Ginseng pentru potența la bărbați

Ginseng pentru potență la bărbați: beneficii și utilizări

Eu am mare încredere în natură, mai exact în produsele naturiste. Așa că azi o să-ți povestesc despre beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați.

Așa cum ți-am mai zis, am avut perioade și perioade, ca orice bărbat. Perioade în care sexul era fabulos, perioade în care aveam probleme cu potența. Și nu probleme minore, cum ar fi că nu mi se mai scoală în totalitate. Aș fi avut și eu nevoie de pastile pentru potență la vremea aia…

Să revenim. Aveam probleme destul de mari cu penisul, disfuncții erectile aproape ca la manual, de am ajuns la medicul care tratează impotența pentru că eram disperat. I-am zis să-mi facă analize pentru impotență ca să mă calmez.

A fost bine în final, la mine au fost probleme psihologice care blocau erecția, dar numai eu știu prin ce-am trecut. Și, ca orice bărbat, nu prea-mi place să vorbesc direct despre asta față în față.

Revenind, te întrebi ce am făcut ca să scap de problemele din dormitor și ce legătură are ginsengul cu asta? Îți voi povesti mai multe despre tratamentele naturiste și ingredientele pentru potență. 

Ce este ginsengul?

Am aflat ce este ginsengul într-o perioadă destul de urâtă a vieții mele. Când am văzut că am probleme cu potența fel de fel, mi se scoală dar nu se întărește, ori am probleme cu erecția, am zis că trebuie să fac ceva. Și acel ceva a fost să citesc despre plantele afrodiziace, cum mă ajută să obțin erecții puternice și să nu mai am probleme în pat.

Ginseng pentru potența la bărbați
                                                                                       Sursă foto: Freepik – dashu83

 

Ginsengul este o cunoscută plantă afrodiziacă, folosită și la alte afecțiuni. Dar pe mine mă interesa să-mi ridic penisul și să funcționeze cum trebuie. Ca să înțelegi, ginsengul este o plantă care se folosește în tratarea anumitor afecțiuni, incluzând disfuncțiile erectile de vreo 2000 de ani așa.

Care sunt beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați

Te întrebi care sunt beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați? Ginsengul este folosit ca remediu universal. Adică, mai pe înțelesul nostru, are spectru larg de folosire, plus că e bogat în antioxidanți. Ca să nu mai spun că există cel puțin 11 tipuri de ginseng. De exemplu, ginseng siberian pentru potență. Însă substanțele active sunt aceleași.

Care este cel mai bun ginseng pentru potență? Pe scurt, ginsengul bun pentru potență este cel care-ți place ție, beneficiile lor fiind identice. 

Substanțele active, denumite ginsenozidice, prezintă câteva atuuri în ceea privește potența la bărbați, dar nu numai. Iată care sunt acestea: 

  • Mențin un flux hormonal normal, deci nu te trezești cu lipsă de testosteron;
  • Îți dilată vasele de sânge, deci acesta va ajunge mai repede la penis și-l va umfla mai bine;
  • Ajută la creșterea libidoului
  • Revitalizează organismul. Ai nevoie de energie dacă vrei trei sau patru reprize, deci ia aminte;
  • Stimulează producerea de oxid nitric, o substanță din corp responsabilă de circulația sângelui acolo unde trebuie, adică în zona pelviană;
  • Stimulează memoria și concentrarea, foarte folositor ca să-ți aduci aminte unde ai pus pastila Pops, dar și ca să nu încurci numele partenerelor;
  • Ajută sistemul imunitar și tratează febra și indigestia. Nu prea ai chef de sex dacă te simți rău, nu?
  • Tratează infertilitatea. Noi vorbim aici de impotență, dar poate într-o zi vrei să faci și un copil!
  • Îmbunătățește sănătatea pielii. Deci vei arăta mai bine, rezultă că ai mai multă încredere în tine, rezultă sex mai de calitate! 

Vezi că ginsengul acesta e bun și pentru ea și nu doar în situațiile în care îl iei tu! O să-i crească și ei libidoul, deci vă bucurați amândoi.

Sub ce formă iei ginsengul ca să te ajute cu potența?

Eu am încercat să-l beau ca ceai. Ginsengul face parte din topul celor 5 ceaiuri pentru potență masculină, pe care te rog din suflet să-l citești. Deci încearcă ceaiul de ginseng pentru potență. 

Este bun ginsengul pentru erecții și potență
                                                                        Sursă foto: Pexels

 

Ca ginsengul să aibă efect acolo unde te interesează pe tine cel mai mult, adică să-ți ridice steagul, poți să-l iei sub formă de pastile potență. Are efect imediat în 30 de minute de la administrare și nu trebuie să-ți faci griji că te lasă erecția sau nu te poți bucura de partidă.

Cele mai bune suplimente naturale pentru potență conțin ginseng, asta la rubrica știați că.

Ginsengul face parte din categoria leacuri populare pentru potență maximă, așa că trebuie să-i dai o șansă, fie că vorbim de preparate naturale pentru potență maximă sau de ginseng crud.

Păreri despre beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați

Ți-am zis, eu am fost curios (și disperat) și am vrut să văd pe pielea mea beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați. Asta, plus că unii prieteni care au și ei probleme cu potența au zis că bagă plante în ei doar dacă le spun eu că funcționează.

Nu e ca și cum vrei să încerci cine știe ce medicamente pentru potență și să mai ai și reacții adverse după.

Din punctul meu de vedere, ginsengul dă roade. E ca o vitamină pentru creșterea libidoului la bărbați. Dacă o iei des, s-ar putea să ai surprize mai mult decât plăcute. În plus, te ajută să ejaculezi mai mult și mai puternic și te calmează.

Și nu te trezești că ai probleme cu erecția de la emoții.

Concluzii despre ginseng și potența masculină

Din punctul meu de vedere, dacă reușești să consumi ginseng cât mai des, poate chiar să și faci o cură, o să ai parte de beneficii în ceea ce privește potența.

O să vezi că beneficiile ginsengului pentru potența la bărbați chiar există și nu vorbesc degeaba aici. Îți spun doar că nu trebuie să te aștepți la minuni, ci să ai răbdare că funcționează în timp.

Pentru rezultate rapide, poți încerca pastile potență pe bază de plante, cu extract de ginseng. Sunt cele mai sigure pastile pentru potență și nu trebuie să-ți faci griji pentru reacțiile adverse. Apropo de potența masculină, nu uita de gingko biloba sau tribulus pentru potență. 

Sursă foto featured: freepik.com freepik

Lasă un răspuns