Am chef de sex tot timpul

Am chef de sex tot timpul. Oare sunt sănătos?

Te salută Pop, magician al sexului și iubitor de dialoguri despre potență. Ia zi, azi despre ce vorbim? Eu mă gândeam să răspundem la o întrebare care mi-a venit pe mail și anume: am chef de sex tot timpul! Oare e de bine sau de rău?

Faza e că am primit doar asta. Nu știu ce vârstă are respectivul, nu știu ce obiceiuri alimentare are, dacă face sport sau nu, dacă are vreo dereglare hormonală sau nu. Însă m-am gândit că-s mai mulți în situația asta, așa că o să răspund oricum.

Dorința sexuală e o chestie care ține de libidou, mai bine zic de creșterea lui. În același timp, există posibilitatea de a avea dependență de sex, atunci când nu poți să te concentrezi la nimic pentru că ai numai fantezii sexuale și efectiv ai vrea să faci doar sex.

Mă gândesc că nu e cazul aici. Însă poți oricând să consulți un psiholog, dacă simți că e necesar.

Am chef de sex tot timpul – ce înseamnă?

Treaba asta cu am chef de sex tot timpul nu am mai auzit-o de ani de zile, sincer. Cel puțin nu în cercurile prin care umblu eu. Însă ce înseamnă, de fapt, să ai chef de sex tot timpul?

Expresia vorbește de la sine, însă eu vreau să ajung altundeva. A avea chef de sex tot timpul înseamnă a avea un libidou crescut. Iar acest libidou crescut se traduce prin chef de sex, asta însemnând că hormonii sexuali precum testosteronul și estrogenul (testosteronul, în cazul nostru), sunt la înălțime. Cam tot timpul. De aici și cheful ăsta de sex nebun.

Ca să răspund la întrebarea de mai sus, dacă e bine sau rău, trebuie analizați și alți factori.

Din ce cauză am chef de sex mereu?

Dacă ai ajuns în punctul în care să te întrebi ,,de ce am chef de sex mereu’’, ei bine, sunt mai mulți factori pe care trebuie să-i iei în considerare. Și nu uita, așa cum am zis mai sus, trebuie făcută o distincție între dependența de sex și un libidou crescut.

Dependența de sex e atunci când tot ce ai în minte, zi de zi, e sex și nimic altceva. Într-adevăr, dependența de sex poate avea ca și cauză și un dezechilibru hormonal, așa cum o să-ți explic mai jos.

Ce vârstă ai?

Dacă ai 14-15 ani, atunci când se produc schimbări majore în corp, crede-mă, ca tip, și dacă bate un pic vântul afară, te exciți și ți se scoală. Dorința sexuală e acolo din cauza creșterii nivelului de hormoni, de testosteron ce să mai zic. Dacă ești curios, ți-am pregătit un articol despre ce înseamnă libidoul la bărbați ca să afli cât de mult ești influențat de el.

Iei pastile pentru potență?

Există pastile pentru potență, cum ar fi Pops pastile pe bază de plante. Datorită ingredientelor naturale din pastilele pentru potență, libidoul se duce până în p*lă cu satelitul și de aia ai chef de sex mereu. Ca să nu mai spun de erecții puternice, care durează și durează.

Faza e că și ele îți pot crește dorința sexuală, mai ales dacă le iei des. Eu nu le recomand decât atunci când ai nevoie, nu să le iei mereu.

Ce alimente mănânci?

O alimentație bogată în legume pentru potență care îți cresc și libidoul te poate face să ajungi să ai chef de sex tot timpul. Bineînțeles, asta doar dacă mănânci chiar foarte des, nu vorbim de cazurile în care mănânci un ardei pe săptămână.

Pe lângă alimente care îți cresc libidoul, mai există și vitamine pentru creșterea libidoului. Și consumul lor poate să-și spună cuvântul.

Ce să reții

Dacă ai și tu chef de sex tot timpul, monitorizează-ți stările, impulsurile. Îți poți da seama dacă e vorba de dependență sau doar de un libidou crescut un pic peste limite. Dacă nu reușești de unul singur, apelează la ajutorul unui specialist.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns