Beneficii masturbare

Află ce beneficii are masturbarea

Salut! Sunt Pop și bine te-am (re)găsit aici la mine, pe blog.

Am vorbit în ultimul timp despre multe chestii. Dar n-am mai vorbit demult despre masturbare, mai exact, beneficiile masturbării.

Poate știai sau poate nu, s-o freci la propriu are beneficii. Și dacă știi cum să folosești treaba asta în avantajul tău, vei avea numai de câștigat.

Uite ce trebuie să știi despre subiectul ăsta.

Beneficiile masturbării

Încep prin a spune că noi tot în secolul trecut ne aflăm și la noi, subiectul masturbării încă e tabu. Adică n-o să prea auzi pe la mese (bine, poate doar la separeu) chestii despre masturbare. Dar să mai vorbim și de beneficii.

Adică, faptul că îți produce plăcere nu e deja un beneficiu?

Ba da.

Te simți bine în pielea ta

În urma orgasmului, se eliberează o serie de hormoni, cum ar fi oxitocina, endorfina și dopamina, care te vor face să te simți mai bine, mai relaxat și mai fericit. Practic, e ca și cum ai lua câteva pastile de îmbunătățire a dispoziției.

Numai că, în cazul ăsta, totul e natural.

Masturbarea te ajută să-ți cunoști mai bine corpul

Unul dintre marile beneficii ale masturbării e faptul că îți poți da seama rapid ce-ți place, ce nu-ți place și cum poți să ajungi mai repede la orgasm.

Ceea ce e perfect. Vei comunica mai bine cu partenera ta în ceea ce privește actul sexual și, de data asta, vei avea habar ce să-i spui să-ți facă. E win-win: ea e mulțumită că te satisface, tu ai orgasm. Toată lumea fericită și cu lacrimi pe obraz.

Iar acele mituri despre masturbare cum că devii antisocial sau alte tâmpenii…să nu le crezi. Și să te ferești de toți cei care îți zic că sunt adevărate.

Masturbarea – metoda creșterii potenței pe cale naturală

Da, masturbarea sau masturbamentul, cum îmi place mie să-i zic în contextul ăsta, mai are un beneficiu: e o metodă de creșterea potenței pe cale naturală.

Pe lângă exerciții de creștere a potenței, mă refer la exerciții fizice: Kegel, abdomene, genuflexiuni sau ridicările de bazin, să te masturbezi cu cap te poate ajuta în multe feluri.

În primul rând, capeți control pe ejaculare, mai ales dacă o faci fără stimul vizual. E foarte important aspectul ăsta. Altfel, e doar o labă și atât.

Cum simți că-ți vine, te ții, te oprești și tot așa. La început nu e ușor, însă după aia o să te miri și tu cum reziști mult în pat. Iar partenera o să fie mai mult decât mulțumită de treaba asta.

Și încă ceva: dacă te masturbezi cu cap, n-o să mai ai problemă cu potența scăzută.

Masturbarea elimină tensiunea sexuală

Să zicem că poate n-ai avut chef de sex când a avut și partenera ta. Și acum ea nu mai are.

Și s-a cam strâns destulă tensiune la etajul inferior. Ce faci? Dai o labă onestă. Așa, eliberezi rapid toată tensiunea sexuală.

Și, dacă vrei să ejaculezi mai mult, să te simți super bărbat, încearcă să ai la îndemână pastile potență.

Nu știu cum ești tu, dar eu după ce dau o labă sănătoasă, mă simt mai viril, mai încrezător în forțele proprii. Poate ai și tu nevoie din când în când de asta. Să trăiești sentimentul, să fii macho.

Nu te așteptai ca beneficiile masturbării să fie așa multe, este?

Nici eu. Și probabil mai sunt și altele. Dar le-am acoperit pe cele mai importante.

Ce să reții

Beneficiile masturbării, din câte ai văzut sunt multe. Nu numai că te ajută să eliberezi tensiunea sexuală, dar e și o bună metodă de creștere a potenței pe cale naturală.

Așa că, dă-i bice la masturbament, la mai mare și mai tare!

Te salută Pop!

Lasă un răspuns