lângă acest factor, leziunile, reducerea fluxului sanguin și utilizarea de steroizi anabolizanți (cum ar fi testosteronul sintetic) pot contribui, de asemenea, la diminuarea dimensiunii lor.

Dar, frate, nu e capăt de lume! Ai încredere că vei obține performanțe sexuale.

Un stil de viață sănătos poate contribui foarte mult la îmbunătățirea activității din dormitor. Evitarea obiceiurilor negative precum fumatul sau consumul de alcool în exces, sportul și alimentația echilibrată sunt foarte importante.

Importanța unui stil de viață sănătos și suplimentele naturale pentru potență

Importanța unui stil de viață sănătos și suplimentele naturale pentru potență

Nu e important cât de mare trebuie să o ai, ci cât o duci! Un stil de viață sănătos poate face diferența între o viață sexuală satisfăcătoare și una mediocră.

Și dacă tot suntem la capitolul sănătate, hai să vorbim despre stimulentele naturale pentru potență. Administrate corect, pastilele precum Pops pot aduce un boost de energie și pot îmbunătăți calitatea erecțiilor.

Deci, băieți, mărimea nu este totul. Ceea ce contează cu adevărat este sănătatea, încrederea în sine și abilitatea de a trăi fiecare moment la maxim. Plus, bineînțeles, momentele frumoase cu partenera. Tandrețea. Faceți-o să se simtă dorită. Asta excită cu adevărat o femeie.

Așa că lăsați măsurătorile deoparte și concentrați-vă pe ceea ce contează cu adevărat!

Pe curând, Răzvan

Lasă un răspuns