Analize pentru impotenta

Analize pentru impotență sau ce analize să faci pentru disfuncții sexuale bărbătești

Salut! Sunt Pop și bine ai aterizat pe blogul meu plin de înțelepciune într-ale sexului. Despre ce vorbim azi? Păi despre analize pentru impotență sau ce analize îți poate recomanda specialistul care se ocupă de disfuncțiile sexuale bărbătești.

Știi că am vorbit despre disfuncții erectile, cum e când nu ți se mai scoală și nu știi ce să faci. Ți-am zis și de medicul care se ocupă cu tratarea chestiilor ăstora și ți-am recomandat să mergi la el, mai ales dacă tu simți că e cazul.

Însă știi care e faza? Că am mai discutat despre subiectul ăsta și cu alți bărbați care au probleme și nu se duc la medic, frate. Așteaptă să le treacă de sine. Și unii chiar au probleme mari, se gândesc ce să ia în loc de Viagra că nu li se mai scoală deloc sau chestii de genul ăsta.

Practic, le e frică. Le e frică de faptul că nu știu ce le-ar putea face medicul. Le e groază.

Man, pe mine mă știi. Eu încerc să nu judec și să nu condamn că și eu le-am avut și le am pe ale mele. Și de asta am blogul Pops. Să scriu aici ce și cum.

De asta mi se pare normal să vorbim despre analize pentru impotență, mai ales că eu am și trecut prin așa ceva.

Așa că, să-ți spun din experiența mea.

În primul rând…

La ce medic mergi să tratezi impotența și să-ți faci analize

Atunci când am pus întrebarea la ce medic mergi să tratezi impotența, am fost privit de sus de prietenii mei și eu chiar aveam nevoie de un răspuns. Nu știam care-i faza și voiam o direcție.

Eu aveam nevoie atunci de medic urolog și am ajuns la el tot singur, documentându-mă de pe net. Dacă tu ai probleme la etajul inferior, nu trebuie să te mai chinui, știi acum că poți merge la urolog să-ți faci analize pentru impotență.

Suferi de impotență?

Însă, înainte de a merge la medic, chiar suferi de impotență sau e așa, o frică de-a ta mai mult? Cum știi că ai impotență, de fapt? Sau cum afli?

Știi micul meu test: dimineața, uită-te la p*lă și vezi dacă ai ceva erecție acolo, dacă ai, e bine, nu ai treabă cu impotența. Și mai e unul. Sper că ai aflat de beneficiile masturbării și de faptul că poate să-ți crească potența. Ei bine, masturbarea te mai poate ajuta să-ți dai seama dacă ai sau nu nevoie de analize pentru impotență.

Atunci când faci una mică, ți se scoală? Dacă ți se scoală, e bine, n-ai treabă. Astea-s testele.

Dacă vrei și tu să ai spor, dar ți-e teamă că nu duci, ia o pastilă pentru potență. Te relaxează cât s-o faci cum trebuie, fără griji.

Dacă te afli în scenariul doi, adică nu se mai scoală indiferent că bagi una mică, partenera îți face una mică sau dimineața nu ai nici măcar jumătate de erecție, atunci…

Află ce analize pentru impotență ar trebui să faci

Analizele pentru impotență sunt la fel ca analizele pentru orice altă afecțiune pentru care mergi la medic. Și, cum ți-am mai povestit, impotența poate fi:

Eu îți vorbesc acum despre impotența organică sau funcțională. Ca să vadă medicul ce și cum, o să te pună să faci analize pe care le-ai face în mod normal, așa cum ți-am zis mai sus. Până la urmă, și impotența e o chestie normală, care se poate vindeca.

Analize pentru determinarea nivelului de colesterol

Da, știu, iar devenim un pic pompoși, dar n-avem ce face. Una dintre cele mai comune analize pe care le vei face pentru a vedea dacă ai impotență sau nu va fi colesterolul. Poate o să te întrebi care e legătura.

Păi gândește-te că din cauza stilului de viață sedentar și a consumului mâncărurilor nasoale tip fast food, apar depuneri de colesterol. Ce fac depunerile de colesterol? Îngustează vasele de sânge. Ce înseamnă asta? Mai pe scurt, p*la erecție. Pentru episoadele de genul nu mai am erecție, treaba cu colesterolul crescut poate fi o cauză.

Tensiune arterială

Dacă ești tânăr, nu cred că putem vorbi de tensiune arterială mare sau hipertensiune. Însă așa, ca pentru cultura ta generală, în timp, tensiunea mare deteriorează vasele de sânge. Asta înseamnă că fluxul sanguin e mai scăzut în tot corpul, mai ales în p*lă.

Analize pentru determinarea nivelului de zahăr din sânge

Un nivel crescut al zahărului în sânge poate fi una dintre cauzele erecției slabe, ceea ce-ți poate afecta grav performanța în pat. Ca să nu mai spun că unii bărbați pot suferi de diabet, fapt care duce direct la impotență. Să sperăm că nu e cazul tău, totuși.

Controlul testiculelor și al prostatei

Analizele ce țin de controlul testiculelor și al prostatei trebuie făcute oricând simți nevoia. Deși sunt recomandate după ce treci de o anumită vârstă. Îți recomand să-ți palpezi testiculele din când în când, să le bagi și pe ele în seamă, nu numai p*la. Iar pentru prostată, mergi la medic.

Normal că mai există și alte tipuri de analize, dar hei, nu sunt medic așa că dacă vrei ceva amănunțit, programează-ți un consult.

Ce să reții

Din câte vezi, analizele pentru impotență sunt ceva normal. Nu trebuie să te sperie în niciun fel. Și ar fi bine să nu cazi în capcana aia: eu sunt prea tânăr să am probleme, n-am de ce să merg la medic.

Dacă vezi că treaba acolo jos nu mai funcționează deloc, niște analize pentru impotență vin la fix cât să te scape de îndoieli. Sau măcar o discuție cu medicul.

Așa că nu te feri și dă-i bice.

Te salut, la mai mare!

Pop

Lasă un răspuns