Am ejaculat prea repede

Ce e de făcut dacă am ejaculat prea repede?

Salut! Numele meu e Pop și au fost dăți în care voiam să mi-o pun și eu și ghici ce? Am ejaculat prea repede.

Exact. Una dintre cele mai mari temeri pe care le avea un bărbat. Că cealaltă e atunci când nu se mai scoală deloc. Că nu se mai scoală de la emoții sau din cauza altor chestii, e partea a doua. Știi doar că pastilele pentru potență te pot ajuta în cazul ăsta.

Dar azi vorbim despre cum am ejaculat prea repede. Și cum asta poate fi și problema ta.

Am ejaculat prea repede – ce înseamnă

Atunci când zici am ejaculat prea repede și pui accentul pe ,,prea’’ e clară situația. Ai de-a face cu ejacularea precoce sau ejaculare prematură. Ejacularea precoce e atunci când nici măcar n-apuci s-o bagi că efectiv termini.

Știi cum am pățit-o eu?

Eram super înfierbântat, tipa era bună rău, am început să ne sărutăm, ea a început să mă dezbrace și să-mi mângâie p*la și dintr-odată, simt că-mi dau drumul. Ce control, ce nebunii. Efectiv, nici nu am avut timp să gândesc că mi-am dat drumul.

Tipa mi-a întins pachetul de șervețele, a vrut să vorbim despre asta (era wife material, zău) dar eu nu și nu, îți dai seama că eram fiert, orgoliul meu era fărâme. Ce mai, nici nu mai exista orgoliu.

Data viitoare, am încercat din nou. S-a întâmplat fix la fel. Adevărul e că m-am și forțat să obțin o erecție puternică și s-a ales praful. Ca prima oară, de altfel.

A treia oară măcar am reușit s-o penetrez, dar cu mari eforturi. Nu știu dacă a durat 3-5 minute toată faza. Din nou, am ejaculat prea repede.

În linii mari, cam asta înseamnă. Când termini sub un minut, înseamnă că termini prea repede. Bine, acum mie mi se pare că și dacă termin sub 5 minute, ejaculez prea repede. Dar pentru unii asta e normalitatea.

Am ejaculat prea repede – ce pot face

Episoadele mele în care am ejaculat prea repede și femeia a rămas nesatisfăcută nu sunt motiv de mândrie neapărat. Însă vorbesc despre toate experiențele mele sexuale pentru ca tu și oricine altcineva să învețe din ele.

Și mai trebuie să știi că există și soluții, nu doar probleme cu ejacularea.

Dacă ai pățit cum am pățit și eu, adică am ejaculat prea repede și ai pățit-o destul de des, e cazul să mergi la medic. El îți va spune ce și cum și te va pune să faci analize. Nu uita, ejacularea precoce poate apărea și din cauza unor infecții la nivelul aparatului urinar sau din cauze hormonale.

Ca să reușești să-ți controlezi ejacularea încearcă:

În plus, dacă tu crezi că ai terminat prea repede din cauza anxietății de performanță, din cauza stresului sau efectiv pentru că ai emoții înainte de sex, poți merge la un terapeut. Acesta poate identifica rapid problema și te poate ajuta să găsești o rezolvare.

Concluzii

Am terminat prea repede. Și ce?

Asta trebuie să ai în gând atunci când ți se întâmplă. Nu e sfârșitul lumii și nu-ți cade cerul în cap. Totul va fi bine și important e că există soluții. Nu dispera și vei vedea că o să ieși la liman.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns