Beneficiile ananasului pentru potență și libido

Ai aflat care sunt beneficiile ananasului pentru bărbați?

Ananasul este un fruct exotic pe care nu ai cum să-l ocolești, indiferent de supermarketul din care-ți faci cumpărăturile. Nici eu nu-l pot ocoli așa că, văzându-l cel puțin o dată la două zile, mi-am dat seama că nu știu foarte multe lucruri despre acest fruct.

Așa că am făcut al treilea lucru la care mă pricep cel mai bine după sport și nutriție. M-am documentat. Mai în glumă, mai în serios, mi-a plăcut ce am aflat. Mă refer la beneficiile ananasului pentru bărbați.

Sucul de ananas nu numai că are beneficii sexuale, adică ajută la îmbunătățirea activității din dormitor. Fructul exotic este bun la digestie și îmbunătățirea vederii.

Însă pe tine cu siguranță te interesează efectul ananasului, mai exact, ce beneficii are sucul de ananas pentru bărbați în mod special.

Sucul de ananas pentru bărbați: ce vitamine conține

Ai auzit de fructele vitaminizante? La fel cum le spune numele, sunt fructele care conțin multe vitamine. Da, dacă te gândești la fructele pentru potență, nu ești departe de adevăr. Și nici de vitamine pentru potența la bărbați.

Fructele vitaminizante care merită menționate sunt:

 • zmeura,
 • căpșunele,
 • lămâile,
 • afinele,
 • citricele.

Și ananasul, desigur.

Ananasul conține cantități mari de vitamina A, vitamina B, B1, B6 și C. Să nu uit să menționez, conține și:

 • magneziu,
 • potasiu,
 • calciu,
 • fosfor,
 • betacaroten,
 • iod,
 • niacină.

Îți povesteam cu altă ocazie că vitamina C îți îmbunătățește circulația sângelui și te ajută să-ți menții și arterele sănătoase. Complexul de vitamine B, mai ales vitamina B3 pentru potență îți ajută organismul și crește libidoul.

Acum înțelegi la ce e bun ananasul?

Beneficiile ananasului pentru potența la bărbați

Am înțeles că ananasul conține multe vitamine și ajută potența la bărbați. Dar cum se întâmplă această minune? Toate vitaminele și mineralele din ananas stimulează libidoul, ajutând la creșterea fluxului sanguin către organele genitale. Așadar, e bun și pentru bărbați, și pentru femei.

Iar antioxidantul tiamină sau vitamina B1 este implicată în procesul de transformare al carbohidraților în energie și ajută la îmbunătățirea funcționării sistemului nervos, digestiv, circulator.

Ananas beneficii sexuale

Îți mai spun?

Previne hipertensiunea arterială, reduce riscul formării cheagurilor de sânge datorită substanței bromelaină, ajută la tratarea infecțiilor și la reglarea sistemului endocrin. Însă încearcă să mănânci fructul, nu să bei sucul.

Știi de ce? Cantitatea de fibre este redusă și vitamina C la fel, iar glucidele sunt absorbite mult prea rapid de intestin. Și nu îți dorești asta, tu îți dorești să beneficiezi de toată cantitatea de vitamina C și fibre, nu-i așa?

Ananasul influențează gustul spermei?

Dacă îți era rușine să întrebi, afli aici răspunsul la întrebarea ta.

Da, unul dintre beneficiile ananasului pentru bărbați este că poate influența gustul spermei. Însă un răspuns mai exact la această întrebare este că toate alimentele consumate pot schimba gustul lichidului seminal, indiferent dacă mâncăm ananas sau nu.

Însă consumul de ananas, alături de alte fructe precum mango, papaya sau portocalele pot îndulci gustul spermei.

Când se mănâncă ananasul?

Te-a pus pe gânduri ananasul și beneficiile sexuale, dar nu ai idee când îl poți mânca să aibă efectul dorit? O oră jumătate, două, înainte de o partidă de sex. Și, ca recomandare, nu consuma ceafă de porc cu cartofi prăjiți cu usturoi și apoi niște ananas. Ia o masă mai ușoară, ca să se poată absorbi mai bine și mai repede.

Din câte observi, beneficiile ananasului pentru bărbați nu sunt puține, așa că te invit să-l adaugi în meniul tău săptămânal.

Lasă un răspuns