Băuturi care cresc potența

Băuturi care cresc potența pe care să le încerci

Te salut! Azi o să-ți spun niște chestii care pe mine m-ar fi ajutat mult dacă le aflam acum ceva timp. Bine, știi cum se spune, niciodată nu e prea târziu, dar sincer? Aș fi preferat să știu mai devreme. Să știu că există băuturi care cresc potența. Ți-am dat-o, nu? Probabil nu te așteptai.

Ți-am mai vorbit despre faptul că există legume pentru potență, chiar și fructe pentru potență, pe care le poți include cu ușurință în meniul tău zilnic. Există chiar și vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați. Și nu, nu trebuie neapărat să fii supraponderal ca să consumi legume și fructe.

Dar băuturi? Știu, asta am zis și eu. Hai frate, că nu cred în așa ceva. Ei bine, să crezi. Și ți-o zic pe testate.

Despre mine știi două lucruri: că-mi place să mă documentez cât mai bine înainte de a lua o decizie (și sper că așa faci și tu) și că militez pentru un stil de viață (cât de cât) sănătos. Așa că am căutat. Am citit mult, am întors Google-ul pe dos, apoi am testat băuturi care cresc potența. Și ghici ce, man? Au funcționat.

Nu-mi place să țin secretele pentru potență numai pentru mine așa că, pregătește-te și pune-ți un bookmark. Nu strică niciodată un ajutor în plus, mai ales dacă, uneori n-ai chef de sex. Hai să vedem ce și cum.

Funcționează aceste băuturi care cresc potența sau nu?

În primul rând, gândește-te la băuturile astea ca la niște leacuri populare pentru potență sau, mai bine zis, leacuri băbești. Și da, o să ai rezultate, dar în timp.

Atunci când am aflat de treaba asta cu băuturile, le-am testat o perioadă, am văzut că sunt schimbări în ceea ce privește starea de spirit și starea p***i, normal, că aia ne interesează, mi-am sunat cel mai bun prieten. Omul mai dădea rateuri din când în când în pat (ceea ce e perfect normal) și când i-am pus, a râs așa un pic zăpăcit. Apoi a zis că o să-ncerce și el. Nu a trecut mult timp de atunci, însă cred că e pe calea cea bună. Îți transmit și feedback-ul lui, dacă vrei.

Dar, până la feedback-ul tipului, poți testa și tu că nu ți se întâmplă nimic.

Lista celor mai bune băuturi care cresc potența

O să fii surprins (sau nu) atunci când o să vezi că prima băutură care crește potența de pe listă este…

Vinul roșu sec

Da, man, vinul e o băutură care te ajută să scapi de inhibiții (și nu numai pe tine), te relaxează și, în plus, crește fluxul sanguin spre p**ă. Și de acolo începe distracția. Bine, îți recomand să bei doar un pahar, asta înseamnă nu mai mult de 200 ml. Așa că, nu exagera, că s-ar putea să ți se înmoaie.

Sucul de rodie

Știi rodia, fructul ăla dubios care are niște semințe dulci acrișoare de culoare roșie într-o coajă? Atunci când mergi la cumpărături, să-l ai pe listă. Ori ia-ți niște fructe de rodie și fă-ți sucul singur acasă.

Suc de rodie băuturi care cresc potența

Rodia are o concentrație mare de antioxidanți și vitamine, plus că îmbunătățește circulația sanguină în zonele periferice. Inclusiv acolo unde ne interesează pe noi. Și mai ai un bonus: e chiar ok la gust, nu e grețos deloc.

Sucul de sfeclă

Poate că ți-ar surâde mai tare o salată de sfeclă, ceea ce nu e rău, dar lozul câștigător e sucul. Sucul de sfeclă are în compoziție niște substanțe care se numesc nitrați. Atunci când ajung în organismul uman, se transformă în nitriți, care printr-o reacție chimică complicată formează oxidul nitric. Ăsta contribuie la o erecție tare ca piatra, care durează…și durează.

Sucul de țelină

Aici se repetă povestea de mai sus. Țelina conține îndeajuns de mulți nitrați, iar sucul de țelină e fix ce trebuie pentru o p**ă tare ca piatra.

Pe lângă sucul de sfeclă și cel de țelină, mai există legume cu o concentrație mare de nitrați pe care le poți transforma în suc: spanac, ridichii, salată verde și cam orice legumă cu frunze verzi.

Pe astea le-am încercat eu. Și nu, nu-ți închipui că le-am încercat pe toate o dată. Pe parcursul timpului, pe rând. Și cred că cele mai bune rezultate le-am avut cu sucul de sfeclă. De vinul roșu nu mai zic, dar de ăla sigur știi și tu.

Ce să iau pentru rezultate rapide

Ideea e că te înțeleg. Bărbați suntem amândoi. Și, uneori, vrem doar să f***m. Cât mai repede. Așa că, dacă ai nevoie de ceva care să meargă rapid, ia o pastilă pentru potență Pops. Sunt naturiste, așa că scapi de efecte adverse, în 30 de minute își fac efectul și gata, ești numai bun de sex.

Vezi și tu ce ți se potrivește și adaptează-te contextului.

Lasă un răspuns