Alimente bune de consumat înainte de sex

Ce alimente să mănânci înainte de sex

Știi că eu acord o mare importanță alimentației.

Cumva, nu am încotro, e important să mă mențin într-o formă cât mai bună. Sincer acum, tu ai merge la un antrenor de fitness cu burtă? Nici eu.

Dar, lăsând la o parte treaba asta, într-o zi m-am gândit la următoarea chestie: cum ar fi să știi care sunt alimentele perfecte de mâncat înainte de sex? Știi tu, să te simți (să fii) mai potent, să nu te balonezi, să nu te trezești că ai nevoie la baie fix în timpul partidei și alte lucruri neprevăzute care se pot întâmpla atunci.

Așa că am făcut un pic de research, adică m-am documentat îndeaproape și am aflat care sunt cele mai bune alimente pe care le poți consuma înainte de sex. Și vreau să ți le spun și ție, veștile bune sunt făcute să circule. Poate nu atât de rapid ca cele rele, dar…

Alimente bune de consumat înainte de sex

O noapte romantică alături de partenera ta se poate transforma într-o noapte incendiară dacă ai un pic grijă de alimentația ta. Există anumite alimente care îți pot îmbunătăți starea generală de sănătate și pot spori performanța sexuală.

Ești curios care sunt?

Afine: alimentele bune înainte de sex

Afinele sunt unele dintre cele mai bune fructe care pot exista. O sursă excelentă de antioxidanți și vitamina C, consumul de afine îți îmbunătățește fluxul sanguin și stimulează producția de oxid nitric în organism.

Această substanță ajută la relaxarea vaselor de sânge, ceea ce poate crește circulația sângelui și poate îmbunătăți funcția sexuală. Consumă afine crude sau adaugă-le într-un smoothie pentru potență pentru efecte mai mult decât benefice.

Ciocolata neagră, aliment de consumat înainte de sex

Chiar dacă ciocolata neagră are reputație de afrodisiac (ți-am vorbit pe larg despre ciocolata afrodisiacă) în realitate, lucrurile stau altfel.

Într-adevăr, ciocolata conține teobromină, o substanță care acționează ca stimulent cardiac și anumiți antioxidanți, însă nu crește libidoul. Însă e bine să o consumi înainte de sex deoarece conține feniletilamină, o substanță care ajută la eliberarea hormonilor fericirii.

Avocado înainte de sex

Dacă mă întrebi pe mine, avocado ar trebui consumat măcar de două ori pe săptămână pentru că e o sursă bogată de grăsimi sănătoase și vitamina E.

Substanțele acestea ajută la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și la creșterea energiei. Și știi, înainte de sex, ai nevoie de energie cât cuprinde, ca să nu te trezești că te întrebi de ce nu se mai scoală la al doilea număr.

Am mai aflat și că avocado ajută la creșterea producției de testosteron, hormonul sexual masculin care îmbunătățește libidoul și performanța sexuală. Așa că, o salată care conține avocado înainte de sex chiar te ajută, crede-mă.

Nuci pentru potență înainte de sex

Da, îți aduci aminte bine, am discutat despre nuci pentru potență și potențialul lor pentru performanța sexuală. Corect, sunt bine încadrate în categoria alimente bune înainte de sex.

Nucile sunt o sursă excelentă de proteine și grăsimi sănătoase plus vitamina E și zinc, doi nutrienți esențiali pentru sănătatea sexuală.

Consumul constant de nuci (nu doar înainte de sex) ajută și la îmbunătățirea funcției erectile și la creșterea nivelului de testosteron.

Dacă nu-ți plac simple, adaugă-le în iaurturi, salate sau într-un bol de fructe pentru potență.

Sparanghel înainte de sex

Poate nu e alimentul de care voiai să auzi, însă alături de o friptură gătită bine, e mai mult decât gustos.

Îți spun doar că sparanghelul e o sursă excelentă de vitamina E, vitamina B6 și acid folic, care, ghici, sunt esențiale pentru sănătatea ta sexuală. În plus, te ajută să gestionezi mai bine hormonii de stres, reduc anxietatea și cresc libidoul. Alături de morcovi, cartofi, sau țelina pentru potență, face parte din cele mai bune legume pentru potență care cresc libidoul.

Consumul constant de sparanghel e bun pentru îmbunătățirea circulației sângelui și crește fluxul sanguin către zonele erogene.

Semințe de dovleac

Semințele de dovleac sunt o sursă excelentă de zinc, un nutrient esențial pentru sănătatea sexuală. Zincul ajută la creșterea producției de testosteron și la îmbunătățirea funcției erectile.

În plus, semințele de dovleac conțin substanțe chimice care ajută la relaxarea vaselor de sânge, îmbunătățind astfel circulația sângelui și funcția sexuală.

Acestea sunt alimentele pe care le poți consuma înainte de sex pentru o experiență de neuitat. Dacă te-am convins, încearcă-le și tu și spune-mi cum te-ai simțit. Sau cum v-ați simțit.

Lasă un răspuns