Cine sunt eu?

Nume: Răzvan Popa 

Funcție: antrenor personal

Profil: 38 de ani, căsătorit.

Are doi copii, un băiat și o fetiță. Soția lui e profesoară de educație fizică la un liceu sportiv.

Este blond, cu ochi verzi, 1,75 m, atletic. Are simțul umorului, este extrovertit, îi place să socializeze. Cu doi prieteni vorbește pe larg despre tot ce înseamnă viață de familie, sex, copii.

Și-a început viața sexuală pe la 16 ani. A tot experimentat până la vreo 20-21 de ani, a căpătat încredere în sine, apoi cumva i s-a rupt filmul. A avut probleme cu erecția o perioadă. 

De-a lungul timpului, a experimentat diverse probleme de natură sexuală: ori îi murea la intrare, ori i se înmuia în timpul actului, ori efectiv nu i se scula deloc. Toate acestea l-au motivat să găsească soluții și să îi ajută și pe prietenii săi la nevoie.

Pe plan profesional, este antrenor de fitness personal. Ajută atât bărbați cât și femei să își îmbunătățească condiția fizică, și ajută și cu sfaturi legate de sex, când îi sunt solicitate. E pasionat de sexologie, dar nu a făcut studii în domeniu.

Practică sportul ca hobby și astfel și-a recăpătat încrederea în propriul corp. Crede în suplimente naturiste, un stil de viață sănătos și un mindset pozitiv. 

Salut! Sunt Răzvan, 38 de ani, lucrez ca antrenor și instructor personal de fitness de peste 15 ani. Cred cu tărie că e important să ai o viață sexuală împlinită, așa că, dacă ai probleme cu erecția și nu numai, sunt aici.

Ce mă recomandă? Datorită meseriei, am cunoscut mulți oameni care vor să-și îmbunătățească condiția fizică și pentru a performa în pat. Cunosc principalele probleme sexuale, m-am lovit și eu de ele. Am descoperit soluțiile de care poți să beneficiezi și tu. Am citit și citesc tot ce prind despre sexualitate, condiție fizică și alimentație și pun în practică informațiile ca totul să meargă mult mai bine. Scriu articole pentru potență masculină de mulți ani.

Vrei să fii alt om în pat? Decizia e a ta.