Alimente care scad testosteronul

Alimente care scad testosteronul la bărbați pe care nu le știai

Salut! Pop la butonașe. Azi vreau să-ți spun un secret: știu alimente care scad testosteronul la bărbați.

Te întrebi de unde le știu? Simplu. Pentru că atunci când le mâncam, n-aveam niciun chef de sex. Și nu înțelegeam de ce p*la n-are chef să se scoale. Parcă eram la sfârșitul lumii pe dreapta, acolo unde nu există sex și nici nu se face.

Trist, nu?

Știu.

Faza nasoală e că mi-a luat ceva până să-mi dau seama de la ce mi se trage și de ce sunt așa apatic. De domnul general ce să mai zic.

Așa că am făcut ce știu eu mai bine: m-am documentat. Și am descoperit că foarte multe chestii pe care le mâncam eu erau moartea pasiunii, ca să nu zic a p*lii. Sincer, până să descopăr treaba asta, nici nu știam că există alimente care reduc testosteronul.

Ideea este că un organism sănătos reușește să echilibreze nivelul de hormoni, inclusiv testosteronul, de unul singur. Însă există anumite alimente care dau peste cap tot procesul ăsta.

Ți-am povestit în articolul cu alimente care afectează potența despre grăsimile nasoale, gen uleiuri și alimente sărate în exces.

Însă, pe lângă astea enumerate în articolul de mai sus, am mai găsit unele. Ești curios să vezi ce alte alimente îți încetinesc activitatea în pat? Hai să afli.

Testosteronul scăzut la bărbați – cum recunoști simptomele

Înainte să facem lista rușinii, trebuie să-ți reamintesc că testosteronul scăzut la bărbați are legătură cu libidoul la bărbați.

Practic, dacă ai libidoul scăzut, adică n-ai chef de sex și nebunii, înseamnă testosteronul tău e în Groapa Marianelor sau pe acolo.

Ți-am scris și despre creșterea libidoului la bărbați, poate te interesează cum să-ți crești libidoul rapid, fără să te chinui.

Asta ar fi una dintre simptome, lipsa chefului de sex. Și de orice are legătură cu sexul. În plus, îți poate afecta  distribuția grăsimii și producerea spermei, poți avea dureri articulare și slăbiciune musculară.

Din fericire, eu nu am ajuns chiar în punctele astea. Dar trebuie să fii conștient că e foarte posibil să ajungi acolo dacă nu ești atent. Cam asta ar fi, pe scurt, odiseea testosteronului scăzut la bărbați.

Alimente care scad testosteronul la bărbați

Până să aflu că există alimente care scad testosteronul am făcut sex de proastă calitate, eram plictisit mai mereu, super sictirit, iar cheful era sub nivelul mării. Da, cam atât de important e ce bagi în tine.

Apoi am scris articolul cu alimente care afectează potența, am mai triat din ele sau am mâncat cu maximă grijă, dar tot nu era suficient.

Așa că m-am pus mai serios pe cercetat și uite ce-am mai aflat legat de alimente care reduc testosteronul.

Produsele de patiserie reduc testosteronul

Îți place gogoașa aia plină de ulei, făină și zahăr pe care o savurezi după muncă? Sau gogoșile? Sau orice înseamnă produse de patiserie cu mulți carbohidrați, unt și alte nebunii?

Felicitări, tocmai ai descoperit de ce s-ar putea să ai n-ai chef de sex. Ori în cazuri mai nasoale, probleme cu erecția. Produsele de patiserie chiar reduc grav testosteronul pentru că te îngrașă.

Bine, acum nu te gândi că gata, ai mâncat o gogoașă și de-aia nu ți se scoală p*la. Vorbim de oameni care asta mănâncă în fiecare zi. Așa cum am fost și eu. Cred că dacă puteau, mă adoptau francezii, așa mult îmi plăceau produsele de patiserie.

Așa că, dacă vrei ca nivelul testosteronului să fie decent, mai ales că după 30 de ani începe să scadă și să fluctueze destul de rău, renunță la produsele de patiserie.

Carnea de vită – aliment care scade testosteronul

Aici ține-te. Eu sunt mare iubitor al cărnii de vită și, aparent, asta mi-a culcat p*la și cheful de prostioare. Grăsimile saturate în cantități mari din carnea de vită reduc testosteronul.

E recomandat să consumi maxim 2 porții mici pe săptămână și asta ar fi chiar bine pentru echilibrarea nivelului de testosteron.

Menta – alt aliment care scade nivelul de testosteron

Dacă-ți plăcea ceaiul de mentă, ei bine, ghinion. Aparent, menta e un alt aliment care scade nivelul de testosteron, deci ar fi bine să-l eviți pe cât posibil. Bine, dacă bei o cană de ceai pe lună, e ok, nu-ți scade nimic.

Studiile nu sunt încă foarte concludente însă mai bine bei alte ceaiuri pentru potență masculină, cum ar fi ceai de ghimbir, ginseng sau de Gingko Biloba.

Laptele de vacă scade nivelul de testosteron

Nu cred că mai e necesar să spun că laptele de vacă are un conținut mare de hormoni care îți poate da peste cap nivelul testosteronului. Plus că e și greu de digerat. Așa că, renunță la el și înlocuiește-l cu altceva.

Ce îți recomand ca să-ți crești nivelul de testosteron

Ca să-ți crești nivelul de testosteron, îți recomand să renunți sau să consumi în cantități foarte mici tot ce ți-am zis. Fă sport regulat, asta crește nivelul de testosteron. Poți încerca chiar și exerciții pentru creșterea potenței.

Dacă vrei să fie pe bune treaba, renunță de tot la alimentele care scad testosteronul la bărbați. Și, ca o soluție de creștere rapidă a testosteronului, ia pastile pentru potență Pops. Te rezolvă în 30 de minute și ești gata de treabă.

În afară de asta, vezi că există și alimente care cresc testosteronul. Mă refer la vitamine pentru creșterea libidoului la bărbați, cum ar fi vitamina D, vitamina B sau vitamina E.

Mai poți încerca și băuturi care cresc potența.

Cam atât despre alimentele care scad testosteronul. Ai grijă ce mănânci.

Te salută Pop!

Lasă un răspuns